Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 14€
από
έκπτωση
κέρδος

25€
44%
11€

Η προσφορά έληξε
8
Αγορές

Συνεδρίες Ρεφλεξολογίας στο Mind your Feet στη Νέα Σμύρνη σε προσφορά!

Συνεδρίες Ρεφλεξολογίας, της κορυφαίας ολιστικής μέθοδου αυτοθεραπείας, η οποία αντιμετωπίζει το άτομο ως ολότητα προκειμένου να εναρμονίσει το σώμα με το νου και το πνεύμα, στο "Mind your Feet" στη Νέα Σμύρνη - έκπτωση έως 48%!!
14€ για μία συνεδρία ρεφλεξολογίας, από 25€
- 39€ για 3 συνεδρίες ρεφλεξολογίας, από 75€
Τι αγοράζετε:
 • Η ρεφλεξολογία είναι μια ολιστική μέθοδος αυτοθεραπείας, η οποία αντιμετωπίζει το άτομο ως ολότητα, προκειμένου να εναρμονίσει το σώμα με το νου και το πνεύμα. Είναι μια απόλυτα ασφαλής, αφάρμακη, φυσική θεραπεία, η οποία μπορεί να ενισχύσει και να εναρμονίσει τις λειτουργίες του οργανισμού, να ενδυναμώσει το ανοσοποιητικό σύστημα και να προάγει την ψυχοσωματική υγεία. Κατατάσσεται στον τομέα της «συμπληρωματικής πρακτικής» που σημαίνει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί αυθύπαρκτα αλλά και σε συνδυασμό με την κλασική ή εναλλακτική ιατρική, μεγιστοποιώντας το θεραπευτικό αποτέλεσμα!
 • Η ρεφλεξολογία βασίζεται στη φιλοσοφία ότι τα όργανα, τα νεύρα, οι αδένες και τα υπόλοιπα μέρη του σώματος, είναι συνδεδεμένα με αντανακλαστικά σημεία στα χέρια και στα πόδια. Διεγείροντας τα αντανακλαστικά αυτά σημεία με ειδικούς χειρισμούς και πιέσεις, απελευθερώνονται οι θεραπευτικές δυνάμεις του οργανισμού και έτσι επιτυγχάνεται η ομοιόσταση – μια κατάσταση ισορροπίας. Το σώμα θεραπεύεται μόνο του, αρκεί να του δώσουμε την ευκαιρία.
 • Ένα από τα σημαντικότερα οφέλη της ρεφλεξολογίας είναι η τόνωση της κυκλοφορίας του αίματος, πράγμα που σημαίνει καλύτερη θρέψη του οργανισμού και ευκολότερη αποβολή των τοξινών και των άχρηστων προϊόντων του μεταβολισμού!
 • Η ρεφλεξολογία οδηγεί το σώμα σε βαθιά χαλάρωση, μειώνοντας τα επίπεδα του στρες και με αυτόν τον τρόπο απελευθερώνονται οι θεραπευτικές δυνάμεις του σώματος. Βοηθά στη θωράκιση του ανοσοποιητικού συστήματος του οργανισμού, στην πρόληψη προβλημάτων υγείας, αλλά και στη γρηγορότερη ανάρρωση από αυτά.
Όροι - λεπτομέρειες:
 • To Deal ισχύει έως 29 Φεβρουαρίου 2016.
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το Deal ισχύει για ένα άτομο και περιλαμβάνει επιλογή από:
  - κουπόνι των 14€: μία συνεδρία ρεφλεξολογίας
  - κουπόνι των 39€: τρεις συνεδρίες ρεφλεξολογίας.
 • Διάρκεια συνεδρίας: 45 λεπτά.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει έως 2 κουπόνια για προσωπική χρήση και απεριόριστα με τη μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς (έως 2 στον καθένα).
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού στο 2167001670 & 6937166217.
Mind Your Feet - Εργαστήριο Ρεφλεξολογίας

Θράκης 17
Nέα Σμύρνη - Αττική
2167001670 - 6937166217


Ιστοσελίδα


Mind Your Feet - Εργαστήριο Ρεφλεξολογίας
Η ρεφλεξολόγος και υπεύθυνη του εργαστηρίου Mind Your Feet Ειρήνη Τόλια έχοντας βιώσει η ίδια τα ευεργετικά αποτελέσματα της ρεφλεξολογίας, αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά. Σπούδασε δύο χρόνια πάνω στη Ρεφλεξολογία, στη Σχολή Εναλλακτικών Θεραπειών Natural Health Science, έκανε συμπληρωματικά σεμινάρια μητρότητας, αλλά και συμμετείχε σε αρκετές εθελοντικές δράσεις, όπως στον Κλασσικό Μαραθώνιο Αγώνα Δρόμου, Nike Run. Ακόμη έδωσε διαλέξεις στον Μορφωτικό Εξωραϊστικό Σύλλογο Νέου Ψυχικού.

Αυτή την περίοδο συμμετέχει στο εθελοντικό πρόγραμμα του ΣΕΡ στο Ογκολογικό Νοσοκομείο Μ. Β. Βαρδινογιάννη του Παίδων “Αγία Σοφία”, προσφέροντας ρεφλεξολογία στους συνοδούς των παιδιών αλλά και στους φροντιστές υγείας. Το εργαστήριο του Mind your Feet, βρίσκεται δίπλα στο Άλσος της Νέας Σμύρνης, σε έναν όμορφο και ζεστό χώρο για φροντίδα και ευεξία! Σας περιμένει για ένα διάλειμμα χαλάρωσης και ενέργειας μέσα στην καθημερινότητα.