Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 14€
από
έκπτωση
κέρδος

60€
77%
46€

Η προσφορά έληξε
4
Αγορές

Λαμπερή επιδερμίδα με βαθύ καθαρισμό ή μαζί με ενυδάτωση & rejuvance!

Ολοκληρωμένη περιποίηση προσώπου με επιλογή ανάμεσα σε βαθύ καθαρισμό προσώπου ή μαζί με ενυδάτωση και rejuvance που θα απομακρύνουν άμεσα τις ατέλειες και θα αποκαλύψουν μια λαμπερή επιδερμίδα, από το ''Βeauty Tec'' στη Θεσσαλονίκη - έκπτωση έως 77%!!!
14€ για έναν ολοκληρωμένο Βαθύ Καθαρισμό Προσώπου, με χρήση ατμού, λεπτομερή Αφαίρεση Σμήγματος, Απόπτωση κερατινοκυττάρων και Rejuvance, από 60€
- 19€ για έναν ολοκληρωμένο Βαθύ Καθαρισμό Προσώπου και Ενυδάτωση, με χρήση ατμού, λεπτομερή Αφαίρεση Σμήγματος, Απόπτωση κερατινοκυττάρων, Rejuvance, εφαρμογή Μάσκας, εφαρμογή ορού με Υαλουρονικό Οξύ και αζουλένιο για τέλεια λάμψη και ενυδάτωση, από 80€
Τι αγοράζετε:
 • Τονώστε την επιδερμίδα σας με μια εξαιρετικά αναζωογονητική θεραπεία που θα απομακρύνει τους ρύπους, τις ατέλειες και το σμήγμα άμεσα και θεαματικά!
 • Το κουπόνι των 14€ περιλαμβάνει έναν ολοκληρωμένο Βαθύ Καθαρισμό Προσώπου με τα εξής στάδια:
  - Χρήση ατμού
  - Λεπτομερή Αφαίρεση Σμήγματος
  - Απόπτωση κερατινοκυττάρων
  - Rejuvance
 • Το κουπόνι των 19€ περιλαμβάνει έναν ολοκληρωμένο Βαθύ Καθαρισμό Προσώπου και Ενυδάτωση με τα εξής στάδια:
  - Χρήση ατμού
  - Λεπτομερή Αφαίρεση Σμήγματος
  - Απόπτωση κερατινοκυττάρων
  - Rejuvance
  - Εφαρμογή Μάσκας και
  - Εφαρμογή ορού με Υαλουρονικό Οξύ και αζουλένιο για τέλεια λάμψη και ενυδάτωση
 • Επαναφέρετε τη χαμένη λάμψη του προσώπου σας, ανεξαρτήτως ηλικίας με την επαγγελματική φροντίδα των ειδικών του ''Beauty Tec''!!!
 • Η προσφορά είναι κατάλληλη για γυναίκες και άντρες!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως 28 Φεβρουαρίου 2017.
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Dealμόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού).Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το Deal ισχύει για ένα άτομο και περιλαμβάνει επιλογή ανάμεσα σε:
  Κουπόνι των 14€: έναν (1) ολοκληρωμένο βαθύ καθαρισμό προσώπου, με χρήση ατμού, λεπτομερή αφαίρεση σμήγματος, απόπτωση κερατινοκυττάρων και Rejuvance ή
  Kουπόνι των 19€: έναν (1) ολοκληρωμένο βαθύ καθαρισμό προσώπου και ενυδάτωση, με χρήση ατμού, λεπτομερή αφαίρεση σμήγματος, απόπτωση κερατινοκυττάρων, Rejuvance, εφαρμογή μάσκας, εφαρμογή ορού με υαλουρονικό οξύ και αζουλένιο για τέλεια λάμψη και ενυδάτωση
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για κλείσιμο ραντεβού 2-3 ημέρες πριν στο τηλέφωνο 2310847543.
 • Ο κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για προσωπική χρήση ή με μορφή δώρου προς φίλους ή συγγενείς.
 • Απαραίτητη προϋπόθεση η προσκόμιση του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή.
 • Ώρες επικοινωνίας: Καθημερινά από τις 10:00 έως τις 20:30.
Beauty Tec

Δελφών 68
Θεσσαλονίκη - Θεσσαλονίκη
2310847543


Ιστοσελίδα


Beauty Tec
Η Beauty Tec είναι ένα υπερσύγχρονο κέντρο Αισθητικής και Ιατρικής Αισθητικής που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη από το 2010. 
Η πολυετής εμπειρία μας στον τομέα της εκπαίδευσης και στις παροχές υψηλού επιπέδου εγγυάται την υψηλή μας απόδοση στον χώρο της Αισθητικής.
 
Στο νέο μας χώρο μπορείτε να διδαχθείτε τις πιο σύγχρονες μεθόδους αισθητικής, χρησιμοποιώντας υπερσύγχρονα μηχανήματα και δοκιμάζοντας πρακτικά τις μεθόδους εντός του τμήματος.
 
Η γκάμα παροχών της Beauty Tec καλύπτει τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών. Μετά από πολυετή μελέτη και έρευνα έχουμε επιλέξει τις αποδοτικότερες και αποτελεσματικότερες θεραπείες, προκειμένου να δίνουμε λύσεις σε θέματα υγείας και ομορφιάς.