Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 25€
από
έκπτωση
κέρδος

450€
94%
425€

Η προσφορά έληξε
28
Αγορές

Xειρονακτικό λεμφικό μασάζ για λιποδιάλυση και εξάλειψη κυτταρίτιδας!

Υποδεχθείτε το ερχόμενο καλοκαίρι πλήρως ανανεωμένες και κυρίως...εμφανώς αδυνατισμένες με συνεδρίες λεμφικού μασάζ, χειρονακτικές ή με μηχάνημα, για λιποδιάλυση, αποτοξίνωση και κατά της κυτταρίτιδας, που θα αποκαλύψουν τον καλύτερο εαυτό σας, στο "Zen Palais" στην Καλλιθέα - έκπτωση έως 94%!!!!
25€ για 10 θεραπείες, 5 χειρονακτικού μασάζ(λεμφικού, λιποδιαλυτικού και κατά της κυτταρίτιδας) και 5 με μηχάνημα ενδοδερμίας, διάρκειας 30 λεπτών η κάθε μία, αρχικής αξίας 450€
69€ για 15 συνεδρίες λεμφικού μασάζ με το μηχάνημα ενδοδερμίας Starvac τύπου LPG Endermology, διάρκειας 30 λεπτών η κάθε μία, αρχικής αξίας 600€
Τι αγοράζετε:
 • Άμεση καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και ταχύτατη απώλεια πόντων τοπικά, σίγουρα και θεαματικά!
 • Αναλυτικά τα πλεονεκτήματα των 10 θεραπειών, 5 χειρονακτικού λεμφικού μασάζ και 5 με μηχάνημα ενδοδερμίας, διάρκειας 30΄ η κάθε μία (κουπόνι των 25€):
  - Το χειρονακτικό λεμφικό μασάζ μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιοδήποτε σημείο υπάρχει τοπική συσσώρευση λίπους (γλουτοί, μηροί, γάμπες, μπράτσα)!
  - Βοηθά στη τόνωση του δέρματος
  - Ενεργοποιεί την κυκλοφορία της λέμφου & του αίματος
  - Συμβάλλει στην αποβολή των τοξινών
  - Η όψη φλοιού πορτοκαλιού εξαφανίζεται και το τοπικό πάχος εξαλείφεται.
  - Το δέρμα δείχνει πιο υγιές και ανανεωμένο
  - Σε κάθε συνεδρία πραγματοποιείται μασάζ με το χέρι –λεμφικό, λιποδιαλυτικό και κατά της κυτταρίτιδας- και συνδυάζεται με μασάζ ενδοδερμίας για ολοκληρωμένο αποτέλεσμα, συνολικής διάρκειας 1 ώρας!!!
 • Αναλυτικά τα πλεονεκτήματα των 15 συνεδριών λεμφικού μασάζ με μηχάνημα ενδοδερμίας, διάρκειας 30 λεπτών η κάθε μία (κουπόνι των 69€):
  - "Ξυπνάει" τους λεμφαδένες και τα λεμφαγγεία, τονώνοντας την κυκλοφορία του αίματος και ενεργοποιώντας ξανά τον μεταβολισμό
  - Με τη χρήση του κορυφαίου μηχανήματος Starvac τύπου LPG endermology που διαθέτει πλήθος εξειδικευμένων κεφαλών ανάλογα με το είδος της στοχευμένης θεραπείας.
  - Επιφέρει θεαματική βελτίωση στις επιβαρημένες από κυτταρίτιδα περιοχές του σώματος
  - Άριστη λιποδιάλυση σε όλα τα προβληματικά σημεία  
  - Βελτίωση φλεβικής κυκλοφορίας
  - Απαλλαγή από τα κατακρατημένα υγρά και του πρηξίματος στα άκρα
  - Tαχύτατη απώλεια πόντων
 • Οι συνεδρίες πραγματοποιούνται σε όσα και όποια σημεία υπάρχει πρόβλημα!
 • Ο συνδυασμός και των δύο πακέτων προσφέρει ολοκληρωμένο αποτέλεσμα που θα σας καταπλήξει!!!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως 31 Μαΐου 2015.
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού).Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Kάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο και περιλαμβάνει επιλογή από:
  Κουπόνι των 25€: 5 συνεδρίες χειρονακτικού λεμφικού μασάζ & μασάζ ενδοδερμίας με starvac, διάρκειας 1 ώρας η κάθε μία (μπορεί να πραγματοποιηθεί και σε 10 επισκέψεις διάρκειας 30΄ η καθεμία) ή
  Κουπόνι των 69€: 15 συνεδρίες λεμφικού μασάζ με το μηχάνημα ενδοδερμίας Starvac, διάρκειας 30 λεπτών η κάθε μία
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για χρήση από τον ίδιο ή να τα προσφέρει με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για κράτηση τουλάχιστον 2 ημέρες πριν την επιθυμητή ημερομηνία για ραντεβού και 1 ημέρα πριν για ακύρωση.
 • Ώρες επικοινωνίας για κλείσιμο ραντεβού: Δεύτερα - Παρασκευή 10:00 - 18:00.
Zen Palais

Σιβιτανίδου 18
Καλλιθέα - Αττική
2109522791Zen Palais
Ζήστε μια μοναδική εμπειρία χαλάρωσης και αναζωογόνησης στον υπέροχο χώρο του Zen Palais. Επισκεφθείτε τον και ταξιδέψτε μακριά από το stress, το θόρυβο της πόλης και της καθημερινότητας.
Αφεθείτε στη γαλήνη των θεραπειών του Zen Palais και απελευθερώστε την ενεργειακή δύναμη που κρύβεται μέσα σας.
Σε έναν πολύ κεντρικό δρόμο, δίπλα από την κεντρική πλατεία της Καλλιθέας, θα βρείτε το Zen Palais, ένας χώρος διακοσμημένος με ινδικό-αραβικό στυλ, εσωτερικές καμάρες και ινδικές κορνίζες.