Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 13€
από
έκπτωση
κέρδος

70€
81%
57€

Η προσφορά έληξε
111
Αγορές

Full body σουηδικό μασάζ 45 λεπτών σε super προσφορά και με Δώρο!

13€ για ένα (1) full body σουηδικό massage με εφαρμογή πρεσσοθεραπείας στα πόδια (διάρκειας 45') με Δώρο μία (1) φυσιοθεραπεία (διάρκειας 45') και μαζί μία ανίχνευση εστιών φλεγμονής, στο πολυδύναμο κέντρο ευεξίας Body and Health, στην Αθήνα, κοντά στη στάση Μετρό Αμπελόκηποι, αρχικής αξίας 70€
Έκπτωση 80%!!!!
Τι αγοράζετε:
 • Ολική ανανέωση του σώματος εξωτερικά και εσωτερικά με ένα πακέτο που θα σας χαρίσει άμεση αίσθηση ευεξίας!
 • H προσφορά περιλαμβάνει αναλυτικά:
  - Ένα (1) Full Body Σουηδικό μασάζ
  , διάρκειας 45 λεπτών με εφαρμογή πρεσσοθεραπείας στα πόδια με ειδική μπόντα και
  - Μία (1) συνεδρία Φυσικοθεραπείας 45 λεπτών για όλα τα μυοσκελετικά προβλήματα, μαζί με:
  * μία ανίχνευση και αξιολόγηση φλεγμονών με ειδικό μηχάνημα ή
  * ένα τεστ δυσανεξίας για ανίχνευση τροφών που βοηθούν στην αντιγήρανση και φωτεινότητα του δέρματος
 • Το Σουηδικό μασάζ είναι ιδανικό για την αντιμετώπιση της μυϊκής κόπωσης και φυσικής εξάντλησης.Αποφέρει βαθιά χαλάρωση, ανακουφίζει από τον πόνο και βοηθά στην ανανέωση του κουρασμένου δέρματος με την βοήθεια ιδανικού αρωματισμένου αλατιού που ανοίγει κατά την μάλαξη τους πόρους του δέρματος, εισχωρώντας έτσι 84 μέταλλα και Ιώδιο. Με όλα τα παραπάνω ενεργοποιείται η λεμφική κυκλοφορία, που έχει σαν αποτέλεσμα την ενίσχυση των φυσικών αμυντικών μηχανισμών του ανθρώπινου οργανισμού, δίνοντας στιλπνότητα και διαύγεια στο δέρμα αφού διώχνει τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας (απολέπιση).
 • Η Φυσιοθεραπεία προσφέρει άμεση ανακούφιση για όλα τα μυοσκελετικά προβλήματα. Συνδυάζεται με μία ανίχνευση & αξιολόγηση φλεγμονών στον οργανισμό με ειδικό μηχάνημα.
Όροι - λεπτομέρειες:
 • To Dealισχύει έως 30 Οκτωβρίου 2014.
 • Η επιχείρηση θα παραμείνει κλειστή έως τις 25 Αυγούστου
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού).Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το Deal ισχύει για 1 άτομο και περιλαμβάνει αναλυτικά:ένα (1) Full Body Σουηδικό μασάζ, διάρκειας 45 λεπτών με εφαρμογή πρεσσοθεραπείας στα πόδια με ειδική μπόντα, μία (1) συνεδρία Φυσιοθεραπείας 45 λεπτών για όλα τα μυοσκελετικά προβλήματα και μαζί μία (1) ανίχνευση & αξιολόγηση φλεγμονών με ειδικό μηχάνημα.
 • Ισχύει για γυναίκες και άντρες.
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία με την επιχείρηση, τουλάχιστον 3 μέρες πριν στο 2106421761.
 • Για ακύρωση ή αλλαγή ραντεβού απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία τουλάχιστον 1 μέρα πριν.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για χρήση από τον ίδιο καθώς και για χρήση με τη μορφή δώρου προς φίλους και συγγενείς.
 • Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα έως Σάββατο 11.00 - 20.00.
 
Body & Health

Αμαρτωλών & Κλεφτών 38
Αθήνα - Αττική
6971904309


Ιστοσελίδα


Body & Health
H Βοdy & Health εξειδικεύεται στα προγράμματα μασάζ active και προσφέρει στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της στο κέντρο της Αθήνας (200 μέτρα από το Μετρό Αμπελοκήπων) συνδυαστικούς τύπους - μορφές μασάζ για την επίτευξη πλήρους ευεξίας και χαλάρωσης για την υγεία και την καλή διάθεση. Kαινοτομία στην ποιότητα ζωής με υγεία και ευεξία... Γιατί η υγεία είναι η ευτυχία του σώματος και ευτυχία είναι η υγεία της ψυχής!
 
Παράλληλα με το τεστ τροφικής δυσανεξίας μπορείτε να μάθετε ποιες τροφές βοηθούν τον οργανισμό να ενεργοποιήσει τις διαδικασίες καύσης λίπους, τη μείωση της κυτταρίτιδας και του πάχους καθώς και την επιβράδυνση της γήρανσης του δέρματος.
 
Επίσης, η Body & Health παρέχει τις παρακάτω υπηρεσίες υγείας:
- Τεστ τροφικής δυσανεξίας με τηλεμετρική μέθοδο
- Τεστ φυτοθεραπευτικής αξιολόγησης - βοτανοθεραπείας
- Βιοενεργειακή διάγνωση - αξιολόγηση
- Nural Therapy - Αντιμετώπιση παρασίτων Τεσλομετρική ανίχνευση μυοσκελετικών φλεγμονών