Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 19,5€
από
έκπτωση
κέρδος

90€
78%
70,5€

Η προσφορά έληξε
9
Αγορές

Προσφορά για συνεδρία μασάζ σιάτσου ή ολιστικής μάλαξης διάρκειας 60'!

19,5€ για μία συνεδρία μασάζ διάρκειας 1 ώρας με επιλογή ανάμεσα σε σιάτσου ή ολιστική μάλαξη, που ενεργούν εντυπωσιακά στην σωματική και ψυχική ευεξία προσφέροντας απομάκρυνση του στρες αλλά και των μυικών πόνων, στον ξεχωριστό χώρο ομορφιάς "City Gold Spa" στο Κολωνάκι, αρχικής αξίας 90€
Έκπτωση 78%!!!
Τι αγοράζετε:
 • Χαλάρωση των αισθήσεων με τις πιο δημοφιλείς τεχνικές μασάζ!
 • Πληροφορίες για το σιάτσου (shiatsu):
  Σιάτσου στα ιαπωνικά σημαίνει πίεση με τα δάκτυλα.
  Η μέθοδος αξιοποιεί μια ποικιλία από τεχνικές, στις οποίες συμπεριλαμβάνονται οι μαλάξεις, οι διατάσεις και η πίεση ειδικών σημείων (acupoints). Το σιάτσου είναι μία από τις γνωστότερες μεθόδους σωματικής αγωγής και έχει σκοπό να εξασφαλίσει τη μέγιστη ευεξία, επιδρώντας σε σώμα, νου και πνεύμα.
  Το σιάτσου δρα σε ψυχοσωματικό επίπεδο. Βοηθάει την εναρμόνιση των συναισθημάτων, βελτιώνει τη συγκέντρωση και τον ύπνο, ενώ απαλύνει το άγχος και της συναισθηματική φόρτιση. Προσφέρει βαθιά χαλάρωση και ανακούφιση από τις εντάσεις.
  Εκτελείται σε στρώμα στο πάτωμα και ο δέκτης πρέπει να είναι ντυμένος με ελαφριά ρούχα (φόρμα).
 • Πληροφορίες για την ολιστική μάλαξη:
  Η ολιστική μάλαξη είναι μασάζ με λάδι εμπλουτισμένα με αιθέρια έλαια σε όλο το σώμα δίνοντας έμφαση στα σημεία που έχει ανάγκη ο δέκτης. Μπορεί να εκτελεστεί ως απλό χαλαρωτικό ή δυνατό αθλητικό αφού χρησιμοποιεί τεχνικές από διάφορους τύπους μασάζ.
 • Το μασάζ πραγματοποιείται από επαγγελματίες του χώρου, ενώ οι υπεύθυνοι του City Gold Spa έχουν τον απόλυτο και μοναδικό στόχο να νιώσετε υπέροχα!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • To Deal ισχύει έως 31 Δεκεμβρίου 2015.
 • Εξαιρούνται οι αργίες.
 • Το Deal ισχύει για γυναίκες και άνδρες.
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • To Deal ισχύει για ένα άτομο και περιλαμβάνει αναλυτικά: μία συνεδρία μασάζ διάρκειας 1 ώρας με επιλογή ανάμεσα σε σιάτσου ή ολιστική μάλαξη.
 • Αν επιλέξετε το σιάτσου πρέπει να έχετε μαζί σας άνετα ρούχα, φόρμα ή πιτζάμα γιατί το μασάζ δεν γίνεται απευθείας σε επαφή με το δέρμα.
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία τουλάχιστον 3 ημέρες νωρίτερα για ραντεβού στο 2103633617.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για χρήση από τον ίδιο ή να τα προσφέρει με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
 • Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 11:00 – 19:00 & Σάββατο 11:00-17:00
City Gold Spa

Σκουφά 10
Κολωνάκι - Αττική
2103633617


Ιστοσελίδα


City Gold Spa
Κλείστε τα μάτια και ταξιδέψτε σε μέρη εξωτικά. Αφήστε να σας κατακλύσουν μνήμες προορισμών που δεν είδατε και καρπών που δεν γευθήκατε. Αφυπνίστε τις αισθήσεις σας με οσμές ποικιλόχρωμων ανθέων και φρούτων του μακρινού Σιάμ και μπαχαριών από τις περίφημες αγορές της Ανατολίας. Αφήστε τους κατοίκους τους να σας ψιθυρίσουν συνταγές που έμειναν στο πέρασμα των αιώνων και έγιναν μέρος μιας ιδιαίτερης φιλοσοφίας.

To City Gold Spa υποστηρίζοντας τη νέα τάση για εσωτερική ευμάρεια, ξεφεύγει από τα βασικά και παρωχημένα Ευρωπαϊκά πρότυπα στον χώρο των προϊόντων spa, ασπάζεται την γνώση αρχαίων μακρινών πολιτισμών και προτείνει θεραπείες που ηρεμούν την ψυχή και ταξιδεύουν το πνεύμα.

Η λέξη «Spa» είναι το ακρωνύμιο του λατινικού Sanus Per Aqua που σημαίνει «Υγεία από το νερό». Η λέξη «Μανικιούρ» προέρχεται από τα λατινικά manus, (το χέρι) και cura (φροντίδα).