Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 59€
από
έκπτωση
κέρδος

450€
87%
391€

Η προσφορά έληξε
1
Αγορά

Ενέσιμη θεραπεία χειλιών με υαλουρονικό σε Κηφισιά, Κολωνάκι, Πειραιά!

59€ μόνο για μία ενέσιμη θεραπεία χειλιών με υαλουρονικό από εξειδικευμένο δερματολόγο στα υπερπολυτελή δερματολογικά ιατρεία "Human Perfection" σε Κηφισιά, Κολωνάκι και Πειραιά, και η επιθυμία σας θα γίνει πραγματικότητα, αρχικής αξίας 450€
Έκπτωση 87%!!!!!
Τι αγοράζετε:
  • Θέλετε άμεσα και ασφαλή αποτελέσματα για όμορφα, ενυδατωμένα χείλη με όγκο; Αυτό το Deal είναι για εσάς!
  • Το Υαλουρονικό οξύ είναι σύγχρονο εμφύτευμα της Πλαστικής Χειρουργικής το οποίο μας επιτρέπει με πολύ μεγάλη ασφάλεια να βελτιώσουμε ή και να τελειοποιήσουμε τα χαρακτηριστικά ενός προσώπου αναίμακτα, σχεδόν ανώδυνα και με πολύ μικρό διάστημα αποθεραπείας!
  • Ποια είναι η διαδικασία αύξησης – διόρθωσης των χειλιών με εφαρμογή Υαλουρονικού οξέως;
  • Η θεραπεία είναι από σχετικά ανώδυνη μέχρι ήπια ενοχλητική, έχει συγκεκριμένες τεχνικές ιδιεταιρότητες και σε έμπειρα χέρια έχει εξαιρετικά ασφαλή και εντυπωσιακά αποτελέσματα. Στην περιοχή των χειλιών εφαρμόζουμε για 20-25 λεπτά περίπου μια αναισθητική κρέμα ή κάνουμε τοπική αναισθησία οπότε η περιοχή αναισθητοποιείται και δεν πονά καθόλου.
  • Με μια ειδική, πάρα πολύ λεπτή, βελόνα έγχυσης εφαρμόζουμε ένα, ειδικό για τα χείλη, λεπτόρευστο εμφύτευμα Υαλουρονικού οξέως σε συγκεκριμένες θέσεις τόσο μέσα στον “πολφό” του χείλους όσο και στο περίγραμμα, σεβόμενοι απόλυτα τις ανατομικές ιδιεταιρότητες της περιοχής. Μετά την επέμβαση υπάρχει συνήθως ένα πολύ ήπιο οίδημα στην περιοχή το οποίο υποχωρεί σε 1 με 2 ημέρες.
Όροι - λεπτομέρειες:
  • Το Deal ισχύει έως 30 Απριλίου 2016.
  • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365.gr η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
  • Το Deal ισχύει για 1 άτομο και αφορά αναλυτικά: μία ενέσιμη θεραπεία χειλιών με υαλουρονικό από εξειδικευμένο δερματολόγο.
  • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού στα τηλέφωνα που υπάρχουν στο κουπόνι σας.
  • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει έως 1 κουπόνι για προσωπική χρήση ή με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς (έως 1 στον καθένα).
Human Perfection Ιδιωτικό Ιατρείο

3 διαθέσιμα υποκατάστηματα:


Ηρώων Πολυτεχνείου 31
Πειραιάς - Αττική
2104137748


Human Perfection Ιδιωτικό Ιατρείο
Το Human Perfection είναι ένα ιατρικό κέντρο ομορφιάς όπου κάθε άνθρωπος μπορεί να λάβει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας και ομορφιάς, με σεβασμό στην αξιοπρέπειά του. Το Human Perfection προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για την ανανέωση του προσώπου και του σώματος, με υψηλή ποιότητα και αισθητική που προσφέρονται από εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.