Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 10€
από
έκπτωση
κέρδος

50€
80%
40€

Η προσφορά έληξε
11
Αγορές

Μασάζ ινδικό ή relax ή αρωματοθεραπεία μόνο με 10€ στην Καλλιθέα!

10€ για μία ανεπανάληπτη αίσθηση απόλαυσης και αναζωογόνησης για 40 λεπτά, επιλέγοντας από ένα ινδικό μασάζ ή ένα relax μασάζ ή ένα μασάζ αρωματοθεραπείας για απογείωση των αισθήσεων και πλήρη χαλάρωση σώματος και πνεύματος, στο "Zen Palais" στην Καλλιθέα, αρχικής αξίας 50€
Έκπτωση 80%!!!!!
Τι αγοράζετε:
 • Αφεθείτε στα χέρια των ειδικών του “Zen Palais” και γνωρίστε την πραγματική σημασία και εμπειρία ενός αληθινού μασάζ σε ανεπανάληπτες τιμές!
 • Απολαύστε μασάζ με συνδυαστικές θεραπείες σε όλο το σώμα, επιλέγοντας από τις ακόλουθες συνεδρίες, διάρκειας 40 λεπτών έκαστη:
  - Ένα Ινδικό Μασάζ με ζεστό λάδι
  - Ένα Relax Μασάζ με αιθέρια έλαια
  - Μία Αρωματοθεραπεία
   - λεμφικό μασάζ με αιθέρια έλαια
 • Η προσφορά είναι κατάλληλη για γυναίκες και άνδρες κάθε ηλικίας!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως 30 Νοεμβρίου 2014.
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Kάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο και περιλαμβάνει επιλογή από: ινδικό μασάζ ή relax μασάζ ή μασάζ αρωματοθεραπείας (διάρκειας 40 λεπτών έκαστο).
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για χρήση από τον ίδιο ή να τα προσφέρει με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για κράτηση τουλάχιστον 2 ημέρες πριν την επιθυμητή ημερομηνία για ραντεβού και 1 ημέρα πριν για ακύρωση.
 • Ώρες επικοινωνίας για κλείσιμο ραντεβού: Δεύτερα – Παρασκευή 10:00 – 18:00.
Zen Palais

Σιβιτανίδου 18
Καλλιθέα - Αττική
2109522791Zen Palais
Ζήστε μια μοναδική εμπειρία χαλάρωσης και αναζωογόνησης στον υπέροχο χώρο του Zen Palais. Επισκεφθείτε τον και ταξιδέψτε μακριά από το stress, το θόρυβο της πόλης και της καθημερινότητας.
Αφεθείτε στη γαλήνη των θεραπειών του Zen Palais και απελευθερώστε την ενεργειακή δύναμη που κρύβεται μέσα σας.
Σε έναν πολύ κεντρικό δρόμο, δίπλα από την κεντρική πλατεία της Καλλιθέας, θα βρείτε το Zen Palais, ένας χώρος διακοσμημένος με ινδικό-αραβικό στυλ, εσωτερικές καμάρες και ινδικές κορνίζες.