Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 12€
από
έκπτωση
κέρδος

70€
83%
58€

Η προσφορά έληξε
21
Αγορές

Η απόλυτη χαλάρωση έχει όνομα: Full Body Wave Massage για 1 ή 2 άτομα!

Σωματική χαλάρωση και απόλαυση συνολικής διάρκειας 70 ολόκληρων λεπτών με Full Body Wave Massage τελευταίας γενιάς για αφύπνιση των αισθήσεων και βαθιά χαλάρωση των μυών και αρθρώσεων, ενίσχυση της ενέργειας σας, αποβολή τοξινών και καλή διάθεση και ευεξία, στο "Body & Health" στους Αμπελόκηπους - έκπτωση έως 83%!!!!!!
- 12€ για συνεδρία ενός (1) ατόμου, από 70€
- 16€ για ταυτόχρονη συνεδρία δύο (2) ατόμων, από 70€
Τι αγοράζετε:
 • Το Wave Massage αποτελεί νέα εμπειρία και πρωτοποριακό τύπο Massage Active για βαθύτερη επίδραση σε μύες και αρθρώσεις!
 • Ιδιαίτερα καινοτόμος και αποτελεσματικός τύπος μασάζ στη βαθύτερη χαλάρωση και την καλύτερη αιματική ροή και οξυγόνωση των ιστών με σκοπό πάντα την ευεξία και την ενίσχυση της φυσικής κατάστασης!
 • Η καινοτομία στους χειρισμούς μάλαξης αφορούν παλμικές κινήσεις με το θέναρ της παλάμης μαζί με δονήσεις της παλάμης σε συνδυασμό με ρολάρισμα της επιδερμίδας και ανασήκωμα αυτής.
 • Το αποτέλεσμα απογειώνει τις αισθήσεις με τη συνδρομή ξύλινου ρόλεξ στις μεγάλες μυϊκές ομάδες με ταυτόχρονη εφαρμογή φουσκωτού πρέσορα με τη μορφή μπότας που φουσκώνει και ξεφουσκώνει τμηματικά στα κάτω άκρα για την ενίσχυση της φλεβικής επιστροφής του αίματος και την βαθύτερη χαλάρωση μέσω της πίεσης και αποπίεσης των ιστών εξασφαλίζοντας ελαστικότητα, ευλυγισία και ευκαμψία στις αρθρώσεις!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως 15 Μαΐου 2014.
 • Η εξυπηρέτηση γίνεται τις ημέρες Παρασκευή και Σάββατο.
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το Deal ισχύει για ένα άτομο και περιλαμβάνει επιλογή από
  - με το κουπόνι των 12€:
   συνεδρία ενός (1) ατόμου για Full Body Wave Massage διάρκειας 70 λεπτών
  με το κουπόνι των 16€: συνεδρία 2 ατόμων ταυτόχρονα για Full Body Wave Massage διάρκειας 70 λεπτών.
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία με την επιχείρηση, τουλάχιστον 3 μέρες πριν στο 2106421761.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για χρήση από τον ίδιο καθώς και για χρήση με τη μορφή δώρου προς φίλους και συγγενείς.
 • Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα ως Παρασκευή 09:00 - 19:00.
Body & Health

Αμαρτωλών & Κλεφτών 38
Αθήνα - Αττική
6971904309


Ιστοσελίδα


Body & Health
H Βοdy & Health εξειδικεύεται στα προγράμματα μασάζ active και προσφέρει στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της στο κέντρο της Αθήνας (200 μέτρα από το Μετρό Αμπελοκήπων) συνδυαστικούς τύπους - μορφές μασάζ για την επίτευξη πλήρους ευεξίας και χαλάρωσης για την υγεία και την καλή διάθεση. Kαινοτομία στην ποιότητα ζωής με υγεία και ευεξία... Γιατί η υγεία είναι η ευτυχία του σώματος και ευτυχία είναι η υγεία της ψυχής!
 
Παράλληλα με το τεστ τροφικής δυσανεξίας μπορείτε να μάθετε ποιες τροφές βοηθούν τον οργανισμό να ενεργοποιήσει τις διαδικασίες καύσης λίπους, τη μείωση της κυτταρίτιδας και του πάχους καθώς και την επιβράδυνση της γήρανσης του δέρματος.
 
Επίσης, η Body & Health παρέχει τις παρακάτω υπηρεσίες υγείας:
- Τεστ τροφικής δυσανεξίας με τηλεμετρική μέθοδο
- Τεστ φυτοθεραπευτικής αξιολόγησης - βοτανοθεραπείας
- Βιοενεργειακή διάγνωση - αξιολόγηση
- Nural Therapy - Αντιμετώπιση παρασίτων Τεσλομετρική ανίχνευση μυοσκελετικών φλεγμονών