Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 98€
από
έκπτωση
κέρδος

200€
51%
102€

Η προσφορά έληξε
6
Αγορές

98€ για ένα Super 3ήμερο για 2 άτομα στην αρχοντική Πoρταριά

98€ για ένα Super 3ήμερο -αποκλειστικά για 8,9 &10 Μαρτίου- για 2 άτομα στην αρχοντική Πορταριά Πηλίου με δύο διανυκτερεύσεις σε δωμάτιο με τζάκι και μαγευτική θέα στον Παγασητικό, που περιλαμβάνει πρωινό, welcome drink & late check-out, στο πολυτελές ξενοδοχείο "Montagna Verde", αρχικής αξίας 200€
Έκπτωση 51%
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει μόνο για το τριήμερο 8 - 10 Μαρτίου 2013
 • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και προσκόμιση του συγκεκριμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του) στο ξενοδοχείο.
 • Το Deal ισχύει για δύο (2) άτομα και περιλαμβάνει:
  - Δύο (2) διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο με τζάκι και θέα στον Παγασητικό
  - Πλούσιο πρωινό
  - Welcome Drink
  - Late Check-out (κατόπιν διαθεσιμότητας)
  - Ένα ζεμπίλι με ξύλα για το τζάκι
 • Εάν επιθυμείτε δεύτερο ζεμπίλι, υπάρχει χρέωση 10€, απευθείας καταβλητέα στο ξενοδοχείο.
 • Για διαμονή τρίτου ατόμου υπάρχει έξτρα χρέωση 10€/ διανυκτέρευση σε τρίκλινο δωμάτιο.
 • Διαμονή παιδιών έως 8 ετών δωρεάν. Από 8 και άνω υπάρχει χρέωση 10€ ημερησίως.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών για χρήση από τον ίδιο ή να τα προσφέρει σε μορφή δώρου.
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για κράτηση ή ακύρωση τουλάχιστον 7 ημέρες πριν στο τηλέφωνο 2428099757, καθημερινά, τις ώρες 9:00-22:00.
Αξίζει να δείτε:
 • Το Hotel Montagna Verde προσφέρει έναν μοναδικό συνδυασμό παράδοσης, φιλοξενίας και άνεσης ενός σύγχρονου ξενοδοχείου!
 • Μόλις 10 λεπτά από τον Βόλο, στην καρδιά της αρχόντισσας των χωριών του Πηλίου, την πανέμορφη Πορταριά, δημιουργήθηκε με μεράκι και σεβασμό στην παράδοση ένας χώρος ξεκούρασης με παραδοσιακό Πηλιορείτικο στοιχείο!
 • Πετάξτε στην ομορφιά του θρυλικού βουνού των Κενταύρων και βυθιστείτε σε ένα κόσμο Πηλιορείτικης γοητείας και απολαύστε σε αυτό το μαγευτικό χώρο όλες τις σύγχρονες ανέσεις όπως μοναδικά τις προσφέρει το Montagna Verde!
 • Ένα παραμυθένιο καταπράσινο περιβάλλον με σκιερά δέντρα και κρυστάλλινα νερά συνθέτει το μαγευτικό σκηνικό της γραφικής Πορταριάς Πηλίου που ατενίζει από ψηλά τον Παγασητικό Κόλπο!
 • Στο Montagna Verde σκοπός είναι η ξεκούραση με όλες σας τις αισθήσεις. Η απόλαυση των αρώματα του καταπράσινου βουνού και η γαλήνη που προσφέρει η θέα στο γαλάζιο του Παγασητικού!
 • Απολαύστε ένα πλούσιο πρωινό, welcome drink, late checkout και δωρεάν ξύλα για το τζάκι για μια απόδραση που θα σας μείνει αξέχαστη!
Montagna Verde

Πορταριά
Πήλιο - Μαγνησία
2428099757


Ιστοσελίδα


Montagna Verde
Πρώτα αγαπήσαμε το μέρος. Αναπνεύσαμε τον αέρα της Πορταριάς από παιδιά και μετά χτίσαμε το ξενοδοχείο. Φροντίσαμε και τα 22 μοναδικά του δωμάτια να έχουν θέα στο γαλάζιο του Παγασητικού. Το ονομάσαμε Montagna verde για να τιμήσουμε το Πήλιο, το πράσινο βουνό και αποφασίσαμε να σας .... κακομάθουμε.

Μόλις 10 λεπτά από τον Βόλο, στην καρδιά της αρχόντισσας των χωριών του Πηλίου, την πανέμορφη Πορταριά, δημιουργήσαμε με μεράκι και σεβασμό στην παράδοση έναν χώρο ξεκούρασης με παραδοσιακό Πηλιορείτικο στοιχείο. Πετάξτε στην ομορφιά του θρυλικού βουνού των Κενταύρων, βυθιστείτε σε ένα κόσμο Πηλιορείτικης γοητείας. Το Hotel Montagna Verde προσφέρει έναν μοναδικό συνδυασμό παράδοσης, φιλοξενίας και άνεσης ενός σύγχρονου ξενοδοχείου.

Στο Montagna verde σκοπός μας είναι να ξεκουραστείτε με όλες σας τις αισθήσεις. Να απολαύσετε τα αρώματα του βουνού, να δοκιμάσετε τις γεύσεις μας. Το βλέμμα σας να ταξιδεψει έως την άκρη του ουρανού, ενώ στα δωμάτιά μας να απολαύσετε όλες τις σύγχρονες ανέσεις.
Warning: mysql_result(): Unable to jump to row 0 on MySQL result index 38 in /var/www/virtual/deals365.gr/html.php on line 215