Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 16€
από
έκπτωση
κέρδος

70€
77%
54€

Η προσφορά έληξε
7
Αγορές

Μασάζ προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας ή Anti Stress μασάζ στην Αθήνα!

16€ για ένα μασάζ με επιλογή ανάμεσα σε: ένα Custom Style Massage, διάρκειας 1 ώρας, μία εξατομικευμένη εμπειρία μασάζ που προσαρμόζεται ακριβώς στις ανάγκες σας ή ένα Anti-stress μασάζ 50 λεπτών με αιθέρια έλαια (lemongrass ή καρύδα), στο "Morjana Spa" (πλησίον μετρό Ευαγγελισμός), αρχικής αξίας 70€
'Εκπτωση 77%!!!
Τι αγοράζετε:
 • Λίγα λόγια για το Custom Style Massage διάρκειας 1 ώρας:
  Το Custom Massage είναι το είδος μασάζ που προσαρμόζεται ακριβώς στις ανάγκες του θεραπευόμενου κατόπιν συνεννόησης με τον θεραπευτή!

  Ο φυσιοθεραπευτής θα σας θέσει κάποιες ερωτήσεις για τις μυικές ενοχλήσεις και τα σημεία στα οποία θα θέλατε να δώσει ιδιαίτερη προσοχή. Μερικές ερωτήσεις που για εσάς είναι απλές, θα στοχεύσουν στο ιδανικότερο αποτέλεσμα.
  Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας και σε συνεργασία μαζί σας, ο θεραπευτής θα ασκήσει την πίεση σύμφωνα με το επίπεδο αντοχής αλλά και χαλάρωσης των μυών σας. Σκοπός της συνεδρίας είναι μέσα στη διάρκειά της να επιτύχουμε την απόλυτη ανακούφιση από τους πόνους αλλά και τη πνευματική χαλάρωση. 
  Με λίγα λόγια πρόκειται για το μασάζ που θα ήθελε ο καθένας στα μέτρα του! 
 • Λίγα λόγια για το Anti-stress μασάζ 50 λεπτών με αιθέρια έλαια (επιλογή lemongrass ή καρύδα):
  Ιδιαίτερα ευεργετικό ολόσωμο μασάζ με μικρή έμφαση στην περιοχή του αυχένα και της πλάτης, που επιτρέπει στο σώμα να αποβάλλει ένα μεγάλο ποσό έντασης και να ανανεώσει την ενέργειά του άμεσα και αποτελεσματικά.
  Τα αιθέρια έλαια λόγω της χημικής τους σύνθεσης, έχουν την ιδιότητα να διαπερνούν πολύ εύκολα το δέρμα μας και να μας χαρίζουν τις θεραπευτικές τους ιδιότητες ενώ μας χαλαρώνουν.
 • Το ''Morjana Spa'' σας προσφέρει μία μοναδική εμπειρία ομορφιάς και χαλάρωσης που θα σας μείνει αξέχαστη!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • To Deal ισχύει έως 31 Ιουλίου 2016.
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Dealμόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365(ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το Deal ισχύει για άνδρες και γυναίκες.
 • Το Deal ισχύει για ένα άτομο και περιλαμβάνει επιλογή ανάμεσα σε: ένα Custom Style Massage, διάρκειας 1 ώρας ή ένα Anti-stress μασάζ 50 λεπτών με αιθέρια έλαια (lemongrass ή καρύδα).
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για χρήση από τον ίδιο ή να τα προσφέρει με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία τουλάχιστον 3 ημέρες νωρίτερα για ραντεβού στο 2109244077.
 • Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 11:00 – 19:00 & Σάββατο 11:00-17:00
Morjana Spa

Βασιλέως Κωνσταντίνου 46 και Βασιλέως Γεωργίου
Αθήνα - Αττική
2109244077Morjana Spa
Κλείστε τα μάτια και ταξιδέψτε σε μέρη εξωτικά. Αφήστε να σας κατακλύσουν μνήμες προορισμών που δεν είδατε και καρπών που δεν γευθήκατε. Αφυπνίστε τις αισθήσεις σας με οσμές ποικιλόχρωμων ανθέων και φρούτων του μακρινού Σιάμ και μπαχαριών από τις περίφημες αγορές της Ανατολίας. Αφήστε τους κατοίκους τους να σας ψιθυρίσουν συνταγές που έμειναν στο πέρασμα των αιώνων και έγιναν μέρος μιας ιδιαίτερης φιλοσοφίας.

Η Morjana Spa υποστηρίζοντας τη νέα τάση για εσωτερική ευμάρεια, ξεφεύγει από τα βασικά και παρωχημένα Ευρωπαϊκά πρότυπα στον χώρο των προϊόντων spa, ασπάζεται την γνώση αρχαίων μακρινών πολιτισμών και προτείνει θεραπείες που ηρεμούν την ψυχή και ταξιδεύουν το πνεύμα..