Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 5€
από
έκπτωση
κέρδος

45€
89%
40€

Η προσφορά έληξε
47
Αγορές

Χαλαρώστε με το μασάζ που σας ταιριάζει ανάμεσα σε 6 απολαυστικές επιλογές!

Mόνο 5€ (!!!) για ένα (1) απολαυστικό μασάζ 45 λεπτών με επιλογή από τα ακόλουθα: hot stone, αρωματοθεραπείας, ολιστικό, relax, manual therapy ή αδυνατίσματος, για να αφεθείτε σε αυτό που ταιριάζει στις προτιμήσεις σας, από το Κέντρο Αισθητικής και Αδυνατίσματος ''Lipogen'' στο Κορωπί, αρχικής αξίας 45€
Έκπτωση 89%!!!!!
Τι αγοράζετε:
 • Ζήστε την απόλυτη εμπειρία ευεξίας και αναζωογόνησης ενός απολαυστικού μασάζ και επιλέξτε εκείνο που ικανοποιεί τις απαιτήσεις και τις ανάγκες του σώματος σας!
 • Το κουπόνι περιλαμβάνει ένα (1) μασάζ 45 λεπτών με επιλογή από:
  Hot Stone μασάζ: Χαλαρώνει τη μυϊκή εντάση, μειώνει το στρες και ανακουφίζει από τον πόνο. Γίνεται εναπόθεση θερμών λίθων στο σώμα για θεραπευτικούς λόγους κατά μήκος της σπονδυλικής στήλης και των μεσημβρινών, παράλληλα με χειρομάλαξη με αιθέρια έλαια.
  Μασάζ αρωματοθεραπείας: Αφεθείτε σε ένα αρωματικό διάλειμμα χαλάρωσης και ευεξίας με μαλάξεις και συνοδεία αρωματικών αιθέριων έλαιων που ανακουφίζουν από τον πόνο, αυξάνουν την ελαστικότητα του δέρματος, προωθούν την μυϊκή χαλάρωση και αναζωογονούν το πνεύμα.
  Ολιστικό μασάζ: Δεν αποσκοπεί απλά σε μια σωματική θεραπεία καθώς με την φροντίδα που προσφέρει βελτιώνει την ψυχοσωματική κατάσταση και ανεβάζει την ψυχολογία.
  - Relax μασάζ: Με ειδικές μαλάξεις απελευθερώνει το συσσωρευμένο άγχος της γρήγορης καθημερινότητας. Η αύξηση της αιματικής ροής, η τόνωση των μυών και η εξισορρόπηση των ενεργειακών κέντρων χαρίζουν μία πρωτόγνωρη αίσθηση ευφορίας!
  - Μanual Therapy μασάζ: Μία φυσική αγωγή που χρησιμοποιείται κυρίως από φυσιοθεραπευτές, εργοθεραπευτές και χειροπράκτες, για τη θεραπεία του μυοσκελετικού πόνου με μαλάξεις και χειραγώγηση των μυών.
  - Μασάζ Αδυνατίσματος: Συμβάλλει άμεσα στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, βοηθάει στη σύσφιξη του δέρματος και στην αύξηση της ελαστικότητας του, ενώ έχει ορατά αποτελέσματα και στην μείωση των πόντων!
 • Το κέντρο ''Lipogenδιατηρώντας στα υψηλότερα επίπεδα την αισθητική, την υγιεινή και τον επαγγελματισμό θα σας χαρίσει μία ασύγκριτη εμπειρία χαλάρωσης και ευεξίας, πέρα από κάθε προσδοκία!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως 31 Μαρτίου 2014.
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το Deal ισχύει για 1 άτομο και περιλαμβάνει αναλυτικά ένα (1) μασάζ 45΄ με επιλογή από τα εξής: hot stone, αρωματοθεραπείας, ολιστικό, relax, manual therapy ή αδυνατίσματος.
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού 1-2 μέρες πριν στο 2106627878.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει 1 κουπόνι για προσωπική χρήση και απεριόριστα με τη μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς (μέχρι 1 για τον καθένα).
 • Με εύκολη πρόσβαση με μετρό και προαστιακό.
 • Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα με Παρασκευή 10.00-20.00
 • Μέγιστος διαθέσιμος αριθμός κουπονιών: 100 
Lipogen Κορωπί

Βασιλέως Κων/νου & Βασ. Παππά 1 - 1ος όροφος (πάνω από την Alpha Bank)
Κορωπί - Aττική
2106627878Lipogen Κορωπί
Η πολυδύναμη μονάδα αισθητικής και αδυνατίσματος Lipogen λειτουργεί στο κέντρο του Κορωπίου εδώ και δώδεκα χρόνια.
Στον ιδιαίτερα διαμορφωμένο ζεστό και φιλικό χώρο, σας δίνεται η δυνατότητα να απολαύσετε μοναδικές υπηρεσίες που ταιριάζουν στην προσωπικότητα και στις ανάγκες σας.
Αναλυτικά οι υπηρεσίες που προσφέρoνται στο Lipogen Κορωπίου είναι:
Hot Stones, μείωση βάρους, λιποδιάλυση (σε στάδιο 1, στάδιο 2, στάδιο 3), τόνωση μυών και ευεξία, τόνωση και σύσφιξη γλουτών, λεμφική αναρρόφηση (άνω και κάτω άκρων), τόνωση μυών προσώπου, τόνωση ζυγωματικών, τόνωση ντεκολτέ, λάμψη, ανάπλαση, φυσικό lifting