Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 59€
από
έκπτωση
κέρδος

180€
67%
121€

Η προσφορά έληξε
1
Αγορά

Botox και μεσοθεραπείες υαλουρονικού σε προσφορά στην Kifisia Clinic!

Eνέσιμο Botox και μεσοθεραπείες υαλουρονικού από το εξειδικευμένο προσωπικό της πολυτελέστατης Ιατρικής Κλινικής ''Kifisia Clinic'' στην Κηφισιά με έκπτωση έως 67%!!!
- 59€ για μία συνεδρία Botox σε πόδι χήνας ή 3 μεσοθεραπείες υαλουρονικού περιεκτικότητας 0,3ml, από 180€
- 89€ για μία συνεδρία με 2 σύριγγες Βotox σε πόδι χήνας και full face ή μία θεραπεία καθαρού υαλουρονικού MD Ceauticals περιεκτικότητας 0,3ml ή ένα γέμισμα χειλιών 1ml, από 250€
-139€ για μία συνεδρία full face botox μαζί με την επαναληπτική, με 3 σύριγγες ή ένα γέμισμα ρινοπαριακής αύλακας με 1 σύριγγα Juviderm, από 320€
-159€ για μία συνεδρία full face botox με 3 σύριγγες και 3 συνεδρίες καθαρού υαλουρονικού MD Ceauticals περιεκτικότητας 0,3ml, από 370€
Τι αγοράζετε:
 • Ξεκούραστη και λαμπερή επιδερμίδα απαλλαγμένη από τα σημάδια γήρανσης!
 • Το ενέσιμο Allegran Botox έχει σχεδόν αντικαταστήσει την τελευταία δεκαετία το ενδοσκοπικό Lifting χαρίζοντας θεαματικά αποτελέσματα χωρίς την ταλαιπωρία χειρουργείου!
 • Οι 3 ευαίσθητες περιοχές (ρυτίδες μετώπου, ρυτίδες μεσοφρύου, πόδι χήνας στα μάτια) είναι οι πρώτες που μαρτυρούν την ηλικία και προδίδουν την κουρασμένη επιδερμίδα! Με τη στοχευμένη χρήση του Botox oι ρυτίδες εξαλείφονται άμεσα, αποτελεσματικά και στοχευμένα, χαρίζοντας ένα απόλυτα νεανικό και σφριγηλό πρόσωπο που λάμπει!
 • Διάρκεια του Allegran botox: 6 μήνες!
 • Η Μεσοθεραπεία είναι μία εναλλακτική θεραπεία με βελόνες με υαλουρονικό οξύ χωρίς πόνο και με εξαιρετικά αποτελέσματα! Πέρα από το υαλουρονικό οξύ, μεταφέρει βιταμίνες A,B,C,D, καθώς και πλήθος άλλων δραστικών συστατικών διαδερμικά στις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος!
 • Tο "Πρότυπο Ιατρικό Κέντρο "Kifisia Clinic" χρησιμοποιεί Αμερικάνικης προέλευσης Allegran Botox και οι συνεδρίες πραγματοποιούνται από εξειδικευμένο ιατρό!
 • H συσκευασία του Botox ανοίγεται μπροστά πάντα στον πελάτη!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως 30 Ιουνίου 2015.
 • Ισχύει για άντρες και γυναίκες.
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το Deal ισχύει για ένα άτομο και περιλαμβάνει επιλογή από:
  - με το κουπόνι των 59€: 
  μία συνεδρία Botox σε πόδι χήνας ή 3 μεσοθεραπείες υαλουρονικού περιεκτικότητας 0,3ml
  - με το κουπόνι των 89€: μία συνεδρία με 2 σύριγγες Βotox σε πόδι χήνας και full face ή μία θεραπεία καθαρού υαλουρονικού MD Ceauticals περιεκτικότητας 0,3ml ή ένα γέμισμα χειλιών 1ml
  - με το κουπόνι των 139€: μία συνεδρία full face botox μαζί με την επαναληπτική, με 3 σύριγγες ή ένα γέμισμα ρινοπαριακής αύλακας με 1 σύριγγα Juviderm
  - με το κουπόνι των 159€: μία συνεδρία full face botox με 3 σύριγγες και 3 συνεδρίες καθαρού υαλουρονικού MD Ceauticals περιεκτικότητας 0,3ml
 • H εκτέλεση γίνεται μόνο από πλαστικό χειρούργο με μεγάλη εμπειρία ή δερματολόγο. Tο φιαλίδιο ανοίγεται πάντα μπροστά στον ασθενή αφού πρωτίστως έχουμε πάρει ιατρικό ιστορικό.
 • Αν ο ιατρός θεωρήσει ότι ο ασθενής έχει αντένδειξη στo botox ακυρώνεται το κουπόνι του και γίνεται επιστροφή χρημάτων.
 • Διάρκεια του botox ως και έξι μήνες.
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού τουλάχιστον 2 - 3 μέρες πριν στο το σταθερό 2110125290 ή στο 6949564526. 
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει έως 1 κουπόνι για προσωπική χρήση ή με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
 • Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή 10.00 - 20.00, Σάββατο 10.00 - 15.00.
Kifisia Clinic

Μιλτιάδου 5
Κηφισιά - Αττική
2110125290Kifisia Clinic
Η Ιατρική Κλινική Kifissia Clinic, ιδιοκτησίας του Ξάνθη Παύλου ο οποίος διατηρεί κλινική και στο Notting Hill, έρχεται στην Ελλάδα για να εδραιωθεί στο χώρο της κοσμητικής ιατρικής!

Η Ιατρική Κλινική απαρτίζεται από 6 έμπειρους και εξειδικευμένους ιατρούς και μία αισθητικό όπου παρέχουν στον πελάτη όλες τις υπηρεσίες του χώρου:
- Botox 
- Μεσοθεραπείες
- Αλεξανδρίτη
- Πλαστικές επεμβάσεις στήθους
- Λιποαναρροφήσεις χωρίς νάρκωση (με επισκληρίδιο)
- Fraxel κ.α.

Η πρώτη Ιατρική Κλινική στην Ελλάδα με αποστειρωμένο χώρο προσφέρει μόνο κορυφαίες υπηρεσίες!