3
Αγορές

Γυναικείο ρολόι της US Polo σε χρυσό χρώμα & με πολύχρωμα στρας!

65€ για ένα γυναικείο ρολόι της US Polo Assn., σε χρυσό χρώμα & με πολύχρωμα στρας περιμετρικά της στεφάνης, με διάμετρο 42mm και με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας σε 1 - 2 εργάσιμες από την "Universal Exports"!
Τι αγοράζετε:
 • Γυναικείο ρολόι της US Polo με πολύχρωμα στρας περιμετρικά της στεφάνης!
 • Η U.S Polo Assn. είναι η επίσημη εταιρεία ένδυσης της εθνικής ομάδας polo των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής!
 • Αναλυτικά τα χαρακτηριστικά του:
  - Εταιρεία: US Polo Assn.
  - Μοντέλο: USC40128
  - Σε χρυσό χρώμα
  - Με μεταλλική κάσα και μπρασελέ
  - Προστατευτικό καντράν: Γυαλί
  - Μηχανισμός: Quartz ακριβείας
  - Πολύχρωμα στρας στην στεφάνη
  - Λογότυπο στο καντράν
  - Διάμετρος κάσας: 42mm
  - Πάχος κάσας: 7mm
  - Πλάτος στο μπρασελέ: 17mm
  - Μηχανισμός Quartz 
  - Κούμπωμα ασφαλείας
  - Όχι αδιάβροχο
 • Δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής με αντικαταβολή που επιλέγετε κατά την διαδικασία αγοράς του κουπονιού σας (επιπλέον 3€). Ολοκληρώνετε την αγορά πληρώνοντας κατά την παραλαβή του προϊόντος με courier!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Iσχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού και την συμπλήρωση των απαραίτητων στοιχείων στην ειδική φόρμα για την αποστολή του προϊόντος από την Universal Exports στον χώρο σας.
 • Περιλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής σε όλη την Ελλάδα.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για χρήση από τον ίδιο ή με την μορφή δώρου σε φίλους και συγγενείς.
 • Χρόνος παράδοσης: 1 - 2 εργάσιμες στη διεύθυνση που δηλώνετε κατά την αγορά.
- Το παραστατικό κάθε αγοράς προϊόντος της Universal Exports είναι αμερικάνικο invoice από την εταιρεία Universal Exports και αποστέλλεται ηλεκτρονικά μία ημέρα μετά την παραλαβή του προϊόντος.
- Κάθε αγορά προϊόντος της Universal Exports συνεπάγεται με τη ρητή και ανεπιφύλακτη αποδοχή της Πολιτικής επιστροφών της Universal Exports
Universal Exports

23302 Dover Rd
Middleburg, VA 20117 - USA
-Universal Exports
Με κύριο στόχο την αναζήτηση και το κλείσιμο συμφωνιών με τις πλέον επώνυμες εταιρείες της Αμερικής, η “Universal Exports” προσπαθεί καθημερινά να θέτει πολύ υψηλά standards στην διακίνηση προϊόντων σε όλο τον κόσμο.

Με τεράστιο πεδίο δραστηριοποίησης των εξαγωγών της, από τις πολιτείες της Αμερικής και την Ευρώπη μέχρι την Ασία και την Αυστραλία, η Universal Exports βρίσκει και προμηθεύει με εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα καθημερινής χρήσης αλλά και πολυτέλειας. Προϊόντα υψηλής αισθητικής. Γνήσια προϊόντα με την εγγύηση επώνυμων εταιρειών.

Σε ότι έχει να κάνει με εξαγωγές... Universal Exports και το λάβατε!