Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 29€
από
έκπτωση
κέρδος

105€
72%
76€

Η προσφορά έληξε
94
Αγορές

3ωρη υπερπροσφορά υγείας, ευεξίας & ομορφιάς για 2 άτομα!

29€ για 3ωρο super πρόγραμμα "6 σε 1" για 2 άτομα που περιλαμβάνει 1) full body ολιστικό – λεμφικό massage σε βάθος, 2) βεντουζοθεραπεία σε πλάτη και μηρούς, 3) φυσιοθεραπεία με ανίχνευση φλεγμονών, 4) πρεσσοθεραπεία κάτω άκρων, 5) ρεφλεξολογία με διαδερμικό ερεθισμό, 6) ηλεκτροσάουνα και θερμαινόμενες πετσέτες Hot Towel για πλήρη αποτοξίνωση με εφίδρωση, από το "Body & Health" στους Αμπελόκηπους, αρχικής αξίας 105€
Έκπτωση 72%!!!!
Τι αγοράζετε:
 • Υπερπροσφορά με 3ωρο super πρόγραμμα «6 σε 1» για υγεία – ευεξία και ομορφιά!
 • Μια μοναδική εμπειρία που για δύο άτομα που περιλαμβάνει:
  - 45’ λεπτά full body ολιστικού – λεμφικού massage σε βάθος
  - 15’ λεπτά βεντουζοθεραπεία στην πλάτη και μηρούς
  - 45’ λεπτά φυσιοθεραπεία με ανίχνευση φλεγμονών
  - 15’ λεπτά πρεσσοθεραπεία κάτω άκρων
  - 20’ λεπτά ρεφλεξολογία με διαδερμικό ερεθισμό
  - 45’ λεπτά ηλεκτροσάουνας από ειδική ιατρική συσκευή και θερμαινόμενες πετσέτες Hot Towel για πλήρη αποτοξίνωση με εφίδρωση και καύση τοπικά του λίπους (αδυνάτισμα), αλλά και χαλάρωση σε βάθος των μυών.
 • Βοnus: Με ελάχιστη συμμετοχή 6€ στο 3ωρο πρόγραμμα μπορεί να προστεθεί η υπηρεσία Hydro– Cooler massage, διάρκειας 20’ λεπτών ολόσωμου μασάζ με τεχνητή βροχή και υδρονέφωση, μία απόλυτη εμπειρία που απογειώνει τις αισθήσεις με τη δροσιστική επίδραση του λουτρού στο σώμα σας κατά τη διάρκεια του μασάζ!
 • Εναλλακτικά η εφαρμογή ηλεκτροσάουνας μπορεί να αντικατασταθεί από την τηλεμετρική μέθοδο του τεστ τροφικής δυσανεξίας δέρματος για στιλπνότητα, φωτεινότητα και αντιγήρανση του δέρματος.
 • Το κέντρο Body and Health μπορεί να δεχθεί ταυτόχρονα στον ίδιο χώρο δύο άτομα μαζί στο συγκεκριμένο πρόγραμμα!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • To Deal ισχύει έως 30 Νοεμβρίου 2015.
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού).Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το Deal ισχύει για 2 άτομα και περιλαμβάνει αναλυτικά: 3ωρο super πρόγραμμα "6 σε 1" για υγεία – ευεξία και ομορφιά με 45’ λεπτά full body ολιστικού – λεμφικού massage σε βάθος, 15’ λεπτά βεντουζοθεραπεία στην πλάτη και μηρούς, 45’ λεπτά φυσιοθεραπεία με ανίχνευση φλεγμονών, 15’ λεπτά πρεσσοθεραπεία κάτω άκρων, 20’ λεπτά ρεφλεξολογία με διαδερμικό ερεθισμό, μαζί με 45’ λεπτά ηλεκτροσάουνας και θερμαινόμενες πετσέτες Hot Towel για πλήρη αποτοξίνωση με εφίδρωση και καύση τοπικά του λίπους (αδυνάτισμα).
 • Ισχύει για γυναίκες και άντρες.
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία με την επιχείρηση, τουλάχιστον 3 μέρες πριν στο 2155259709.
 • Για ακύρωση ή αλλαγή ραντεβού απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία τουλάχιστον 1 μέρα πριν.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για χρήση από τον ίδιο καθώς και για χρήση με τη μορφή δώρου προς φίλους και συγγενείς.
 • Ώρες επικοινωνίας για ραντεβού 18:00-21:00 μμ. το απόγευμα, Δευτέρα – Παρασκευή.
Body & Health

Αμαρτωλών & Κλεφτών 38
Αθήνα - Αττική
6971904309


Ιστοσελίδα


Body & Health
H Βοdy & Health εξειδικεύεται στα προγράμματα μασάζ active και προσφέρει στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της στο κέντρο της Αθήνας (200 μέτρα από το Μετρό Αμπελοκήπων) συνδυαστικούς τύπους - μορφές μασάζ για την επίτευξη πλήρους ευεξίας και χαλάρωσης για την υγεία και την καλή διάθεση. Kαινοτομία στην ποιότητα ζωής με υγεία και ευεξία... Γιατί η υγεία είναι η ευτυχία του σώματος και ευτυχία είναι η υγεία της ψυχής!
 
Παράλληλα με το τεστ τροφικής δυσανεξίας μπορείτε να μάθετε ποιες τροφές βοηθούν τον οργανισμό να ενεργοποιήσει τις διαδικασίες καύσης λίπους, τη μείωση της κυτταρίτιδας και του πάχους καθώς και την επιβράδυνση της γήρανσης του δέρματος.
 
Επίσης, η Body & Health παρέχει τις παρακάτω υπηρεσίες υγείας:
- Τεστ τροφικής δυσανεξίας με τηλεμετρική μέθοδο
- Τεστ φυτοθεραπευτικής αξιολόγησης - βοτανοθεραπείας
- Βιοενεργειακή διάγνωση - αξιολόγηση
- Nural Therapy - Αντιμετώπιση παρασίτων Τεσλομετρική ανίχνευση μυοσκελετικών φλεγμονών