Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 14,9€
από
έκπτωση
κέρδος

70€
79%
55,1€

Η προσφορά έληξε
1
Αγορά

Spa σώματος & ενυδάτωση προσώπου στα Life Med Spa σε Αθήνα & Καλλιθέα!

Spa σώματος και ενυδάτωση προσώπου, για ολοκληρωμένη ανοιξιάτικη ανανέωση στα "Life Med Spa" σε Αθήνα και Καλλιθέα - έκπτωση έως 79%!!!
- 14,9€ για ένα spa σώματος για αποτοξίνωση & ευεξία και μία θεραπεία ενυδάτωσης προσώπου, συνολικής διάρκειας 1 ώρας, από 70€
- 19,9€ για ένα spa σώματος για αποτοξίνωση & ευεξία και μία θεραπεία ενυδάτωσης προσώπου με υπερήχους, συνολικής διάρκειας 1 ώρας, από 80€
Τι αγοράζετε:
 • Spa σώματος για αποτοξίνωση & ευεξία και θεραπεία ενυδάτωσης προσώπου για να υποδεχθείτε την άνοιξη με νέα εμφάνιση!
 • Η συνολική διάρκεια των θεραπειών είναι 1 ώρα και περιλαμβάνει αναλυτικά:
  - 30' λεπτά spa σώματος για αποτοξίνωση και ευεξία μέσα σε κάψουλα με ατμό: Χρησιμοποιούνται προϊόντα λιποδιάλυσης για απώλεια πόντων και ενεργοποίηση του μεταβολισμού.
  - 30' λεπτά ενυδάτωση προσώπου: Στην προσφορά των 19,9€ πραγματοποιείται και χρήση υπέρηχων για μεγαλύτερη διείσδυση του προϊόντος.
 • Με επιλογή ανάμεσα σε 2 υποκαταστήματα: Αθήνα ή Καλλιθέα!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως 31 Μαΐου 2016.
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το Deal ισχύει για ένα άτομο και περιλαμβάνει αναλυτικά επιλογή ανάμεσα σε:
  - Κουπόνι των 14,9€: ένα spa σώματος για αποτοξίνωση & ευεξία και μία θεραπεία ενυδάτωσης προσώπου, συνολικής διάρκειας 1 ώρας
  -  Κουπόνι των 19,9€: ένα spa σώματος για αποτοξίνωση & ευεξία και μία θεραπεία ενυδάτωσης προσώπου με υπερήχους, συνολικής διάρκειας 1 ώρας
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει 1 κουπόνι για προσωπική χρήση και απεριόριστα για χρήση με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς (1 στον καθένα).
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού τουλάχιστον 2-3 ημέρες πριν στο Life Med Spa της επιλογής σας (Αθήνα ή Καλλιθέα).
 • Για ακύρωση ραντεβού απαιτείται επικοινωνία με την επιχείρηση τουλάχιστον 1 ημέρα πριν.
Life MEDSPA

2 διαθέσιμα υποκατάστηματα:


Πατησίων 81 & Χέιδεν
Αθήνα - Αττική
2108234234 - 2108216034

www.lifemedspa.gr


Life MEDSPA
Τα Life Med Spa, τα πρότυπα κέντρα αισθητικής στην Καλλιθέα και στην καρδιά της Αθήνας, είναι δύο εξειδικευμένοι χώροι αφιερωμένοι στην Κοσμητική Αισθητική και στο Wellbeing. Ως βασικός αντιπρόσωπος του Body Health Group στην Ελλάδα και Κέντρο Εκπαίδευσης των ομώνυμων μηχανημάτων, τα Life Med Spa στοχεύουν πάντα στην παροχή υπηρεσιών τελευταίας τεχνολογίας και άριστης ποιότητας, σε έναν φιλόξενο χώρο υψηλής αισθητικής. Η 20ετής εμπειρία μας στους τομείς της κοσμητικής αισθητικής, της ομορφιάς και των spa, στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, αποτελεί τη βασική παρακαταθήκη για επιτυχημένες παροχές με τεχνολογία αιχμής. Ο αυστηρός επαγγελματισμός και η συνείδηση της σοβαρότητας του έργου που συχνά καλούμαστε να προσφέρουμε, δεν αφαιρούν καθόλου από την εξατομικευμένη φροντίδα και το αίσθημα της οικειότητας που χαρακτηρίζει τη φιλοσοφία των Life Med Spa. Το επιστημονικά καταρτισμένο δυναμικό μας, το οποίο αποτελείται από έμπειρους αισθητικούς, φυσικοθεραπευτές και εναλλακτικούς θεραπευτές αντιμετωπίζει μεμονωμένα και με ζήλο τον κάθε άνθρωπο που επισκέπτεται τον χώρο μας, φροντίζοντας να αισθάνεται και να είναι μοναδικός. Είμαστε ιδιαιτέρως χαρούμενοι και υπερήφανοι, όταν καθημερινά μας επισκέπτονται καινούργιοι άνθρωποι που είτε αναζητούν θεραπείες για την τελειοποίηση του προσώπου και του σώματος, είτε χρειάζονται θεραπείες Laser (I.P.L.), είτε απλώς επιθυμούν να απολαύσουν τις υπηρεσίες χαλάρωσης και ευεξίας στον ιδιαίτερο χώρο του Spa. Τα Life Med Spa ανοίγουν τις πόρτες τους και υποδέχονται ανοιχτόκαρδα όλους όσοι θέλουν να αισθανθούν την απόλυτη προσωπική φροντίδα, μέσα από την καταρτισμένη γνώση και τα εξελιγμένα μηχανήματα της Body Health.

Δείτε την σελίδα μας στο Facebook