Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 89€
από
έκπτωση
κέρδος

180€
51%
91€

Εξαντλήθηκε!!!
2
Αγορές

89€ για 3ήμερο πακέτο δύο ατόμων στα Ζαγοροχώρια

89€ για 3ήμερο πακέτο δύο ατόμων στα Ζαγοροχώρια που περιλαμβάνει 2 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο, πρωινό και 1 πλήρες γεύμα, στο ξενοδοχείο 4* “Ντοβρά” στο πανέμορφο χωριό Ασπράγγελοι στα Ζαγοροχώρια, αρχικής αξίας 180€ 
Έκπτωση 51%!
 
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει για καθημερινές και Σαββατοκύριακα έως 31 Μαρτίου 2013.
 • Το Deal ισχύει με την αγορά και προσκόμιση του εκτυπωμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του) στο ξενοδοχείο.
 • Κάθε κουπόνι ισχύει για 2 άτομα και περιλαμβάνει:
  - Δυο (2) διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο
  - Καθημερινό πρωινό
  - Ένα (1) γεύμα για 2 (οποιαδήποτε ημέρα της διαμονής σας επιθυμείτε)
 • Το γεύμα παρέχετε στο εστιατόριο του ξενοδοχείου και περιλαμβάνει: άρτο, σαλάτα, τυρί, κυρίως πιάτα, αναψυκτικά.
 • Δυνατότητα αγοράς απεριόριστων κουπονιών ανά χρήστη, που λειτουργούν και αθροιστικά (π.χ. 2 κουπόνια - 4 διανυκτερεύσεις και 2 γεύματα για 2 άτομα), εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα στο ξενοδοχείο.
 • Μετά την αγορά απαιτείται άμεση τηλεφωνική επικοινωνία για κράτηση (τουλάχιστον 7 ημέρες πριν την άφιξη) στο τηλέφωνο 2653022828
 • Δυνατότητα ακύρωσης της κράτησης με επικοινωνία τουλάχιστον 4 ημέρες πριν την ημερομηνία που έχετε κλείσει. Σε διαφορετική περίπτωση η κράτηση μεταφέρεται σε ημερομηνία που να εξυπηρετεί και το ξενοδοχείο.
Αξίζει να δείτε:
 • Σε απόσταση μικρότερη των 25 χλμ. από την πόλη των Ιωαννίνων, το ξενοδοχείο «Ντοβρά» θα σας φιλοξενήσει σε ένα από τα πιο γραφικά και όμορφα χωριά των Ζαγοροχωρίων.
 • Εκεί, ακριβώς στη πρώτη διασταύρωση που οδηγεί τους επισκέπτες σε όλους τους προορισμούς των Ζαγοροχωρίων.
 • Το ορεινό χωριό Ασπράγγελοι είναι έδρα του δήμου Κεντρικού Ζαγορίου και είναι χτισμένο σε υψόμετρο 990 μέτρων στις πλαγιές του όρους Μιτσικέλι!
 • Η παλιά ονομασία του χωριού ήταν “Ντοβρά” (ομώνυμο του ξενοδοχείου διαμονής σας), σλάβικη λέξη που σημαίνει “καλός”. Η σημερινή του δόθηκε το 1926.
 • Λίγο πριν το χωριό στέκεται αγέρωχο το μνημείο της Ζαγορίσιας Γυναίκας σαν ελάχιστος φόρος τιμής στις Ζαγορίσιες που βοήθησαν τα στρατεύματά μας στην αντίσταση του 1940!
 • Οι Ασπράγγελοι προσφέρονται για πολλές δραστηριότητες όπως αιωροπτερισμό αφού στις πλαγιές του χωριού λειτουργεί πίστα ανεμοπτεριστών!
Ξενοδοχείο Ντοβρά

Ασπράγγελοι
Ζαγοροχώρια - Ιωάννινα
2653022828


Ιστοσελίδα


Ξενοδοχείο Ντοβρά

'Ντοβρά' είναι το παλαιό Σλάβικο όνομα που χαρακτήριζε το χωριό Ασπράγγελοι στην είσοδο του οποίου βρίσκεται το ξενοδοχείο. Πρόκειται για το πρώτο χωριό που συναντά κανείς επισκεπτόμενος τα Ζαγοροχώρια.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται ακριβώς στη πρώτη διασταύρωση που οδηγεί τους επισκέπτες σε όλους τους προορισμούς των Ζαγοροχωρίων.

Ένα ξενοδοχείο 4 αστέρων κτισμένο με πέτρα, εναρμονισμένο με παραδοσιακή αρχιτεκτονική της περιοχής, που διαθέτει άνετους χώρους και σύγχρονα οργανωμένες υποδομές.

Διαθέτει στο σύνολό του 10 δωμάτια, 4 τρίκλινα και 6 δίκλινα. Όλα διακοσμημένα με λεπτομέρεια και κομψότητα που αρμόζει στη ξακουστή νοοτροπία και νοικοκυροσύνη του Ζαγορίου. Χώροι που διαθέτουν ότι χρειάζεται ο επισκέπτης και προσφέρονται για την απόλυτη χαλάρωση.

Σας περιμένουμε για μια ονειρεμένη απόδραση στα Ζαγοροχώρια!

Warning: mysql_result(): Unable to jump to row 0 on MySQL result index 38 in /var/www/virtual/deals365.gr/html.php on line 215