Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 39€
από
έκπτωση
κέρδος

180€
78%
141€

Η προσφορά έληξε
3
Αγορές

Kαταπολέμηση ρυτίδων & πανάδων με ενέσιμες μεσοθεραπείες και RF!

39€ για να καταπολεμήσετε άμεσα λεπτές ρυτίδες και πανάδες στο πρόσωπο σας με 2 ενέσιμες μεσοθεραπείες Mesoestetic Mesohyal™ και 2 συνεδρίες RF σε full-face, που προσφέρουν ταυτόχρονα ενυδάτωση, σύσφιξη, ανάπλαση και αναζωογόνηση στην επιδερμίδα σας, από το εξειδικευμένο προσωπικό του "Redefine Beauty" στο Μαρούσι, αξίας 180€
Έκπτωση 78%!!!!!
Τι αγοράζετε:
 • Μία μοναδική θεραπεία καταπολεμά λεπτές ρυτίδες και πανάδες, ενυδατώνει και προσφέρει σύσφιξη, ανάπλαση και αναζωογόνηση!
 • Το Mesoestetic Mesohyal™ είναι ένα διάλυμα αναζωογόνησης που συνδυάζει το Υαλουρονικό οξύ με ένα σύμπλεγμα βιταμινών, αμινοξέων, μεταλλικών αλάτων και συνενζύμων.
 • Η εφαρμογή του RF προσφέρει άμεση συστολή του κολλαγόνου, ενεργοποίηση νέων ινών και μακροχρόνια αναδόμηση του κολλαγόνου.
 • Λίγα Λόγια για το Mesoestetic Mesohyal™: Το Mesoestetic Mesohyal™ NCTC 109 είναι ένα διάλυμα αναζωογόνησης που συνδυάζει το Υαλουρονικό οξύ με ένα σύμπλεγμα βιταμινών, αμινοξέων, μεταλλικών αλάτων και συνενζύμων. Η μεγάλη ποικιλία απαραιτήτων μικροθρεπτικών συστατικών παρέχουν ανακούφιση στον δερματικό ιστό και ενισχύουν την αναδόμηση των κυττάρων. Η ισορροπημένη φόρμουλα του Mesoestetic Mesohyal™  NCTC 109 διεγείρει τις βιοχημικές διεργασίες των κυττάρων και τροφοδοτεί τα κύτταρα του συνδετικού ιστού με πλούσια θρεπτικά συστατικά όπως:
  - Βιταμίνες: έχουν αντιοξειδωτική δράση και διεγείρουν τις διαδικασίες αναζωογόνησης του δέρματος. Αντισταθμίζουν την έλλειψη φυσιολογικών ουσιών στο γερασμένο δέρμα.
  - Αμινοξέα: δρουν ως φυσιολογικοί παράγοντες που διεγείρουν την σύνθεση των πρωτεϊνών, προάγοντας την αναζωογόνηση του δέρματος.
  - Μεταλλικά Άλατα:  αποτελούν βασικά συστατικά της σύστασης του εξωκυττάριου υγρού των κυττάρων του δέρματος.
  - Συνένζυμα: δρουν ως φυσιολογικές ουσίες οι οποίες διεγείρουν τις απαραίτητες διαδικασίες αναγέννησης του δέρματος.
 • Το Mesoestetic Mesohyal™  NCTC 109 ενδείκνυται για την βελτίωση της ποιότητας του δέρματος, ιδιαιτέρως σε περιοχές όπου αυτό είναι πολύ λεπτό όπως περιοφθαλμικά και στο άνω χείλος.
 • Λίγα λόγια για το RF: Η εφαρμογή του RF προσφέρει άμεση συστολή του κολλαγόνου, ενεργοποίηση νέων ινών και μακροχρόνια αναδόμηση του κολλαγόνου.
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως 30 Ιουνίου 2015.
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το Deal ισχύει για ένα άτομο και περιλαμβάνει αναλυτικά: 2 ενέσιμες μεσοθεραπείες Mesoestetic Mesohyal™ και 2 συνεδρίες RF σε full-face.
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού τουλάχιστον 2 - 3 μέρες πριν στο 2114037155, 2114037937 & 6936541826
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για προσωπική χρήση ή με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
 • Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 10:30 - 19:30
Redefine Beauty

Θησέως 2
Μαρούσι - Αττική
2114037155 - 2114037937Redefine Beauty
Σε ένα νέο χώρο, φιλόξενο, σύγχρονο και προσεγμένο στην κάθε του λεπτομέρεια, προσπαθούν και προσφέρουν απλόχερα «ποιότητα».
 
Σε μια εποχή που το σώμα μας χρειάζεται ένα διάλειμμα αναζωογόνησης αναδεικνύοντας παράλληλα την εξωτερική μας εμφάνιση, το Redefine Beauty σας προσκαλεί να το γνωρίσετε από κοντά!

Φροντίζει να ικανοποιεί τη κάθε αισθητική σας ανάγκη μέσα από το εξειδικευμένο προσωπικό του, την ποικιλία των θεραπειών και τα υψηλής ποιότητας προϊόντα που χρησιμοποιεί!