MENU

Deals365

Τηλεφωνικές παραγγελίες στο 2106716596
Ημιμόνιμο Μακιγιάζ Φρυδιών ή Χειλιών με την επαγγελματικότητα του Secret Makeup!

Ημιμόνιμο Μακιγιάζ Φρυδιών ή Ημιμόνιμο Μακιγιάζ Χειλιών με διάρκεια 1 - 1,5 έτος, με την επαγγελματικότητα, εγγύηση και ποιότητα του "Secret Makeup" στην Καλλιθέα που έχει ενθουσιάσει τις γυναίκες!
- 100€ για Ημιμόνιμο Μακιγιάζ Φρυδιών με την μέθοδο Τρίχα Τρίχα ή με τη Μέθοδο Σκίασης, από 180€
- 150€ για Ημιμόνιμο Μακιγιάζ Χειλιών, από 250€

00 ώρες  00 λεπτά  00 δεύτερα
0 αγορές
180€
-44%
100€
Αγόρασέ το Αγορά
- Η εξαργύρωση του αγορασμένου κουπονιού μπορεί να γίνει έως και 30/09/2020
 • Λίγα λόγια για το Ημιμόνιμο Μακιγιάζ Φρυδιών με Σκίαση:
  Η «Σκίαση» στα φρύδια είναι μια φυσική επιλογή. Το τελικό αποτέλεσμα της οποίας θα είναι σαν έχετε ελαφρώς τονίσει τα φρύδια σας με μολύβι. Το πρόσωπό σας θα δείχνει πιο εκφραστικό και το βλέμμα πιο όμορφο!
  Τι ακριβώς είναι το ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών με Νάνο-Σπρέι; 
  Το ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών με νάνο σπρέι ή αλλιώς Σκίαση φρυδιών είναι η ονομασία μιας τεχνικής του ημιμόνιμου μακιγιάζ. Πρόκειται για μια πραγματικά μοναδική τεχνική - ο πόνος, το αίμα και οι ουλές, ανήκουν στο παρελθόν! Η  διαφορά με το κλασικό τατουάζ πρώτον απ’ όλα ότι δεν μένει για πάντα και δεν αλλάζει χρώμα με το καιρό. Επίσης έχει καταπληκτικό φυσικό αποτέλεσμα.
  Ποια είναι η διαδικασία του ημιμόνιμου μακιγιάζ φρυδιών με Νάνο-Σπρέι;
  Πριν ξεκινήσετε το ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών με νάνο σπρέι ή αλλιώς Σκίαση φρυδιών θα συζητήσετε με την ειδικό τι θέλατε αλλάξετε στα φρύδια σας και έπειτα η ειδικός θα σας προτείνει και θα σχεδίασει με μολύβι το κατάλληλο σχήμα φρυδιών, που ταιριάζει με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά σας, την ηλικία και τα πρόσωπό σας. Επίσης θα σας προτείνει το χρώμα ανάλογα με το χρωματότυπό σας.
  Φυσικά λαμβάνοντας υπόψη τις επιθυμίες σας. Μόλις το σχέδιο είναι έτοιμο κι εσείς είστε ικανοποιημένη με αυτό, θα ξεκινήσουμε την εφαρμογή του ημιμόνιμου μακιγιάζ φρυδιών με νάνο σπρέι ή αλλιώς Σκίαση φρυδιών.
  Πως γίνετε η εφαρμογή ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών με Νάνο-Σπρέι;
  Το ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών με  νάνο σπρέι ή αλλιώς Σκίαση φρυδιών ή μικροχρωμάτωση είναι μια επαγγελματική τεχνική που συνιστάται στη μηχανική μικρο-εμφύτευση υποαλλεργικών και αποστειρωμένων χρωστικών ουσιών στην επιδερμίδα με ακίνδυνο και ανώδυνο τρόπο. Κατά την εφαρμογή του ημιμόνιμου μακιγιάζ φρυδιών με  νάνο σπρέι χρησιμοποιούμε μηχάνημα τελευταίας τεχνολογίας ειδικά φτιαγμένο για το πρόσωπο, τα οποία μέσω μιας πολύ λεπτής βελόνας εισάγουν τη χρωστική ουσία κάτω απ’ το δέρμα, σε εσω- επιδερμικό επίπεδο.
 • Λίγα λόγια για το Ημιμόνιμο Μακιγιάζ Φρυδιών Τρίχα-Τρίχα:
