Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 25€
από
έκπτωση
κέρδος

90€
72%
65€

Η προσφορά έληξε
21
Αγορές

Μασάζ σε 2 άτομα ταυτόχρονα με διάφορες τεχνικές σε προσφορά!

25€ για να νιώσετε απίστευτη χαλάρωση, σε τιμή που... προκαλεί απόλυτη ευεξία, με ένα μυοχαλαρωτικό VIP μασάζ 2 Ατόμων με αιθέρια έλαια διάρκειας 40 λεπτών ή ένα λεμφικό μασάζ 2 ατόμων διάρκειας 35 λεπτών ή ρεφλεξολογία άκρων 2 ατόμων διάρκειας 25 λεπτών στο "Beauty Tec", αρχικής αξίας 90€
Έκπτωση 72%!!!!
Τι αγοράζετε:
 • Αφεθείτε σε μια μοναδική αίσθηση χαλάρωσης και ανακούφισης από οποιοδήποτε πόνο, σε μια προσεγμένη συνεδρία μασάζ παρέα με τον σύντροφό σας ή τον φίλο/η σας!!
 • Το μασάζ δεν αποσκοπεί απλά σε μια σωματική θεραπεία καθώς με την φροντίδα που προσφέρει, βελτιώνει την ψυχοσωματική κατάσταση και ανεβάζει την ψυχολογία!
 • Eπιλογή από:
  - Ένα Μυοχαλαρωτικό VIP Μασάζ 2 ατόμων με αιθέρια έλαια διάρκειας 40 λεπτών ή
  - Ένα Λεμφικό Massage 2 ατόμων διάρκειας 35 λεπτών ή
  - Ρεφλεξολογία άκρων 2 ατόμων διάρκειας 25 λεπτών
 • Η προσφορά είναι κατάλληλη για γυναίκες και άνδρες κάθε ηλικίας!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως 31 Δεκεμβρίου 2014
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το Deal ισχύει για ένα άτομο και περιλαμβάνει: ένα Μυοχαλαρωτικό VIP μασάζ 2 ατόμων με αιθέρια έλαια διάρκειας 40 λεπτών ή Ένα ρεμφικό massage 2 ατόμων διάρκειας 35 λεπτών ή ρεφλεξολογία άκρων 2 ατόμων διάρκειας 25 λεπτών
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για κλείσιμο ραντεβού 3-4 ημέρες πριν στο τηλέφωνο 2310847543.
 • Ο κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για προσωπική χρήση ή με μορφή δώρου προς φίλους ή συγγενείς.
 • Ώρες επικοινωνίας: Καθημερινά από τις 10:00 έως τις 20:30.
Beauty Tec

Δελφών 68
Θεσσαλονίκη - Θεσσαλονίκη
2310847543


Ιστοσελίδα


Beauty Tec
Η Beauty Tec είναι ένα υπερσύγχρονο κέντρο Αισθητικής και Ιατρικής Αισθητικής που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη από το 2010. 
Η πολυετής εμπειρία μας στον τομέα της εκπαίδευσης και στις παροχές υψηλού επιπέδου εγγυάται την υψηλή μας απόδοση στον χώρο της Αισθητικής.
 
Στο νέο μας χώρο μπορείτε να διδαχθείτε τις πιο σύγχρονες μεθόδους αισθητικής, χρησιμοποιώντας υπερσύγχρονα μηχανήματα και δοκιμάζοντας πρακτικά τις μεθόδους εντός του τμήματος.
 
Η γκάμα παροχών της Beauty Tec καλύπτει τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών. Μετά από πολυετή μελέτη και έρευνα έχουμε επιλέξει τις αποδοτικότερες και αποτελεσματικότερες θεραπείες, προκειμένου να δίνουμε λύσεις σε θέματα υγείας και ομορφιάς.