40€
από
έκπτωση
κέρδος

198€
80%
158€

Αγόρασέ το!
Λήγει σε: 00 ημέρες  00 ώρες  00 λεπτά 
35
Αγορές

VIP Luxury Therapy για 2 άτομα για του Αγίου Βαλεντίνου στο Σύνταγμα!

40€ για ένα απίθανο πακέτο μαζί τον Βαλεντίνο-α σας που περιλαμβάνει 90 λεπτά VIP Luxury Therapy για 2 άτομα που περιλαμβάνει μάσκα σοκολατοθεραπείας, full body μασάζ, peeling, μάσκα, αρωματοβροχή και χαμάμ, και δώρο μια συνεδρία διαιτολόγου, από το υπερπολυτελές "The Golden Athens Spa" 600 τ.μ. στο Σύνταγμα, αξίας 198€
Έκπτωση 80%!!!!!!
Τι αγοράζετε:
 • Το "Golden Athens Spa" σας προσκαλεί να απολαύσετε μια μοναδική εμπειρία με ένα πακέτο για ερωτευμένους με VIP Luxury θεραπεία 90 λεπτών!
 • Οι υψηλής αισθητικής χώροι έχουν μελετηθεί έτσι ώστε να δημιουργούν το ιδανικό περιβάλλον για τη μέγιστη δυνατή ηρεμία και απόλυτη χαλάρωση!
 • Οι υπηρεσίες που παρέχονται στo Golden Spa εξασφαλίζουν άψογα αποτελέσματα αλλά και ταυτόχρονα διευρύνουν τη σωματική και ψυχική σας ευεξία!
 • Η προσφορά αφορά 2 άτομα και περιλαμβάνει:
  - Peeling με ginger body scrub, μάσκα σοκολατοθεραπείας και πρωτεΐνες μεταξιού (διάρκεια 10')
  - Χαμάμ για αποβολή τοξινών και ενίσχυση ελαστικότητας δέρματος (διάρκεια 10')
  -Αρωματοβροχή με συνεχή εναλλαγή θερμοκρασίας για ευεξία και χαλάρωση (διάρκεια 10')
  - Full body μασάζ με ginger oil και έλαιο σοκολάτας για ενυδάτωση και απόλυτη χαλάρωση (διάρκεια 50')
  - Μάσκα σώματος σε μορφή σκόνης (peel off) με μάσκα σοκολατοθεραπείας πλούσια σε ενυδατικά στοιχεία (διάρκεια 20')
  - 1 συνεδρία διαιτολόγου και διαγνωστικός έλεγχος
  - Παρέχεται ξενοδοχειακό service (μπουρνούζι, πετσέτες, παντόφλες)
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως 31 Μαρτίου 2017.
 • To Deal ισχύει για 2 άτομα και περιλαμβάνει: Peeling με ginger body scrub, μάσκα σοκολατοθεραπείας και πρωτεΐνες μεταξιού (διάρκεια 10') / Χαμάμ για αποβολή τοξινών και ενίσχυση ελαστικότητας δέρματος (διάρκεια 10') / Αρωματοβροχή με συνεχή εναλλαγή θερμοκρασίας για ευεξία και χαλάρωση (διάρκεια 10') / Full body μασάζ με ginger oil και έλαιο σοκολάτας για ενυδάτωση και απόλυτη χαλάρωση (διάρκεια 50') / Μάσκα σώματος σε μορφή σκόνης (peel off) με μάσκα σοκολατοθεραπείας πλούσια σε ενυδατικά στοιχεία (διάρκεια 20') / 1 συνεδρία διαιτολόγου και διαγνωστικός έλεγχος
  Παρέχεται ξενοδοχειακό service (μπουρνούζι, πετσέτες, παντόφλες).
 • Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη και να χρησιμοποιηθούν από τον ίδιο ή από συγγενείς ή φίλους.
 • Για να κλείσετε ραντεβού τηλεφωνήστε τουλάχιστον 1-2 ημέρες πριν στο 2103240144.
 • Ώρες λειτουργίας: Δεύτερα έως Παρασκευή 09.00 - 21.00, Σαββατο 09.00 - 15.00.
The Golden Athens Spa

Μητροπόλεως 3 (8ος όροφος)
Σύνταγμα - Αττική
2103240144The Golden Athens Spa
Τα "The Golden Athens Spa", θεωρούνται από τα πιο εξελιγμένα κέντρα ομορφιάς και υγείας σε ολόκληρη την Ευρώπη. Επισκεφθείτε μας στο νέο μας κατάστημα 600 τ.μ. στο Σύνταγμα.
 
Οι υψηλής αισθητικής χώροι έχουν μελετηθεί έτσι ώστε να δημιουργούν το ιδανικό περιβάλλον για τη μέγιστη δυνατή ηρεμία και απόλυτη χαλάρωση.
 
Οι υπηρεσίες αισθητικής προσώπου και σώματος που παρέχονται στα κέντρα μας εξασφαλίζουν άψογα αποτελέσματα αλλά και ταυτόχρονα διευρύνουν τη σωματική και ψυχική μας ευεξία.
 
Τα "The Golden Athens Spa" είναι επανδρωμένα με άριστα καταρτισμένο επιστημονικό προσωπικό ιατρών, φυσιοθεραπευτών, πτυχιούχων αισθητικών, διαιτολόγων και γυμναστών.
 
Ειδικά δε οι άριστα καταρτισμένοι ειδικοί ιατροί των κέντρων μας χρησιμοποιούν τη τεχνολογία με μη επεμβατικό τρόπο έτσι ώστε να εξασφαλίζουν για εσάς την πλέον ιδανική και φυσική ομορφιά.