Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 99€
Έκπτωση: 70%
Κέρδος: 147€
63€
από
έκπτωση
κέρδος

210€
70%
147€

Η προσφορά έληξε
161
Αγορές

63€ για δύο (2) διανυκτερεύσεις δύο (2) ατόμων με πρωινό σε 30 πολυτελή ξενοδοχεία

63€ για δύο (2) διανυκτερεύσεις δύο (2) ατόμων με πρωινό, επιλέγοντας ανάμεσα σε περισσότερα από 30 πολυτελή ξενοδοχεία σε όλη την Ελλάδα (όποτε θέλετε μέσα σε έναν ολόκληρο χρόνο) με μία ετήσια συνδρομή, σε ηλεκτρονική μορφή, του ταξιδιωτικού περιοδικού "departure blvd", αρχικής αξίας 210€.
Έκπτωση 70%
Τι αγοράζετε:
 • Τη δυνατότητα να επιλέξετε ακόμα και τελευταία στιγμή ανάμεσα από 30 προορισμούς σε ξενοδοχεία πολυτελείας, για αξέχαστες διακοπές!
 • Η μοναδική προσφορά που με κάθε αγορά σας δίνει δύο διανυκτερεύσεις για δύο άτομα, με πρωινό, σε περισσότερα από 30 ξενοδοχεία πολυτελείας σε όλη την Ελλάδα! Άνοιξη, καλοκαίρι, φθινόπωρο ή χειμώνα, εσείς επιλέγετε τον τόπο των διακοπών σας, από την Πάρο και την Αμοργό, μέχρι την Κρήτη, τη Ρόδο, την Αράχοβα, το Πήλιο και τα Ζαγοροχώρια!
 • Ενημερωθείτε για τους καλύτερους ταξιδιωτικούς προορισμούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό από το περιοδικό departure blvd, κάθε μήνα στο e-mail σας!
 • Μάθετε πρώτοι για τις εκπληκτικές ταξιδιωτικές προσφορές του περιοδικού, καθώς και τους διαγωνισμούς που σας ταξιδεύουν!
 • Γίνετε exclusive member στο blvd world, με την απόκτηση μιας blvd card, με μοναδικά προνόμια!
 • Ενδεικτική λίστα κάποιων από τα ξενοδοχεία μπορείτε να δείτε στη διεύθυνση: http://www.departure-blvd.net/gr/subscriptions.php.
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει από 22 Σεπτεμβρίου 2011 μέχρι 30 Σεπτεμβρίου 2012.
 • Ο δικαιούχος μπορεί να αξιοποιήσει τις δύο διανυκτερεύσεις του σε ξενοδοχεία 4* & 5* ή σε εξαιρετικούς ξενώνες.
 • Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια για χρήση από τον ίδιο ή να προσφερθούν με μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς. 
 • Αν κάποιος αγοράσει περισσότερα του ενός κουπόνια, μπορεί να κάνει δώρο τις επιπλέον συνδρομές και blvd cards σε συγγενείς ή φίλους.
 • Το Deal περιλαμβάνει: α) 2 διανυκτερεύσεις 2 ατόμων με πρωινό σε ένα από τα ξενοδοχεία που βρίσκονται στη σχετική λίστα και β) μία ετήσια συνδρομή σε ηλεκτρονική μορφή του ταξιδιωτικού περιοδικού departure blvd.
 • Το περιοδικό departure blvd είναι υπεύθυνο για την δρομολόγηση και κράτηση των διανυκτερεύσεων ανά δικαιούχο και όχι το κάθε ξενοδοχείο.
 • Οι κάτοχοι των κουπονιών πρέπει να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του περιοδικού για να καταχωρηθούν τα στοιχεία της συνδρομής τους στο περιοδικό departure blvd και να δρομολογηθεί η κράτηση. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε και τηλεφωνικά στα γραφεία του περιοδικού, στο τηλέφωνο 2106521735 καθημερινά 9-6. Υπεύθυνη για την ενέργεια είναι η κυρία Αμαλία Κακαγιώτη.
 • Οι διανυκτερεύσεις δίνονται στους δικαιούχους ημερομηνία που επιθυμούν, κατά προτεραιότητα και εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα στο ξενοδοχείο που επιλέγουν.
 • Εάν κάποιο ξενοδοχείο απομακρυνθεί από την προσφορά, το περιοδικό θα το αντικαταστήσει με ισάξιο ξενοδοχείο στην ίδια περιοχή.
 • Σε περίπτωση που ο δικαιούχος επιθυμεί να χρησιμοποιήσει περισσότερα του ενός κουπονιών ταυτόχρονα, για περισσότερες διανυκτερεύσεις ή για τις ταυτόχρονες διανυκτερεύσεις τεσσάρων ή περισσότερων ατόμων, μειώνονται τα ξενοδοχεία που μπορεί να επιλέξει, με βάση τη διαθεσιμότητα.
 • Η προσφορά κατά την περίοδο των εορτών (σύμφωνα με σχολικές εορτές), παραμονές και ανήμερα επίσημων αργιών, καθώς και περιόδους high season (Χριστούγεννα και Πάσχα) ΔΕΝ ισχύει.
 • Λίγες μέρες έπειτα από το πρώτο τεύχος της συνδρονής σας και την επικοινωνία με το περιοδικό, θα σας αποστέλλεται η blvd card που πιστοποιεί πως είστε exclusive member του blvd world.
 • Η blvd card δεν είναι πιστωτική.
 • Η blvd card απευθύνεται σε άτομα άνω των 18 ετών.
departure blvd

