Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 79€
από
έκπτωση
κέρδος

169€
53%
90€

Η προσφορά έληξε
1
Αγορά

Πολυτελές καλοκαιρινό 3ήμερο στο Καρπενήσι ακόμα και του Αγίου Πνεύματος!

Xαρείτε ένα πολυτελές 3ήμερο για 2 άτομα στο μαγευτικό Καρπενήσι, με διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο ακόμα και του Αγ.Πνεύματος, στο ξενοδοχείο 4* ''Dryas Resort'' - έκπτωση έως 53%!!!
- 79€ για 2 διανυκτερεύσεις με πρωινό, για Ιούνιο & Ιούλιο (εκτός τριημέρου Αγ.Πνεύματος), αρχικής αξίας 169€
- 107€ για 2 διανυκτερεύσεις με πρωινό και ημιδιατροφή αποκλειστικά για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, αρχικής αξίας 218€
Δυνατότητα κατά την αγορά να επιλέξετε και να κλείσετε τις ημερομηνίες που θέλετε να πάτε, έως και 30/7/2013!!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει εώς 30 Iουλίου 2013. Έχετε την δυνατότητα κατά την αγορά να κάνετε κατευθείαν και την κράτησή σας για τις ημερομηνίες που επιθυμείτε!
 • Αρκεί απλώς η προσκόμιση του κουπονιού (ή των στοιχείων του) στο ξενοδοχείο!
 • Η επιλογή ημερομηνιών κατά την αγορά του κουπονιού, αποτελεί αυτόματη κράτηση στο ξενοδοχείο.Για αλλαγή της κράτησής σας επικοινωνείτε με το ξενοδοχείο (τα στοιχεία επικοινωνίας βρίσκονται στο κουπόνι σας) τουλάχιστον 7 ημέρες πριν την κράτηση που έχετε κάνει.
 • Δυνατότητα εξαργύρωσης κουπονιών και αθροιστικά(π.χ. 2 κουπόνια 2 διανυκτερεύσεων = 4 διανυκτερεύσεις συνολικά). Προσοχή, αν επιλέγετε κατευθείαν και τις ημερομηνίες κράτησης, ακολουθείτε την διαδικασία αγοράς 2 φορές και επιλέγετε τις αντίστοιχες ημερομηνίες (π.χ. στην 1η αγορά κουπονιού 2 διανυκτερεύσεων επιλέγετε «Άφιξη» στις 4 Ιουλίου και στην 2η αγορά ίδιου κουπονιού επιλέγετε «Άφιξη» στις 6 Ιουλίου. Έτσι έχετε κάνει ήδη κράτηση ενός δωματίου για 2 άτομα για τις διανυκτερεύσεις από 4 έως και 7 Ιουλίου).
 • Κάθε κουπόνι του Deal ισχύει για δύο (2) άτομα και περιλαμβάνει επιλογή ανάμεσα σε:
  - 2 διανυκτερεύσεις με πρωινό, για Ιούνιο & Ιούλιο (εκτός τριημέρου Αγ.Πνεύματος) ή
  - 2 διανυκτερεύσεις με πρωινό και ημιδιατροφή αποκλειστικά για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.
 • Για τους κατόχους του κουπονιού παρέχεται δωρεάν χρήση σάουνας, Internet (wifi), parking και check-out τις Κυριακές έως τις 15.00 μμ.
 • Παιδιά έως 8 ετών μένουν Δωρεάν.Για μεγαλύτερο ή δεύτερο παιδί, υπάρχει extra χρεώση 19€ απευθείας πληρωτέα στο ξενοδοχείο.
Αξίζει να δείτε:
 • Βρεθείτε στον υπέροχο χώρο του Dryas Resort που συνδυάζει μοναδικά την αρχοντιά με την τεχνολογία και προσφέρει προσωποποιημένη εξυπηρέτηση με το ευδιάθετο προσωπικό του σε έναν ιδιαίτερα εκλεπτυσμένο χώρο!!
 • Η ειδυλλιακή του θέση το κάνει πόλο έλξης για κοντινές εκδρομές όπως το μοναστήρι του Προυσού, το παραδοσιακό Μεγάλο & Μικρό Χωριό και δραστηριότητες εναλλακτικού τουρισμού όπως ιππασία, rafting, paintball, mountain bike- trekking- canyoning κ.α.
 • Το ξενοδοχείο βρίσκεται 10 χιλιόμετρα έξω από το Καρπενήσι στο δρόμο προς το Μοναστήρι της Παναγίας Προυσιώτισσας, δίπλα στην όχθη του ποταμού Καρπενησιώτη, ανάμεσα σε ένα πλούσιο τοπίο από πλατάνια, έλατα, βελανιδιές και καρυδιές.
 • Χαλαρώστε σε ένα πανέμορφο ξενοδοχείο 4 αστέρων με ανακαινισμένα δωμάτια που θα σας μυήσουν στο μαγευτικό κόσμο της Ευρυτανικής φιλοξενίας!!
Dryas Resort

Μεγάλο Χωριό
Καρπενήσι - Ευρυτανία
6930881551 - 6993316978


Ιστοσελίδα


Dryas Resort
Η μυστική συνταγή περιλαμβάνει την προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, την εκλεπτυσμένη αισθητική του χώρου που συνδυάζει την αρχοντιά με την τεχνολογία και το ευδιάθετο προσωπικό του. 
 
Το DRYAS RESORT ανήκει στην κατηγορία των 4 αστέρων και παρέχει 20 ανακαινισμένα δωμάτια που θα σας μυήσουν στο μαγευτικό κόσμο της Ευρυτανικής φιλοξενίας.
 
Η ειδυλλιακή του θέση το κάνει πόλο έλξης για κοντινές εκδρομές όπως το μοναστήρι του Προυσού, το παραδοσιακό Μεγάλο & Μικρό Χωριό και δραστηριότητες εναλλακτικού τουρισμού όπως ιππασία, rafting, Paintball, mountain Bike - trekking - Canyoning κ.α.
 
Όποιος κι αν είναι ο λόγος της επίσκεψής σας στο DRYAS RESORT  το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μείνετε ενθουσιασμένοι με τη διαμονή σας.