Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 25€
από
έκπτωση
κέρδος

86€
71%
61€

Η προσφορά έληξε
9
Αγορές

Μασάζ exclusive διάρκειας 90 λεπτών για 1 ή 2 άτομα στους Αμπελόκηπους

Απολαύστε ένα Exclusive Therapy Package για 1 ή 2 άτομα σε ένα πακέτο που περιλαμβάνει 1 Full Body Μασάζ 45’ (επιλογή από Tuina Μασάζ, ή Thai Oil ή Qi Gong), μία θεραπεία ρεφλεξολογίας 30’ και 1 ajurverda head 15’ στο "Rose Spa" στους Αμπελόκηπους - έκπτωση έως 72%!!!!
25€ για Exclusive Therapy Package για 1 Άτομο, από 86€
48€ για Exclusive Therapy Package για 2  Άτομα από 172€
Τι αγοράζετε:
 • Aπολαυστική συνεδρία μασάζ για 1 ή 2 άτομα με διάρκεια 90 λεπτά!
 • Επιλογή από:
  *Exclusive Therapy Package για 1 Άτομο που περιλαμβάνει:
  - 1 Full Body Μασάζ 45’ ( Επιλογή από Tuina Μασάζ, ή Thai Oil ή QiGong)
  - 1 Θεραπεία Ρεφλεξολογίας 30’
  - 1 Ajurverda Head 15’
  **Exclusive Therapy Package για 2  Άτομα που περιλαμβάνει:
  - 1 Full Body Μασάζ 45’ ( Επιλογή από Tuina Μασάζ, ή Thai Oil ή Qi-Gong)
  - 1 Θεραπεία Ρεφλεξολογίας 30’
  - 1 Ajurverda Head 15’
 • Λίγες πληροφορίες για τα μασάζ:
  - Tο Tuina μασάζ είναι η παλαιότερη μέθοδος μασάζ στην ιστορία της Κίνας, έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως για τη φροντίδα υγείας και τη θεραπεία ασθενειών. Ο μασέζ χρησιμοποιήσει τα χέρια, αγκώνες ή άλλα μέρη του σώματος του, με ιδιαίτερη τεχνική σε σημεία επιφάνειας του ανθρώπινου σώματος, έτσι ώστε να ρυθμίσει τις φυσιολογικές και παθολογικές καταστάσεις του σώματος, για την επίτευξη της ανάκτησης και πρόληψης των ασθενειών!
  - Το Thai massage, είναι η πιο διαδεδομένη μορφή μασάζ βαθιάς χαλάρωσης και ξεκούρασης. Θα αναζωογωνήσει το σώμα και το πνεύμα σας και θα αισθανθείτε χαλαρωμένοι, ξεκούραστοι και γεμάτοι ενέργεια!
  - Στο Τσι Γκονγκ ο θεραπευτής έχει σαν στόχο να ανοίξει όλες τις πύλες από τις οποίες διέρχεται το Τσι, έτσι ώστε να περνάει ελεύθερα, να αποφορτίσει παγιδευμένο Τσι από περιοχές στις οποίες υπάρχει παγιδευμένη ένταση, προκειμένου να επέλθει χαλάρωση και ευεξία, αλλά και να διεγείρει το Τσι σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος στα οποία χρειάζεται!
  - Η Ρεφλεξολογία βασίζεται στην αρχή της αντανάκλασης του συνόλου του οργανισμού στα άκρα (πέλματα, παλάμες, αυτιά), στα οποία βρίσκονται χιλιάδες νευρικές απολήξεις. Με ειδικές πιέσεις και μαλάξεις σε αυτές τις περιοχές προκαλούνται αντανακλαστικά ερεθίσματα στον οργανισμό, προκειμένου να ενεργοποιηθούν οι θεραπευτικές του ιδιότητες!
  - To Ayurvedic head “μασάζ κεφαλής” είναι ένα βαθιά χαλαρωτικό μασάζ κεφαλιού, λαιμού και ώμων. Λειτουργεί στα Marma σημεία, τα οποία είναι ζωτικής σημασίας σημεία του σώματος όπου η λεπτή Prana (ζωτική ενέργεια) μετατρέπεται, ρυθμίζεται και αποθηκεύεται για χρήση από το σώμα και το μυαλό!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως 30 Απριλίου 2016. 
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Kάθε κουπόνι περιλαμβάνει επιλογή από: 
  - με το κουπόνι των 25€:
   Exclusive Therapy Package για 1 άτομο που περιλαμβάνει 1 Full Body Μασάζ 45’ ( Επιλογή από Tuina Μασάζ, ή Thai Oil ή QiGong) / 1 Θεραπεία Ρεφλεξολογίας 30’ / 1 Ajurverda Head 15’
  - με το κουπόνι των 48€: Exclusive Therapy Package για 2 άτομα που περιλαμβάνει 1 Full Body Μασάζ 45’ ( Επιλογή από Tuina Μασάζ, ή Thai Oil ή QiGong) / 1 Θεραπεία Ρεφλεξολογίας 30’ / 1 Ajurverda Head 15’
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για χρήση από τον ίδιο ή να τα προσφέρει με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για κράτηση τουλάχιστον 2 ημέρες πριν την επιθυμητή ημερομηνία για ραντεβού και 1 ημέρα πριν για ακύρωση στο 2112203279, 2112203280.
 • Ώρες λειτουργίας: Τρίτη έως Παρασκευή 12:00-20:00 / Σάββατο: 10:00-18:00
Rose Spa

Κηφισίας 80 (2ος όροφος)
Αμπελόκηποι - Αθήνα
2112203279-80


Ιστοσελίδα


Rose Spa
Tο Rose Spa θα βρείτε ένα χώρο φιλόξενο, φιλικό, που τον νιώθετε δικό σας. Με υπηρεσίες ωφέλιμες για την υγεία σας και την αναζωογόνηση του σώματος και της ψυχής σας. Εδώ τίποτα δεν είναι απρόσωπο, κάθε πελάτης είναι μοναδικός. Μπορείτε να συζητήσετε μαζί μας ότι σας προβληματίζει και να βρούμε μαζί τις ιδανικές για εσάς υπηρεσίες.