Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 29€
από
έκπτωση
κέρδος

160€
82%
131€

Η προσφορά έληξε
27
Αγορές

Μασάζ για 2 άτομα ταυτόχρονα διάρκειας 60 λεπτών στο Κολωνάκι!

29€ για να αφεθείτε στην απίστευτη ευεξία και αναζωογόνηση ενός χαλαρωτικού full body μασάζ 2 ατόμων στον ίδιο χώρο με αιθέρια έλαια, συνολικής διάρκειας 60 λεπτών, από το "Relax Body" στο Κολωνάκι (πολύ κοντά στο Μετρό Συντάγματος), αρχικής αξίας 160€
Έκπτωση 82%!!!!
Τι αγοράζετε:
 • Αφεθείτε σε μία μοναδική εμπειρία ειδικών μυοχαλαρωτικών τεχνικών, τυλιχτείτε από το άρωμα και τις ευεργετικές ιδιότητες των αιθέριων ελαίων και απελευθερώστε όλη την καθημερινότητα από το σώμα σας!
 • Απολαύστε ένα χαλαρωτικό Full Body μασάζ 2 ατόμων στον ίδιο χώρο με αιθέρια έλαια διάρκειας 60 λεπτών με τεχνικές:
  - Χαλαρωτικού Μασάζ
  - Μασάζ κεφαλής
  - Μασάζ προσώπου
  - Μασάζ άκρων  
 • Το Relax Body διατηρώντας στα υψηλότερα επίπεδα την αισθητική, την υγιεινή και τον επαγγελματισμό θα σας χαρίσει μία ασύγκριτη εμπειρία χαλάρωσης και ευεξίας, πέρα από κάθε προσδοκία!
 • Εύκολη πρόσβαση: από Μετρό Συντάγματος 4 λεπτά και 3 λεπτά απο την Πλατεία Κολωνακίου!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως 30 Ioυνίου 2014.
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το Deal περιλαμβάνει αναλυτικά: ένα χαλαρωτικό Full Body μασάζ 2 Aτόμων στον ίδιο χώρο με αιθέρια έλαια διάρκειας 60 λεπτών  
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία 2-3 μέρες πριν για ραντεβού στο 2103390039.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών για προσωπική χρήση ή με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
 • Απαραίτητη η προσκόμιση του κουπονιού την ημέρα της επίσκεψης σας.
 • Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Κυριακή 10:00-20:30
Relax Body

Πινδάρου 9
Κολωνάκι - Αττική
2103390039Relax Body
Σ' ένα νέο, καλαίσθητο, καθαρό, ξεκούραστο & κυρίως φιλικό περιβάλλον, που τηρεί αυστηρά τους σύγχρονους κανόνες υγιεινής, δίνουμε εξατομικευμένες λύσεις με υπευθυνότητα και εγγύηση αποτελέσματος, σε κάθε ειδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η σύγχρονη γυναίκα, ο σύγχρονος άνδρας, οι έφηβοι και οι νέοι, στο πρόσωπο, σώμα & άκρα, σε τιμές πραγματικά ασυναγώνιστα χαμηλές.
 
Το προσωπικό μας, που αποτελείται  από φυσιοθεραπευτές και αισθητικούς πτυχιούχους ΤΕΙ, είναι άρτια εκπαιδευμένο και πρόθυμο να σας περιποιηθεί και να σας απαλλάξει από την ένταση και το άγχος της καθημερινότητας. Κάθε πρόβλημα από τη μάχη ενάντια στο γήρας, έως την επαναφορά του δέρματος, του σώματος και των άκρων σε φόρμα, θεραπεύεται με επιστημονικό και αποτελεσματικό τρόπο. Το πνεύμα γαληνεύει, η ηρεμία και η γαλήνη ξαναβρίσκουν μία ατάραχη ισορροπία.