Φειδιπίδου 21
Αμπελόκηποι - Αττική
2106521735

Ιστοσελίδα


departure blvd
Departure blvd

Το departure blvd είναι ένα μηνιαίο ταξιδιωτικό περιοδικό που κυκλοφορεί από το Νοέμβριο του 2006. Έχοντας επενδύσει σε συνεργάτες με πάθος για το αντικείμενο, πραγματοποιεί τις δικές του αποστολές στην Ελλάδα και τον κόσμο, παρουσιάζοντας το ταξίδι αλλιώς. Από τον αθλητισμό και τον πολιτισμό, την ιστορία και την αρχιτεκτονική, μέχρι τη φύση, την περιπέτεια ή την απλή απόλαυση ενός road trip, το departure blvd αναλύει σε βάθος τα «θέλω» του κάθε ταξιδιώτη σε κάθε προορισμό, εντός και εκτός συνόρων. Με τις καλύτερες φωτογραφίες, σε πολυτελές χαρτί, στόχος μας είναι να φέρουμε κάτι από την εμπειρία του ταξιδιού στον κάθε αναγνώστη, βοηθώντας τον όχι μόνο στο να επιλέξει τον επόμενο προορισμό του, αλλά να πάρει μια μικρή γεύση από την εμπειρία που πρόκειται να ζήσει. Αυτή είναι η blvd πλευρά του ταξιδιού.
Η blvd card είναι μία κάρτα ταξιδιωτικών προνομίων του περιοδικού departure blvd. Οι συνεργαζόμενες επιχειρήσεις του περιοδικού προσφέρουν ειδικά προνόμια στους κατόχους της κάρτας (από μίλια σε αεροπορικές εταιρείες, είσοδο στα prive club μεγάλων ξενοδοχειακών αλυσίδων, είσοδο σε business lounges, ειδικές τιμές σε ξενοδοχεία στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ειδικές προσφορές από συνεργαζόμενα ταξιδιωτικά γραφεία κλπ.) Ο κάτοχος της blvd card θα συμμετέχει στο πρόγραμμα επιβράβευσης, όπου με κάθε αγορά στο blvd deals θα κερδίζει πόντους, όπου κάθε πόντος=1 ευρώ. Αυτοί οι πόντοι μπορούν να εξαργυρωθούν σε οποιαδήποτε από τις προσφορές του blvddeals.