  Kατά την εφαρμογή χρησιμοποιούνται ειδικά μηχανήματα τα οποία μέσω μιας πολύ λεπτής βελόνας εισάγουν τη χρωστική ουσία κάτω απ’ το δέρμα, σε έσω-επιδερμικό επίπεδο. Η διαδικασία δεν είναι επώδυνη ή ο πόνος είναι ελάχιστος, διότι χρησιμοποιείται ειδική κρέμα τοπικής αναισθησίας που μουδιάζει το σημείο και αμβλύνει τον πόνο.
  Σε  ενάμιση με δύο χρόνια, με την ανανέωση κυττάρων εξαφανίζουν τελείως από το δέρμα σας. Οι αποχρώσεις είναι τόσο πλούσιες, από τις πιο ανοιχτές μέχρι τις πολύ σκούρες, που μας αφήνει να επιλέξουμε το χρώμα αυτό που ταιριάζει ειδικά σε εσάς και στα χαρακτηριστικά σας. Επίσης  η εφαρμογή γίνεται με την ΝΑΝΟ βελόνα. Η ΝΑΝΟ βελόνα είναι 10 φορές πιο λεπτή από την κανονική! Αυτό σημαίνει ότι οι τρίχες που ζωγραφίζουμε βγαίνουν πάρα πολύ λεπτές, δεν ξεχωρίζουν καθόλου από την δική σας τρίχα στα φρύδια και έχει πολύ φυσικό αποτέλεσμα! Χωρίς πόνο! Αν έχετε τρίχες στα φρύδια σας θα παραμένουν εκεί και απλά θα δώσουμε ένα ωραίο σχήμα και να γεμίσουμε τα κενά. Αν δεν έχετε καθόλου τρίχες, σχηματίζουμε και ζωγραφίζουμε καινούργιο φρυδάκι από την αρχή οποίο θα είναι πάρα πολύ φυσικό! Αφήνουμε στο παρελθόν τις ουλές και τα μαύρα φρύδια! 
  Η τεχνική του ημιμόνιμου μακιγιάζ τρίχα-τρίχα είναι μία από τις πιο δύσκολες και απαιτεί εξειδικευμένη γνώση και η ιδιαίτερη εμπειρία. Το νάνο-μηχάνημα μας επιτρέπει να ζωγραφίζουμε παρά πολύ λεπτές τριχούλες που δεν θα ξεχωρίσουν από τις φυσικές σας. Αυτό αφήνει αποτέλεσμα 6 D. Τα φρύδια σας θα δείχνουν πλούσια, πυκνά και χωρίς κενά. 
 • Λίγα λόγια για το Ημιμόνιμο Μακιγιάζ Χειλιών:
  Με την τεχνική Νάνο -Σπρέι τα χείλη σας θα δείχνουν πιο σαρκώδη και εκθαμβωτικά! Το μηχάνημα νανοτεχνολογίας που χρησιμοποιούμε στα secret makeup, μας δίνει δυνατότητα να διορθώσουμε το σχήμα των χειλιών σας (όταν υπάρχουν ασυμμετρίες) και να τονίσουμε το φυσικό σας χρώμα. Εναλλακτικά βέβαια αν θέλετε, μπορεί να χρησιμοποιηθεί κάποια συγκεκριμένη απόχρωση πιο έντονη στην επιλογή σας. Με το ημιμόνιμο μακιγιάζ - σκίαση χειλιών με τεχνική νάνο σπρέι, θα φαίνονται πιο μεγάλα και σαρκώδη. Έτσι, βάζοντας απλά lip gloss, θα έχετε καλοσχηματισμένα και «γεμάτα» χείλια. Το ημιμόνιμο χειλιών διορθώνει ελαττωματικές, στραβές ή σβησμένες γραμμές. 
  Απευθύνεται σε εσάς αν: 
  - Θέλετε να αποκτήσετε ένα φυσικό τονισμένο σχήμα 
  - Έχετε μικρά και άτονα χείλια
  - Δεν έχετε καλό περίγραμμα 
  - Υπάρχουν κάποιες ατέλειες 
  - Δεν έχετε καλό σχήμα και χρώμα 
  - Απλά θέλετε να τονίσετε τα χείλια σας.
  Το ημιμόνιμο χειλιών – σκίαση χειλιών με νάνο σπρέι, είναι η πιο αποτελεσματική λύση για να δώσει σχήμα και χρώμα στα χείλη σας. 
  Το περίγραμμα δεν θα φαίνεται έντονα, διότι σβήνετε με τιν σκίαση (νάνο σπρέι) σταδιακά, προς το κέντρο των χειλιών. Και έτσι καλύπτει με την ελαφριά σκίαση όλη την επιφάνεια των χειλιών. 
