Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 10€
από
έκπτωση
κέρδος

75€
87%
65€

Η προσφορά έληξε
189
Αγορές

Χαλαρωτικό full body μασάζ για μαγευτική αίσθηση ευεξίας με μόλις 10€!

10€ για μία συνεδρία full body σουηδικού μασάζ με προαιρετική αλατοθεραπεία & ρεφλεξολογία πέλματος, συνολικής διάρκειας 45 λεπτών και δώρο! ένα ινδικό μασάζ κεφαλής και αυχένα,διάρκειας 30 λεπτών, από το "Body and Health" στους Αμπελόκηπους,αρχικής αξίας 75€
Έκπτωση 87%!!!!
Τι αγοράζετε:
 • Αφεθείτε σε μία άκρως χαλαρωτική και αναζωογονητική συνεδρία σουηδικού μασάζ 45 λεπτών με ειδικό αλάτι -προαιρετικά- σε όλο το σώμα που θα σας χαρίσει μοναδική ευεξία!!
 • Το σουηδικό μασάζ αποτελεί την πιο δημοφιλή θεραπεία σώματος στο ''Body and Health'' και γίνεται από ειδικούς θεραπευτές!!
 • Προσφέρει ολοκληρωμένη και βαθιά απολέπιση στο δέρμα, αφαιρώντας την εξωτερική στοιβάδα του δέρματος με τα νεκρά κυττάρα, αφήνοντας το ανεπανάληπτα λείο και μαλακό!!
 • Ακόμα λειτουργεί κατά των διαταραχών του δέρματος και άλλων σωματικών παθήσεων, ζεσταίνοντας το σώμα και έτσι ενισχύονται οι θεραπευτικές του επιδράσεις!
 • Επιπρόσθετα σας προσφέρεται ρεφλεξολογία πέλματος ενώ στο τέλος σαν ΔΩΡΟ σας παρέχεται ένα ινδικό μασάζ κεφαλής και αυχένα,διάρκειας 30 λεπτών!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως 31 Μαρτίου 2014.
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το Deal περιλαμβάνει: μία συνεδρία full body σουηδικού μασάζ με προαιρετική αλατοθεραπεία & ρεφλεξολογία πέλματος, συνολικής διάρκειας 45 λεπτών και δώρο ένα ινδικό μασάζ κεφαλής και αυχένα,διάρκειας 30 λεπτών
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για χρήση από τον ίδιο καθώς και για χρήση με τη μορφή δώρου προς φίλους και συγγενείς.
 • Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα ως Παρασκευή 09:00 – 19:00.
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία με την επιχείρηση, τουλάχιστον 3 μέρες πριν στο 2106421761
Body & Health

Αμαρτωλών & Κλεφτών 38
Αθήνα - Αττική
6971904309


Ιστοσελίδα


Body & Health
H Βοdy & Health εξειδικεύεται στα προγράμματα μασάζ active και προσφέρει στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της στο κέντρο της Αθήνας (200 μέτρα από το Μετρό Αμπελοκήπων) συνδυαστικούς τύπους - μορφές μασάζ για την επίτευξη πλήρους ευεξίας και χαλάρωσης για την υγεία και την καλή διάθεση. Kαινοτομία στην ποιότητα ζωής με υγεία και ευεξία... Γιατί η υγεία είναι η ευτυχία του σώματος και ευτυχία είναι η υγεία της ψυχής!
 
Παράλληλα με το τεστ τροφικής δυσανεξίας μπορείτε να μάθετε ποιες τροφές βοηθούν τον οργανισμό να ενεργοποιήσει τις διαδικασίες καύσης λίπους, τη μείωση της κυτταρίτιδας και του πάχους καθώς και την επιβράδυνση της γήρανσης του δέρματος.
 
Επίσης, η Body & Health παρέχει τις παρακάτω υπηρεσίες υγείας:
- Τεστ τροφικής δυσανεξίας με τηλεμετρική μέθοδο
- Τεστ φυτοθεραπευτικής αξιολόγησης - βοτανοθεραπείας
- Βιοενεργειακή διάγνωση - αξιολόγηση
- Nural Therapy - Αντιμετώπιση παρασίτων Τεσλομετρική ανίχνευση μυοσκελετικών φλεγμονών