Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 17€
από
έκπτωση
κέρδος

80€
79%
63€

Η προσφορά έληξε
10
Αγορές

Deep Tissue Massage διάρκειας 60 λεπτών στο Κολωνάκι με έκπτωση!

17€ για ένα Deep Tissue Massage διάρκειας 60 λεπτών, που προσφέρει άμεση ανακούφιση και χαλάρωση σε αυχένα, ώμους, χέρια, πλάτη, μέση, πόδια, και ιδανικό για να αποβάλλετε το stress και να ξεκουράσετε τους πονεμένους σας μυς, από το "Olotropiki Spa" στο Κολωνάκι, αρχικής αξίας 80€
Έκπτωση 79%!!!!!
Τι αγοράζετε:
 • Ένα άκρως ανακουφιστικό μασάζ για το σώμα σας, διάρκειας μίας ώρας που θα σας χαρίσει την απόλυτη χαλάρωση!
 • Το Deep Tissue Massage στοχεύει στην απομάκρυνση της έντασης από το σώμα, η οποία προκαλείται από χρόνια πρότυπα στάσης ή κίνησης του σώματος (κακή στάση ύπνου ή στην εργασία, παλιός τραυματισμός , επαναλαμβανόμενες κινήσεις) και αποτελεί το ιδανικότερο μασάζ των καλύτερων spa του κόσμου!
 • Το Deep Tissue Massage χρησιμοποιεί έντονες πιέσεις σε όλες τις μυϊκές ομάδες, με τα δάχτυλα, τις γροθιές, τους αγκώνες ή και τα αντιβράχια συμβάλλοντας έτσι στην καταπολέμηση των μυϊκών συσπάσεων, μυϊκών πόνων, χρόνιων φλεγμονών και του στρες!
 • Χαρίστε στον εαυτό σας ή σε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο, ένα δώρο συνώνυμο της χαλάρωσηςιδανικό για γυναίκες και άντρες!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως 30 Ιουνίου 2015.
 • Ισχύει για γυναίκες και άντρες.
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το Deal ισχύει για ένα άτομο και περιλαμβάνει αναλυτικά: ένα (1) Deep Tissue μασάζ, διάρκειας 60 λεπτών.
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία τουλάχιστον 3 ημέρες νωρίτερα για ραντεβού στο 2130314777.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών για προσωπική χρήση ή με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
 • Ώρες λειτουργίαςΔευτέρα έως Παρασκευή 11:00 – 19:00
Olotropiki Spa (Μέγαρο Μουσικής)

Βασίλισσης Σόφιας 66
Μέγαρο Μουσικής - Αττική
2130314777Olotropiki Spa (Μέγαρο Μουσικής)
Κλείστε τα μάτια και ταξιδέψτε σε μέρη εξωτικά. Αφήστε να σας κατακλύσουν μνήμες προορισμών που δεν είδατε και καρπών που δεν γευθήκατε. Αφυπνίστε τις αισθήσεις σας με οσμές ποικιλόχρωμων ανθέων και φρούτων του μακρινού Σιάμ και μπαχαριών από τις περίφημες αγορές της Ανατολίας. Αφήστε τους κατοίκους τους να σας ψιθυρίσουν συνταγές που έμειναν στο πέρασμα των αιώνων και έγιναν μέρος μιας ιδιαίτερης φιλοσοφίας.

To Οlotropiki Spa υποστηρίζοντας τη νέα τάση για εσωτερική ευμάρεια, ξεφεύγει από τα βασικά και παρωχημένα Ευρωπαϊκά πρότυπα στον χώρο των προϊόντων spa, ασπάζεται την γνώση αρχαίων μακρινών πολιτισμών και προτείνει θεραπείες που ηρεμούν την ψυχή και ταξιδεύουν το πνεύμα. Η λέξη «Spa» είναι το ακρωνύμιο του λατινικού Sanus Per Aqua που σημαίνει «Υγεία από το νερό». Η λέξη «Μανικιούρ» προέρχεται από τα λατινικά manus, (το χέρι) και cura (φροντίδα).