Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 18€
από
έκπτωση
κέρδος

120€
85%
102€

Η προσφορά έληξε
11
Αγορές

Συνεδρίες λιποδιάλυσης - σύσφιξης ή χαλαρωτικό full body massage!

Μοναδικές προσφορές για συνεδρίες λιποδιάλυσης - σύσφιξης ή χαλαρωτικό full body massage, επιλέγοντας αυτό που σας ταιριάζει, από το "Anagenesis Spa" στην Ελευσίνα, έκπτωση έως 94%!!!!
- 18€ για ένα χαλαρωτικό full body massage & αρωματοθεραπεία & εφαρμογή hot-stones και μια περιποίηση προσώπου με την τεχνολογία RF για λαμπερό ξεκούραστο και νεανικό δερμα (συνολική διάρκεια 60 λεπτών), από 120€
- 42€ για 7 συνεδρίες λιποδιάλυσης - συσφiξης μαζί με θεραπεία καταπολέμησης της κυτταρίτιδας και 3 θεραπείες lipolysis και λιπογλυπτικής ραδιοσυχνοτήτων RF και 10 προγράμματα διατροφής, από 600€
Τι αγοράζετε:
 • Μια απίστευτα συμφέρουσα ευκαιρία για όσους επιθυμούν χάσουν βάρος εύκολα, ανώδυνα και με διάρκεια με μετρήσιμα αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας συνεδρία!
 • Εναλλακτικά, μία εξαιρετική συνεδρία χαλάρωσης με μασάζ στο σώμα και περιποίηση προσώπου!
 • Το κουπόνι των 18€ περιλαμβάνει αναλυτικά:
  - ένα χαλαρωτικό full body massage & αρωματοθεραπεία
  - εφαρμογή hot-stones
  - μια περιποίηση προσώπου με την τεχνολογία RF για λαμπερό ξεκούραστο και νεανικό δερμα!
 • Το κουπόνι των 42€ περιλαμβάνει αναλυτικά:
  - 7 συνεδρίες λιποδιάλυσης - συσφiξης
  - 1 θεραπεία καταπολέμησης της κυτταρίτιδας
  - 3 θεραπείες lipolysis και λιπογλυπτικής ραδιοσυχνοτήτων RF
  - 10 προγράμματα διατροφής
 • Εάν θέλετε να είστε αποβάλλετε τα περιττά κιλά των εορτών ή απλά να χαρίσετε στον εαυτό σας το απόλυτο δώρο χαλάρωσης, το Anagenisis Spa σας εγγυάται το καλύτερο αποτέλεσμα!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως:
  - έως και τις 28 Φεβρουαρίου 2014 (κουπόνι των 18€)
  - έως και τις 30 Μαρτίου 2014 (κουπόνι των 42€)
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Δεν συνδυάζεται ούτε ανταλλάσσεται με άλλη προσφορά του κέντρου.
 • Το Deal περιλαμβάνει επιλογή από:
  - ένα χαλαρωτικό full body massage & αρωματοθεραπεία & εφαρμογή hot-stones και μια περιποίηση προσώπου με την τεχνολογία RF για λαμπερό ξεκούραστο και νεανικό δερμα, συνολικής διάρκειας 60 λεπτών (κουπόνι των 18€)
  7 συνεδρίες λιποδιάλυσης - συσφiξης μαζί με θεραπεία καταπολέμησης της κυτταρίτιδας και 3 θεραπείες lipolysis και λιπογλυπτικής ραδιοσυχνοτήτων RF και 10 προγράμματα διατροφής (κουπόνι των 42€)
  *Το Anagenisis Spa συνιστά την εβδομαδιαία παρακολούθηση των συνεδριών για αποτελεσματικότερη απώλεια βάρους.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για χρήση από τον ίδιο και ή με την μορφή δώρου σε φίλους και συγγενείς.
 • Για ραντεβού απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία πριν στο 2105560309.
 • Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 09.00 - 21.00 .
Anagenisis Spa

Ελευθερίου Βενιζέλου 57
Ελευσίνα - Αττική
2105560309Anagenisis Spa
Ο πολυχώρος ομορφιάς Anagenisis Spa, συμπληρώνει 7 χρόνια επιτυχημένης πορείας προσφέροντας τις πιο εξελιγμένες μεθόδους αποκατάστασης και πρόληψης σε οτιδήποτε αφορά την υγεία του δέρματος, του σώματος και του προσώπου, αλλά και λύσεις στην εξάλειψη της τριχοφυΐας!

Το Anagenisis Spa εχει δημιουργηθεί για να ικανοποιήσει τις ανάγκες όσων αναζητούν μόνο το καλύτερο.

Στον υψηλής αισθητικής χώρο μας με σύγχρονης τεχνολογίας ιατρικής αισθητικής μηχανήματα, προσδοκούνε να σας αναζωογονήσουνε, να σας ισορροπήσουνε και να σας "κακομάθουνε" με θεραπείες εμπνευσμένες από τη φύση και εκτελεσμένες από το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό τους.