Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 10€
από
έκπτωση
κέρδος

150€
93%
140€

Η προσφορά έληξε
5
Αγορές

Θεραπεία προσώπου RF για νεότερη επιδερμίδα χωρίς ρυτίδες & χαλάρωση!

10€ για μία θεραπεία προσώπου με το επαναστατικό μηχάνημα μονοπολικού RF, για νεότερη επιδερμίδα με μεγάλη ελαστικότητα και βελούδινη υφή χωρίς ρυτίδες και χαλάρωση, από το Κέντρο Κοσμητικής Ιατρικής "Mediaspis" στο μετρό Περιστερίου, αρχικής αξίας 150€ 
Έκπτωση 93%!!!!
Τι αγοράζετε:
 • Την θεραπεία που τόσο έχετε ανάγκη για ένα λαμπερό πρόσωπο!
 • Η νέα επαναστατική μέθοδος Lifting προσώπου με ραδιοσυχνότητες RF προσφέρει άμεση σύσφιξη προσώπου.
 • H τεχνολογία ραδιοσυχνοτήτων (RF) θεωρείται σήμερα η καλύτερη μέθοδος για τη λείανση και την άμεση σύσφιξη του δέρματος σε πρόσωπο, μάτια και λαιμό. Είναι μια ανώδυνη θεραπεία που στηρίζεται στην παραγωγή θερμότητας στην επιδερμίδα και προσφέρει: 
  - Νεοκολλαγένεση - Αντιγήρανση
  - Αποκατάσταση της ελαστικότητας του δέρματος
  -΄Αμεση σύσφιξη και λείανση επιφανειακών ρυτίδων
  - Ανόρθωση του οβάλ του προσώπου
 • Αποτελεί μία εύκολη και ανώδυνη θεραπεία για κάθε τύπο δέρματος και είναι κατάλληλη για όλες τις εποχές του χρόνου!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως 30 Ioυνίου 2016.
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το Deal ισχύει για ένα άτομο και περιλαμβάνει αναλυτικά: μία θεραπεία προσώπου με το επαναστατικό μηχάνημα μονοπολικού RF.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει 1 κουπόνι για προσωπική χρήση και απεριόριστα με τη μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς (έως 1 στον καθένα).
 • Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 - 21:00, Σάββατο 10:00 - 16:00.
 • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού 2 ημέρες πριν στα τηλέφωνα που αναγράφονται στο κουπόνι σας.
 • Απαραίτητη προϋπόθεση η προσκόμιση του κουπονιού.
Mediaspis

Λεωφόρος Παναγή Τσαλδάρη 16
Περιστέρι - Αττική
2105772100 - 2105772102


Ιστοσελίδα


Mediaspis
Το Mediaspis είναι ένα πρότυπο κέντρο παροχής αισθητικών δερματολογικών πράξεων με χαρακτήρα διορθωτικό και θεραπευτικό ενάντια σε όλες τις μορφές της γήρανσης έτσι όπως αυτή εκδηλώνεται στο πρόσωπο ή το σώμα μας.

Παρέχονται υψηλού επιπέδου υπηρεσίες διάγνωσης και αντιμετώπισης της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους με τη χρήση των πιο σύγχρονων μεθόδων και συστημάτων Laser 4ης κλάσης.

Λειτουργούν οργανωμένα τμήματα κλασικής δερματολογίας, ιατρείο ακμής, χημικά peelings, τμήμα αντιμετώπισης ευρυαγγειών και φλεβών κάτω άκρων, ενέσιμα εμφυτεύματα, οριστική και μόνιμη αποτρίχωση.

Ο χώρος είναι εξοπλισμένος με τα πιο σύγχρονα τεχνικά μέσα και άρτια στελεχωμένος με εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό με εκπαίδευση στο εξωτερικό.