Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 25€
από
έκπτωση
κέρδος

120€
79%
95€

Η προσφορά έληξε
5
Αγορές

Απογείωση των αισθήσεων & πλήρης χαλάρωση σώματος με τρεις συνεδρίες μασάζ!

25€ για μία ανεπανάληπτη αίσθηση απόλαυσης και αναζωογόνησης με ένα 3πλό (!!!) πακέτο αναζωογονητικών full body μασάζ, που περιλαμβάνει ένα ινδικό μασάζ, ένα relax μασάζ και ένα μασάζ αρωματοθεραπείας για απογείωση των αισθήσεων και πλήρη χαλάρωση σώματος και πνεύματος, στο "Zen Palais", αρχικής αξίας 120€
Έκπτωση 79%!!!!!
Τι αγοράζετε:
 • Αφεθείτε στα χέρια των ειδικών του “Zen Palais” και γνωρίστε την πραγματική σημασία και εμπειρία ενός αληθινού μασάζ σε ανεπανάληπτες τιμές!
 • Απολαύστε μασάζ εις τριπλούν με συνδυαστικές θεραπείες σε όλο το σώμα σε 3 συνεδρίες, διάρκειας 40 λεπτών έκαστη:
  - Ένα Ινδικό Μασάζ με ζεστό λάδι
  - Ένα Relax Μασάζ με αιθέρια έλαια
  - Μία Αρωματοθεραπεία
  - λεμφικό μασάζ με αιθέρια έλαια
 • Η προσφορά είναι κατάλληλη για γυναίκες και άνδρες κάθε ηλικίας!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως 31 Μαρτίου 2014.
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Kάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο και περιλαμβάνει: τρία (3) μασάζ διάρκειας 40 λεπτών έκαστο (ινδικό, relax, αρωματοθεραπεία).
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για χρήση από τον ίδιο ή να τα προσφέρει με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για κράτηση τουλάχιστον 2 ημέρες πριν την επιθυμητή ημερομηνία για ραντεβού και 1 ημέρα πριν για ακύρωση.
 • Ώρες επικοινωνίας για κλείσιμο ραντεβού: Δεύτερα – Παρασκευή 10:00 – 18:00.
Zen Palais

Σιβιτανίδου 18
Καλλιθέα - Αττική
2109522791Zen Palais
Ζήστε μια μοναδική εμπειρία χαλάρωσης και αναζωογόνησης στον υπέροχο χώρο του Zen Palais. Επισκεφθείτε τον και ταξιδέψτε μακριά από το stress, το θόρυβο της πόλης και της καθημερινότητας.
Αφεθείτε στη γαλήνη των θεραπειών του Zen Palais και απελευθερώστε την ενεργειακή δύναμη που κρύβεται μέσα σας.
Σε έναν πολύ κεντρικό δρόμο, δίπλα από την κεντρική πλατεία της Καλλιθέας, θα βρείτε το Zen Palais, ένας χώρος διακοσμημένος με ινδικό-αραβικό στυλ, εσωτερικές καμάρες και ινδικές κορνίζες.