Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 89€
από
έκπτωση
κέρδος

180€
51%
91€

Η προσφορά έληξε
2
Αγορές

89€ για ένα τριήμερο 2 ατόμων στο πανέμορφο Αρχοντικό Εύχαρις στα Τρίκαλα

89€ για ένα τριήμερο δύο ατόμων στο πανέμορφο χωριό Πύρρας & το φιλόξενο αρχοντικό  “Εύχαρις” που περιλαμβάνει 2 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο, με πρωινό και welcome drink παραδοσιακό ντόπιο λικέρ, αρχικής αξίας 180€.
Έκπτωση 51%
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει από 8/1/2012 και για όλες τις ημέρες μέχρι 30 Απριλίου 2012, κατόπιν διαθεσιμότητας.
 • Το Deal δεν ισχύει για κρατήσεις στις περιόδους: 25-27/02/2012, 12-17/04/2012.
 • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και προσκόμιση του συγκεκριμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του) στο ξενοδοχείο.
 • Κάθε κουπόνι του Deal ισχύει για δύο (2) άτομα και περιλαμβάνει: δύο (2) διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό & welcome drink παραδοσιακό ντόπιο λικέρ.
 • Με επιβάρυνση 10 ευρώ μπορείτε να έχετε δωμάτιο με τζάκι (κατόπιν διαθεσιμότητας) ποσό πληρωτέο απευθείας στην επιχείρηση.
 • Παιδιά έως 6 ετών διαμένουν δωρεάν
Αξίζει να δείτε:
 • Την άνεση των χώρων που σε συνδυασμό με την άριστη διακόσμηση ομορφαίνει τη φιλοξενία σας στα μοναδικά δωμάτια του ξενοδοχείου!
 • Το Αρχοντικό Πύρρας "Εύχαρις", είναι το ιδανικότερο σημείο για απόδραση στη φύση, για χειμερινά σπορ αλλά και για πεζοπορίες  στο μοναδικό ορεινό περιβάλλον της περιοχής!!
 • Φινέτσα και φαντασία, διακριτική πολυτέλεια και σπιτική ατμόσφαιρα που ισορροπούν,το Αρχοντικό Πύρρας «Εύχαρις» σας προσκαλεί να ανακαλύψετε μια μοναδική περιοχή και τους κρυμμένους θησαυρούς της, ένα τοπίο λουσμένο στα γήινα χρώματα  ή ένα από αυτά τα ονειρικά μέρη που όλοι πρέπει να επισκεφθούμε τουλάχιστον μία φορά!
 • Όλα τα συστατικά της διασκέδασης και της χαλάρωσης βρίσκονται εδώ: πληθώρα αθλητικών δραστηριοτήτων, γεύματα για εκλεπτυσμένους ουρανίσκους, άψογη εξυπηρέτηση και μια μοναδική ευκαιρία να ανακαλύψετε τα κρυμμένα μυστικά του υπέροχου ορεινού όγκου της χώρας μας!
 • Το ξενοδοχείο "Εύχαρις"εκτείνεται στο χωριό Πύρρα λίγα χιλιόμετρα πιο πάνω από το τουριστικό θέρετρο του Περτουλίου, στην ευρύτερη περιοχή των βουνών της οροσειράς της Πίνδου!
Αρχοντικό Πύρρας Εύχαρις

Πύρρα
Τρίκαλα - Τρίκαλα
2434091110

Ιστοσελίδα


Αρχοντικό Πύρρας Εύχαρις
Το Αρχοντικό Πύρρας σας προσκαλεί να ανακαλύψετε μια μοναδική περιοχή και τους κρυμμένους θησαυρούς της, ένα τοπίο λουσμένο στα γήινα χρώματα  ή ένα από αυτά τα ονειρικά μέρη που όλοι πρέπει να επισκεφθούμε τουλάχιστον μία φορά…

Όλα τα συστατικά της διασκέδασης και της χαλάρωσης βρίσκονται εδώ: πληθώρα αθλητικών δραστηριοτήτων, γεύματα για εκλεπτυσμένους ουρανίσκους, άψογη εξυπηρέτηση και μια μοναδική ευκαιρία να ανακαλύψετε τα κρυμμένα μυστικά του υπέροχου ορεινού όγκου της χώρας μας.

Σας καλωσορίζουμε στο Αρχοντικό Πύρρας  "Εύχαρις", το ιδανικότερο σημείο για απόδραση στη φύση, για χειμερινά σπορ αλλά και για πεζοπορικές δραστηριότητες στο μοναδικό ορεινό περιβάλλον της περιοχής.