Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 16€
από
έκπτωση
κέρδος

80€
80%
64€

Η προσφορά έληξε
52
Αγορές

Χαλαρωτικό μασάζ διάρκειας 60 λεπτών σε όλο το σώμα!

16€ για ένα (1) άκρως χαλαρωτικό μασάζ από την κεφαλή ως τα πέλματα με ζεστό λάδι εμπλουτισμένο με τρία αιθέρια έλαια, διάρκειας 60 λεπτών, που θα σας παρασύρει σε ένα ταξίδι ευεξίας και αναζωογόνησης, από τους έμπειρους φυσιοθεραπευτές του ''Οlotropiki Spa'' στην Ακρόπολη, αρχικής αξίας 80€
Έκπτωση 80%!!!!
Τι αγοράζετε:
 • Απολαύστε ένα χαλαρωτικό μασάζ σε όλο το σώμα με ζεστό λάδι, και αφήστε πίσω σας τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας!
 • Χαρίστε στο σώμα σας ένα πολυπόθητο διάλειμμα ξεκούρασης και νιώστε πρωτόγνωρη σωματική και ψυχική ευεξία!!
 • Οι έμπειροι φυσιοθεραπευτές του ''Olotropiki Spa'' σας εγγυώνται την άριστη εξυπηρέτηση σας μέσα από μία συνεδρία διάρκειας μίας ώρας!
 • Βιώστε ένα άκρως χαλαρωτικό μασάζ από την κεφαλή ως τα πέλματα με ζεστό λάδι εμπλουτισμένο με τρία αιθέρια έλαια που:
  - ανακουφίζει από τον πόνο τους σκληρούς και πιασμένους μύες
  - αυξάνει την ελαστικότητα του δέρματος
  - προωθεί την μυϊκή χαλάρωση
  - ανακουφίζει από μυϊκούς σπασμούς και κράμπες
  - θρέφει και ενυδατώνει το ταλαιπωρημένο & αφυδατωμένο δέρμα
  - διώχνει την κόπωση και το στρες
 • Διάρκεια μασάζ: 1 ώρα
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως 31 Aυγούστου 2014.
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Dealμόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το Deal ισχύει για άνδρες και γυναίκες.
 • Το Deal ισχύει για ένα άτομο και περιλαμβάνει αναλυτικά: ένα (1) άκρως χαλαρωτικό μασάζ από την κεφαλή ως τα πέλματα με ζεστό λάδι εμπλουτισμένο με τρία αιθέρια έλαια, διάρκειας 60 λεπτών.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για χρήση από τον ίδιο ή να τα προσφέρει με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία τουλάχιστον 3 ημέρες νωρίτερα για ραντεβού στο 2109244077.
 • Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 11:00 – 19:00 & Σάββατο 11:00-17:00
Olotropiki Spa

Φαλήρου 15
Ακρόπολη - Αττική
2109244077


Ιστοσελίδα


Olotropiki Spa
Κλείστε τα μάτια και ταξιδέψτε σε μέρη εξωτικά. Αφήστε να σας κατακλύσουν μνήμες προορισμών που δεν είδατε και καρπών που δεν γευθήκατε. Αφυπνίστε τις αισθήσεις σας με οσμές ποικιλόχρωμων ανθέων και φρούτων του μακρινού Σιάμ και μπαχαριών από τις περίφημες αγορές της Ανατολίας. Αφήστε τους κατοίκους τους να σας ψιθυρίσουν συνταγές που έμειναν στο πέρασμα των αιώνων και έγιναν μέρος μιας ιδιαίτερης φιλοσοφίας.

Η Olotropiki Spa υποστηρίζοντας τη νέα τάση για εσωτερική ευμάρεια, ξεφεύγει από τα βασικά και παρωχημένα Ευρωπαϊκά πρότυπα στον χώρο των προϊόντων spa, ασπάζεται την γνώση αρχαίων μακρινών πολιτισμών και προτείνει θεραπείες που ηρεμούν την ψυχή και ταξιδεύουν το πνεύμα.

Η λέξη «Spa» είναι το ακρωνύμιο του λατινικού SanusPerAquaπου σημαίνει «Υγεία από το νερό». Η λέξη «Μανικιούρ» προέρχεται από τα λατινικά manus, (το χέρι) και cura (φροντίδα).