  Επίσης η τεχνική νάνο σπρέι (ημιμόνιμο -τατουάζ) μας δίνει δυνατότητα η σκίαση να γίνει πιο γεμάτη σε πιο έντονες αποχρώσεις σαν ροζ, κοραλί ή κόκκινο. Με το καιρό η χρωστική εξασθενεί ομοιόμορφα. 
  Ποια είναι η διαδικασία του ημιμόνιμου μακιγιάζ χειλιών – σκίαση χειλιών με νάνο σπρέι;
  Πρώτα θα συζητήσετε με την ειδικό τι θα θέλετε θα αλλάξετε στα χείλη σας. Στη συνέχεια η ειδικός θα σας προτείνει και θα σχεδιάσει τα σχήμα τον χειλιών σας με ένα μολύβι, φυσικά λαμβάνοντας υπόψη τις επιθυμίες σας. Έτσι μπορείτε να γνωρίζετε το τελικό αποτέλεσμα. 
  Μόλις το σχέδιο είναι έτοιμο κι εσείς είστε ικανοποιημένοι με αυτό, θα ξεκινήσουμε την εφαρμογή του ημιμόνιμου μακιγιάζ χειλιών – σκίαση χειλιών με νάνο σπρέι. 
  Πως γίνεται η εφαρμογή του ημιμόνιμου μακιγιάζ χειλιών – σκίαση χειλιών με νάνο σπρέι;
  Η ειδικός θα εφαρμόσει στα χείλη σας μια ειδική αναισθητική κρέμα, προκειμένου για να γίνει ανώδυνα η όλη διαδικασία. Μόλις αρχίσει να δρα το αναισθητικό, ξεκινάει η έκχυση του χρώματος στις επιφανειακές στοιβάδες του δέρματος.
  Η εφαρμογή γινεται με την τεχνική της μικροχρωμάτωσης, όπως και το ημιμόνιμο τατουάζ φρυδιών.
  Το ημιμόνιμο μακιγιάζ- τατουάζ  ή αλλιως μικροχρωμάτωση, είναι μια επαγγελματική τεχνική που εκτελείται με μηχανική μικρο-εμφύτευση υποαλλεργικών και αποστειρωμένων χρωστικών ουσιών στην επιδερμίδα, με ακίνδυνο και ανώδυνο τρόπο. Κατά την εφαρμογή χρησιμοποιούνται ειδικά μηχανήματα τα οποία μέσω μιας πολύ λεπτής βελόνας εισάγουν τη χρωστική ουσία κάτω απ’ το δέρμα, σε έσω-επιδερμικό επίπεδο. 
- Η εξαργύρωση του αγορασμένου κουπονιού μπορεί να γίνει έως και 30/09/2020
 • Το Deal ισχύει για ένα άτομο και περιλαμβάνει επιλογή ανάμεσα σε:
  - Κουπόνι των 100€: Ημιμόνιμο Μακιγιάζ Φρυδιών με την μέθοδο Τρίχα Τρίχα ή με τη Μέθοδο Σκίασης
  - Κουπόνι των 150€: Ημιμόνιμο Μακιγιάζ Χειλιών
 • Kάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για προσωπική χρήση ή με τη μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
 • Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή.
 • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για κλείσιμο ραντεβού στο 2130035774 ή 6996279963.
 • Ωράριο λειτουργίας: Καθημερινά και Σαββατοκύριακο, κατόπιν ραντεβού.
 • Πιστωτική/Χρεωστική/Προπληρωμένη κάρτα Visa ή Mastercard
 • Maestro
 • Κατάθεση σε τράπεζα ή μεταφορά μέσω eBanking
 • PayPal
 • Πληρωμή στα γραφεία μας (με μετρητά ή μέσω POS)
 • Αντικαταβολή (με έξτρα κόστος 3€)
 • Αντικαταβολή (Μη διαθέσιμη για αυτό το προϊόν)
 • Τηλεφωνική παραγγελία στο 2106716596 (Δευτέρα έως και Παρασκευή από τις 09:30 έως τις 17:00)
Secret Makeup
Δοϊράνης 167
Καλλιθέα
Αττική
2130035774, 6996279963
Η Μαρίνα Παρχομένκο, διευθύντρια και ιδιοκτήτρια των Κέντρων Ημιμόνιμου Μακιγιάζ Secret MakeUp είναι ειδικός εφαρμογών μόνιμου μακιγιάζ με μεγάλη εμπειρία. 
 
