Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 25€
Έκπτωση: 73%
Κέρδος: 22€
8€
από
έκπτωση
κέρδος

30€
73%
22€

Η προσφορά έληξε
71
Αγορές

Χαλαρωτικό μασάζ με αιθέρια έλαια & απολέπιση σε προσφορά στο Ελληνικό

Απόλυτη αίσθηση χαλάρωσης και ευεξίας στο ινστιτούτο ομορφιάς "Viva La Beauty" στο Ελληνικό - έκπτωση 73%!!!
- 8€ για μασάζ χαλαρωτικό με αιθέρια έλαια επιλογής σας, διάρκειας 45 λεπτών, από 30€
- 15€ για μασάζ χαλαρωτικό με αιθέρια έλαια και ολοκληρωμένη θεραπεία απολέπισης σώματος με αρωματικά άλατα, αιθέρια έλαια και μάσκα σε όλο το σώμα με άργιλο για ενυδάτωση - σύσφιξη, συνολικής διάρκειας 75 λεπτών, από 50€
Τι αγοράζετε:
 • Το χαλαρωτικό μασάζ σώματος με αιθέρια έλαια έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα στην καταπολέμηση του άγχους και στην βελτίωση της διάθεσης!
 • Χαλαρώστε τους σφιγμένους μύες του σώματός σας και απαλλαγείτε από πόνους και εντάσεις, χαρίζοντας στο σώμα σας ηρεμία και γαλήνη!
 • Το μασάζ λειτουργεί σε συνεργασία με το κυκλοφοριακό, το μυοσκελετικό και το νευρικό σύστημα, προσβλέπει στη βελτίωση της αναπνοής, στην οξυγόνωση των κυττάρων καθώς και στην απομάκρυνση των τοξίνων,  οδηγώντας  σε μία ενεργητική και αρμονική αναδόμηση του σώματος!
 • Συνδυαστικά, μπορείτε να συνδυάστε το μασάζ με μία ολοκληρωμένη θεραπεία απολέπισης σώματος με αρωματικά άλατα, αιθέρια έλαια και μάσκα σε όλο το σώμα με άργιλο για ενυδάτωση - σύσφιξη, συνολικής διάρκειας 75 λεπτών!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως 31 Ιανουαρίου 2016.
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το Deal ισχύει για ένα άτομο και περιλαμβάνει αναλυτικά: 
  - με το κουπόνι των 8€:
  ένα μασάζ χαλαρωτικό με αιθέρια έλαια επιλογής σας, διάρκειας 45 λεπτών
  - με το κουπόνι των 15€: ένα μασάζ χαλαρωτικό με αιθέρια έλαια και ολοκληρωμένη θεραπεία απολέπισης σώματος με αρωματικά άλατα και αιθέρια έλαια και μάσκα σε όλο το σώμα με άργιλο για ενυδάτωση και σύσφιξη, συνολικής διάρκειας 75 λεπτών.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για χρήση από τον ίδιο  και απεριόριστα για χρήση με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς .
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού τουλάχιστον 2-3 ημέρες πριν.
 • Για ακύρωση ραντεβού απαιτείται επικοινωνία με την επιχείρηση τουλάχιστον 1 ημέρα πριν.
 • Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή 10:00 πμ. με 20:00 μμ.
Viva La Beauty

Λεωφόρος Ιασωνίδου 17 & Αργοναυτών 36
Ελληνικό - Αττική
2109629429Viva La Beauty
Ένας ολοκαίνουριος χώρος, λίγα μέτρα μόλις από τον τερματικό σταθμό του μετρό στο Ελληνικό. Ο χώρος παρέχει προηγμένης τεχνολογίας καινοτόμες εφαρμογές για πρόσωπο, σώμα καθώς επίσης και μόνιμη αποτρίχωση. Τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται είναι προϊόντα φαρμακοτεχνολογίας και είναι εγκεκριμένα με TUV και ISO και τα μηχανήματα φέρουν την έγκριση CE από την Ε.Ε.

Ο χώρος είναι αποτέλεσμα της μακρόχρονης εμπειρίας μου στο χώρο της αισθητικής και έρχεται για να σας κάνει να αναθεωρείσεται τον όρο “ινστιτούτο”.
 
Χαμηλές τιμές, άψογες εφαρμογές, καθαρό περιβάλλον, υψηλή αισθητική, συνυπάρχουν σε ένα μοναδικό χώρο που θα σας κάνουν να πείτε VIVA LA BEAUTY.