Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 16€
από
έκπτωση
κέρδος

90€
82%
74€

Η προσφορά έληξε
24
Αγορές

Μασάζ χαλαρωτικό full body 1 ώρας και αρωματικό peeling μόνο με 16€!

16€ για ένα Sun Coming Spa που περιλαμβάνει ένα (1) ζεστό τσάι από Μαρόκο, ένα (1) Aρωματικό Peeling σε όλο το σώμα με άρωμα από εξωτικά άνθη & αιθέρια έλαια και ένα (1) Aρωματικό Full Body Χαλαρωτικό Μασάζ διάρκειας 60', για να προετοιμάσετε το σώμα σας για βαθύ μαύρισμα ή για να αναζωογονήσετε σώμα & πνεύμα, στο "Olotropiki Spa" στο μετρό Ακρόπολης, αρχικής αξίας 90€
Έκπτωση 82%!!!!
Τι αγοράζετε:
 • Χαρίστε στο σώμα σας ένα πολυπόθητο διάλειμμα ξεκούρασης και νιώστε πρωτόγνωρη σωματική και ψυχική ευεξία!!
 • Η εμπειρία του SunComingSpaείναι ιδανική και πριν την εμφάνισή σας στην παραλία αφού προετοιμάζει το σώμα για καλύτερο μαύρισμα!
 • Ταξιδέψτε τις αισθήσεις σας με μεθυστικά αρώματα από εξωτικά άνθη και αιθέρια έλαια!
 • Η προσφορά περιλαμβάνει αναλυτικά:
  - Ένα ζεστό τσάι από Μαρόκο
  - Ένα Aρωματικό Peeling σε όλο το σώμα με άρωμα από εξωτικά άνθη και αιθέρια έλαια όπως το ylang ylang και την ορχιδέα
  - Ένα Aρωματικό Full Body Χαλαρωτικό Μασάζ διάρκειας 60 λεπτών με ειδική κρέμα μασάζ εμπλουτισμένη με εκχύλισμα aloe vera και έλαιο αργκάν
 • Η ''Olotropiki Spa'' σας προσφέρει μία μοναδική εμπειρία ομορφιάς και χαλάρωσης που θα σας μείνει αξέχαστη!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • To Deal ισχύει έως 30 Οκτωβρίου 2014.
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Dealμόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365(ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το Deal ισχύει για άνδρες και γυναίκες.
 • Το Deal ισχύει για ένα άτομο και περιλαμβάνει αναλυτικά: ένα (1) ζεστό τσάι από Μαρόκο, ένα (1) Aρωματικό Peeling σε όλο το σώμα με άρωμα από εξωτικά άνθη και αιθέρια έλαια και ένα (1) Aρωματικό Full Body Χαλαρωτικό Μασάζ διάρκειας 60 λεπτών με ειδική κρέμα μασάζ εμπλουτισμένη με εκχύλισμα aloe vera και έλαιο αργκάν.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για χρήση από τον ίδιο ή να τα προσφέρει με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία τουλάχιστον 3 ημέρες νωρίτερα για ραντεβού στο 2109244077.
 • Ώρες λειτουργίας:Δευτέρα έως Παρασκευή 11:00 – 19:00 & Σάββατο 11:00-17:00
Olotropiki Spa

Φαλήρου 15
Ακρόπολη - Αττική
2109244077


Ιστοσελίδα


Olotropiki Spa
Κλείστε τα μάτια και ταξιδέψτε σε μέρη εξωτικά. Αφήστε να σας κατακλύσουν μνήμες προορισμών που δεν είδατε και καρπών που δεν γευθήκατε. Αφυπνίστε τις αισθήσεις σας με οσμές ποικιλόχρωμων ανθέων και φρούτων του μακρινού Σιάμ και μπαχαριών από τις περίφημες αγορές της Ανατολίας. Αφήστε τους κατοίκους τους να σας ψιθυρίσουν συνταγές που έμειναν στο πέρασμα των αιώνων και έγιναν μέρος μιας ιδιαίτερης φιλοσοφίας.

Η Olotropiki Spa υποστηρίζοντας τη νέα τάση για εσωτερική ευμάρεια, ξεφεύγει από τα βασικά και παρωχημένα Ευρωπαϊκά πρότυπα στον χώρο των προϊόντων spa, ασπάζεται την γνώση αρχαίων μακρινών πολιτισμών και προτείνει θεραπείες που ηρεμούν την ψυχή και ταξιδεύουν το πνεύμα.

Η λέξη «Spa» είναι το ακρωνύμιο του λατινικού SanusPerAquaπου σημαίνει «Υγεία από το νερό». Η λέξη «Μανικιούρ» προέρχεται από τα λατινικά manus, (το χέρι) και cura (φροντίδα).