Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 79€
από
έκπτωση
κέρδος

200€
61%
121€

Η προσφορά έληξε
5
Αγορές

Botox στην περιοχή προσώπου που θέλετε σε προσφορά στο Μαρούσι!

Eνέσιμο Botox allegran με επιλογή περιοχής ή Full Face, από το εξειδικευμένο προσωπικό του πολυτελούς και ολοκαίνουριου κέντρου αισθητικής ''Redefine Beauty'' στo Μαρούσι με έκπτωση έως 61%!!
79€ για μία (1) συνεδρία ενέσιμου Botox σε 2 περιοχές επιλέγοντας από πόδι χηνας ή μεσόφρυο ή ρυτίδες μετώπου, αρχικής αξίας 200€
- 149€ για μία συνεδρία ενέσιμου botox σε Full Face (πόδι χήνας, μεσόφρυο & ρυτίδες μετώπου) μαζί με επαναληπτική συνεδρία, από 320€
Τι αγοράζετε:
 • Ξεκούραστη και λαμπερή επιδερμίδα απαλλαγμένη από τα σημάδια γήρανσης!
 • Το ενέσιμο Allegran Botox έχει σχεδόν αντικαταστήσει την τελευταία δεκαετία το ενδοσκοπικό Lifting χαρίζοντας θεαματικά αποτελέσματα χωρίς την ταλαιπωρία χειρουργείου!
 • Οι 3 ευαίσθητες περιοχές (ρυτίδες μετώπου, ρυτίδες μεσοφρύου, πόδι χήνας στα μάτια) είναι οι πρώτες που μαρτυρούν την ηλικία και προδίδουν την κουρασμένη επιδερμίδα! Με τη στοχευμένη χρήση του Botox oι ρυτίδες εξαλείφονται άμεσα, αποτελεσματικά και στοχευμένα, χαρίζοντας ένα απόλυτα νεανικό και σφριγηλό πρόσωπο που λάμπει!
 • Διάρκεια του Allegran botox: 6 μήνες!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως 30 Απριλίου 2015.
 • Ισχύει για άντρες και γυναίκες.
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το Deal ισχύει για ένα άτομο και περιλαμβάνει επιλογή από:
  - με το κουπόνι των 79€:
   μία (1) συνεδρία ενέσιμου Botox σε 2 περιοχές επιλέγοντας από πόδι χηνας ή μεσόφρυο ή ρυτίδες μετώπου
  - με το κουπόνι των 159€: μία συνεδρία ενέσιμου botox σε Full Face (πόδι χήνας, μεσόφρυο & ρυτίδες μετώπου) μαζί με επαναληπτική συνεδρία. Η επανάληψη θα γίνει κατόπιν συννενόησης με το ιατρικό κέντρο, το αργότερο 7 μέρες μετά την πρώτη επίσκεψη.
 • Διάρκεια του botox ως και έξι μήνες.
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού τουλάχιστον 2 - 3 μέρες πριν στο 6936541826 - 6936541827
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει έως 1 κουπόνι για προσωπική χρήση ή με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
 • Ωράριο εξυπηρέτησης: Δευτέρα - Παρασκευή 11.00 - 19.00. Τα ραντεβού για botox πραγματοποιούνται αυστηρά κάθε Πέμπτη (10.30-15.30). Θα πρέπει να προσέρχεστε 15λεπτά πριν το προκαθορισμένο ραντεβού.
Redefine Beauty

Θησέως 2
Μαρούσι - Αττική
2114037155 - 2114037937Redefine Beauty
Σε ένα νέο χώρο, φιλόξενο, σύγχρονο και προσεγμένο στην κάθε του λεπτομέρεια, προσπαθούν και προσφέρουν απλόχερα «ποιότητα».
 
Σε μια εποχή που το σώμα μας χρειάζεται ένα διάλειμμα αναζωογόνησης αναδεικνύοντας παράλληλα την εξωτερική μας εμφάνιση, το Redefine Beauty σας προσκαλεί να το γνωρίσετε από κοντά!

Φροντίζει να ικανοποιεί τη κάθε αισθητική σας ανάγκη μέσα από το εξειδικευμένο προσωπικό του, την ποικιλία των θεραπειών και τα υψηλής ποιότητας προϊόντα που χρησιμοποιεί!