Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 14,9€
Έκπτωση: 71%
Κέρδος: 25€
10€
από
έκπτωση
κέρδος

35€
71%
25€

Η προσφορά έληξε
114
Αγορές

Αυθεντικό ταϋλανδέζικο μασάζ 45 λεπτών σε προσφορά στον Χολαργό!

10€ για να νιώσετε πραγματική ευεξία και απόλυτη χαλάρωση με “παραδεισένιο” μασάζ διάρκειας 45’, επιλέγοντας ανάμεσα σε αυθεντικό Thai Traditional ή Thai Oil massage, στο ολοκαίνουργιο “Thai Spirit” στον Χολαργό (πλησίον σταθμού μετρό Εθν. Άμυνας), αρχικής αξίας 35€
Έκπτωση 71%!!!
Τι αγοράζετε:
 • Το “Thai Spirit” μόλις άνοιξε τις πύλες του με αποκλειστικό στόχο να προσφέρει «είσοδο» στον μαγικό κόσμο του χειρονακτικού μασάζ!
 • Ο ιδιοκτήτης του κέντρου, Δημήτρης Πιτσιτής, με πολυετή εκπαίδευση στην Ταϋλάνδη (και επικυρωμένο πτυχίο από το Υπουργείο Υγείας της Ταϋλάνδης), δημιούργησε ένα ζεστά διακοσμημένο χώρο και ομάδα με άρτια καταρτισμένους επαγγελματίες!
 • Επιλέγετε ανάμεσα σε:
  - Παραδοσιακό (Traditional) Thai Massageεφαρμόζονται τεχνικές διατάσεων παρόμοιες με αυτές της γιόγκα, αλλά και ποικίλες μορφές πιέσεων με διάφορα μέλη του σώματός (όπως δάκτυλα, παλάμες, αγκώνες και πόδια). Γίνεται εστίαση στις ενεργειακές γραμμές του σώματος με σκοπό την απελευθέρωση ενέργειας από αυτές και τελικά την ανακούφιση, την ευεξία και την χαλάρωση.
  - Thai Oil Massageεφαρμόζονται τεχνικές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ισορροπία σε σώμα και ψυχή. Ενεργοποιεί  τους μυς και την κυκλοφορία του αίματος. Τα έλαια που χρησιμοποιούνται είναι παρασκευασμένα ειδικά για να προσφέρουν νέα ενέργεια στο δέρμα (ειδικά το ταλαιπωρημένο).
 • Με εξαιρετικά εύκολη πρόσβαση και με Μετρό, καθώς το ολοκαίνουργιο Thai Spirit βρίσκεται λίγα μέτρα από τον σταθμό της Εθνικής Άμυνας.
 • Δυνατότητα εξαργύρωσης 2 κουπονιών από 2 άτομα ταυτόχρονα στον ίδιο χώρο!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει μέχρι 31 Iανουαρίου 2015
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Κάθε κουπόνι ισχύει για1 (ένα) άτομο και περιλαμβάνει μασάζ 45 λεπτών, με επιλογή από Thai Oil Massage ή Thai Tradition Massage
 • Δυνατότητα αγοράς απεριόριστων κουπονιών για χρήση με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς, αλλά εξαργυρώνονται έως 2 από το ίδιο άτομο.
 • Παρέχονται πετσέτες για ντους και παντόφλες μίας χρήσης.
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού στα τηλέφωνα που θα βρείτε στο κουπόνι σας. Σε περίπτωση που επιθυμείτε αναβολή του ραντεβού απαιτείται ενημέρωση του κέντρου τουλάχιστον 1 ημέρα πριν.
 • Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα με Παρασκευή: 10:00-20:00, Σάββατο: 10:00-15:00
Thai Spirit Massage Center

Λεωφόρος Μεσογείων 186
Χολαργός - Αττική
2106515507Thai Spirit Massage Center
Ένας όμορφος, ζεστός χώρος αποκλειστικά για την απόλαυση του μασάζ, άνοιξε και παρέχει κορυφαίες στιγμές χαλάρωσης.
Μεταξύ άλλων προσφέρονται:
- Παραδοσιακό Ταυλανδέζικο Θεραπευτικό Μασάζ
- Thai Aromatotherapy
- Μασάζ βαθιάς χαλάρωσης και ξεκούρασης
- Μασάζ πέλματος & κνήμης
- Hot stone - bamboo massage
- Cupping Therapy - Trigger Points Techniques

Με βαθιά γνώση των τεχνικών μασάζ, σπουδαγμένων στην Ταϋλάνδη, η απόλαυση σας περιμένει να την νιώσετε. Εδώ, στο Thai Spirit, στον Χολαργό!