Αποφοίτησε από τις 2 καλύτερες και μεγαλύτερες σχολές της Μόσχας και Σιγκαπούρης (PMU by Elena Nechayua, Biotec Academy Moschow, Brow Master International Academy και Beauty Recipe School).
Το ημιμόνιμο μακιγιάζ ή μικροχρωμάτωση είναι μια επαγγελματική τεχνική που συνιστάται στη μηχανική μικρο-εμφύτευση υποαλλεργικών και αποστειρωμένων χρωστικών ουσιών στην επιδερμίδα με ακίνδυνο και ανώδυνο τρόπο. 
 
Κατά την εφαρμογή χρησιμοποιούνται ειδικά μηχανήματα τα οποία μέσω μιας πολύ λεπτής βελόνας εισάγουν τη χρωστική ουσία κάτω απ’ το δέρμα, σε έσω-επιδερμικό επίπεδο.

Δείτε τη σελίδα μας στο facebook!
ΔΕΣ ΕΝΕΡΓΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Επανακτήστε τη λάμψη της επιδερμίδας σας με βαθύ καθαρισμό προσώπου!
Επανακτήστε τη λάμψη της επιδερμίδας σας με βαθύ καθαρισμό προσώπου!
ΠΡΌΣΩΠΟ
15€
-79%
Επανακτήστε τη λάμψη της επιδερμίδας σας με βαθύ καθαρισμό προσώπου!
Δερμοαπόξεση Diamond Therapy στο Medi Collagen στο κέντρο του Πειραιά!
Δερμοαπόξεση Diamond Therapy στο Medi Collagen στο κέντρο του Πειραιά!
ΠΡΌΣΩΠΟ
20€
-80%
Δερμοαπόξεση Diamond Therapy στο Medi Collagen στο κέντρο του Πειραιά!
Μεσοθεραπεία προσώπου με Dermapen και συνεδρία με Magic Pot για αντιγήρανση & σύσφιξη!
Μεσοθεραπεία προσώπου με Dermapen και συνεδρία με Magic Pot για αντιγήρανση & σύσφιξη!
ΠΡΌΣΩΠΟ
59€
Μεσοθεραπεία προσώπου με Dermapen και συνεδρία με Magic Pot για αντιγήρανση & σύσφιξη!
Λαμπερό δέρμα & φωτεινό πρόσωπο με βαθύ καθαρισμό προσώπου!
Λαμπερό δέρμα & φωτεινό πρόσωπο με βαθύ καθαρισμό προσώπου!
ΠΡΌΣΩΠΟ
17€
-72%
Λαμπερό δέρμα & φωτεινό πρόσωπο με βαθύ καθαρισμό προσώπου!
Λαμπερό δέρμα όπως των celebrities με Συνεδρία Hollywood Peeling με Pico Laser για άνδρες και γυναίκες!
Λαμπερό δέρμα όπως των celebrities με Συνεδρία Hollywood Peeling με Pico Laser για άνδρες και γυναίκες!
ΠΡΌΣΩΠΟ
39€
-61%
Λαμπερό δέρμα όπως των celebrities με Συνεδρία Hollywood Peeling με Pico Laser για άνδρες και γυναίκες!
Ολοκληρωμένο πακέτο αναζωογόνησης & ομορφιάς στο Σύνταγμα!
Ολοκληρωμένο πακέτο αναζωογόνησης & ομορφιάς στο Σύνταγμα!
SPA/ΜΑΣΆΖ
25€
-87%
Ολοκληρωμένο πακέτο αναζωογόνησης & ομορφιάς στο Σύνταγμα!