Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 49€
από
έκπτωση
κέρδος

100€
51%
51€

Η προσφορά έληξε
0
Αγορές

Πολυβιταμινούχα θεραπεία προσώπου μαζί με υαλουρονικό οξύ!

49€ για το καλύτερο δώρο για το πρόσωπό σας με πολυβιταμινούχα θεραπεία προσώπου από πλαστικό χειρούργο για λάμψη και ενυδάτωση με ορό υαλουρονικού οξέος στο τέλος της θεραπείας για ανασύσταση και ενίσχυση της ενυδάτωσης της επιδερμίδας, στο πρότυπο κέντρο Πλαστικής Χειρουργικής, "Athens Cosmetic Medicine", στην Αθήνα (δίπλα στον σταθμό Βικτώρια), αρχικής αξίας 100€
Έκπτωση 50%!!
Τι αγοράζετε:
 • Υποδεχτείτε το καλοκαίρι με νέο πρόσωπο!
 • Το καλύτερο δώρο για το πρόσωπο σας με πολυβιταμινούχα θεραπεία προσώπου από πλαστικό χειρούργο για λάμψη και ενυδάτωση!
 • Η έγχυση των βιταμινούχων ενδοδερμικών εγχύσεων γίνεται μεταξύ επιδερμίδος και χορίου μέσα στη βασική στοιβάδα της επιδερμίδας (όπου γίνεται η ανανέωση των επιδερμιδικών κυττάρων), αλλά και στο χόριο (όπου βρίσκονται οι ίνες κολλαγόνου και ελαστίνης).
 • Θεωρείται ως η καλύτερη μέθοδος τής αισθητικής ιατρικής για την πρόληψη και αντιμετώπιση της γήρανσης του δέρματος, της δερματικής χαλάρωσης και των ρυτίδων του προσώπου!
 • Εφαρμόζεται με την τεχνική των μικροενέσεων “micro-injections” ή “multi-pricking” σε διάφορα σημεία του προσώπου (κρόταφοι, ζυγωματικά, μέτωπο, ρινοπαρειακές πτυχές) και στο λαιμό χρησιμοποιώντας μικροβελόνες μεγέθους 4mm (τόσο μικρές σαν τις τρίχες από τις βλεφαρίδες) με το Mesogan (ειδική συσκευή έγχυσης) χωρίς καθόλου πόνο!
 • Τα πολυβιταμινούχα σκευάσματα (βιτ. C, A, B, K, D, ιχνοστοιχεία και μέταλλα) εχουν ως  αποτέλεσμα λαμψη, σύσφιξη, τόνωση και ανάπλαση του προβληματικού δέρματος!
 • Μετά το τέλος της συνεδρίας ακολουθεί περιποίηση με υαλουρονικό ορό! 
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως 31 Ιουλίου 2014.
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το Deal ισχύει για 1 άτομο και περιλαμβάνει: πολυβιταμινούχα θεραπεία προσώπου από πλαστικό χειρούργο με ορό υαλουρονικού οξέος.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για χρήση από τον ίδιο ή με τη μορφή δώρου προς φίλους ή συγγενείς.
 • Ώρες επικοινωνίας: Δευτέρα-Παρασκευή 10.00-20.00.
 • Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα-Παρασκευή 12.00-19.00.
 • Για ραντεβού απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία τουλάχιστον 3 μέρες πριν στο 2108811122.
 • Για αλλαγή ή ακύρωση ραντεβού απαιτείται επικοινωνία τουλάχιστον 1 μέρα πριν.
Athens Cosmetic Medicine

Γκυιλφόρδου 1 & Πατησίων 75
Αθήνα - Αττική
2108811122


Ιστοσελίδα


Athens Cosmetic Medicine
Το Cosmetic Medicine είναι ένα πρωτοπόρο κέντρο ιατρικής αισθητικής που ασχολείται αποκλειστικά και μόνο με επεμβάσεις αισθητικής φύσεως. Το στελεχώνουν Πλαστικοί Χειρουργοί-Διαιτολόγοι και επιστήμονες που ασχολούνται στον χώρο της ιατρικής με μεθόδους και εφαρμογές, επεμβατικές ή μη, σε γυναίκες και άντρες. ΣΚΟΠΟΣ Πρωταρχικός σκοπός είναι η ιατρική αποκλειστικά και μόνον παροχή υπηρεσιών Αισθητικής φύσεως. Σε αυτό συμβάλλει η καθεαυτό εφαρμογή θεραπειών από τον ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟ και ο αποκλεισμός θεραπειών αισθητικής περιποίησης. Τονίζεται ότι το COSMETIC MEDICINE επαληθεύει την επωνυμία του με χειρουργικές και μη επεμβάσεις. Οι επεμβατικές είναι αυτές που χρήζουν αναισθησίας γενικής ή τοπικής και γίνονται σε συγκεκριμένο χώρο ιδιωτικής κλινικής και οι μη επεμβατικές που εφαρμόζονται στον εξειδικευμένο χώρο μας. ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ Το ATHENS COSMETIC MEDICINE είναι σε συνεχή ενημέρωση και επαφή με αντίστοιχες COSMETIC MEDICINE CLINICS της Ευρωπαϊκής Ένωσης με απ’ ευθείας ενημερώσεις, συνεργασίες και πραγματοποιήσιμες επεμβατικές ενέργειες επί των ενδιαφερομένων. Ο διευθυντής πλαστικός χειρουργός διευθύνει την εξειδικευμένη ιατρική μονάδα, συντονίζοντας τις ενέργειες της στον αισθητικό αποκλειστικά τομέα.