25€
από
έκπτωση
κέρδος

80€
69%
55€

Αγόρασέ το!
Λήγει σε: 00 ώρες  00 λεπτά 
2
Αγορές

Εορταστική προσφορά λάμψης και ανανέωσης προσώπου με RF και μάσκα!

25€ για μία εορταστική προσφορά λάμψης και ανανέωσης προσώπου με RF και μάσκα με βλαστοκύτταρα για έντονη σύσφιξη συνολικής διάρκειας 60 λεπτών, στο "Olotropiki Spa" στο μετρό Μέγαρο Μουσικής, αρχικής αξίας 80€
Έκπτωση 69%!!!!
Τι αγοράζετε:
 • Ξεκούραστη και λαμπερή επιδερμίδα απαλλαγμένη από τα σημάδια γήρανσης!
 • Εορταστική προσφορά λάμψης και ανανέωσης προσώπου με RF και μάσκα με βλαστοκύτταρα διάρκειας 60 λεπτών!
 • Ειδική περιποίηση για τις γιορτές των Χριστουγέννων που περιλαμβάνει μάσκα με βλαστοκύτταρα για ρυτίδες και ενυδάτωση και χρήση μηχανήματος RF για έντονη σύσφιξη με διάρκεια!
 • Η υπερσύγχρονη τεχνολογία RF αποτελεί την πιο στοχευμένη και αποτελεσματική λύση για:
  * σύσφιξη του δέρματος
  * αποκατάσταση λεπτών και βαθιών ρυτίδων
  * μεταξένια και λαμπερή υφή
  * πλήρη αναζωογόνηση της μορφής του προσώπου
  **Η ενυδάτωση με βλαστοκύτταρα συμβάλλει στη λείανση των λεπτών ρυτίδων και απαλύνουν τις βαθιές, για νεανικά και γερασμένα δέρματα!
   
Όροι - λεπτομέρειες:
 • To Deal ισχύει έως 28 Φεβρουαρίου 2017.
 • Το Deal ισχύει για γυναίκες και άνδρες.
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • To Deal ισχύει για ένα άτομο και περιλαμβάνει αναλυτικά: μία συνεδρία λάμψης και ανανέωσης προσώπου με RF και μάσκα με βλαστοκύτταρα για έντονη σύσφιξη συνολικής διάρκειας 60 λεπτών.
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία τουλάχιστον 3 ημέρες νωρίτερα για ραντεβού στο 2103633617.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για χρήση από τον ίδιο ή να τα προσφέρει με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
 • Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 11:00 – 19:00 & Σάββατο 11:00-17:00
Olotropiki Spa (Μέγαρο Μουσικής)

Βασίλισσης Σόφιας 66
Μέγαρο Μουσικής - Αττική
2130314777Olotropiki Spa (Μέγαρο Μουσικής)
Κλείστε τα μάτια και ταξιδέψτε σε μέρη εξωτικά. Αφήστε να σας κατακλύσουν μνήμες προορισμών που δεν είδατε και καρπών που δεν γευθήκατε. Αφυπνίστε τις αισθήσεις σας με οσμές ποικιλόχρωμων ανθέων και φρούτων του μακρινού Σιάμ και μπαχαριών από τις περίφημες αγορές της Ανατολίας. Αφήστε τους κατοίκους τους να σας ψιθυρίσουν συνταγές που έμειναν στο πέρασμα των αιώνων και έγιναν μέρος μιας ιδιαίτερης φιλοσοφίας.

To Οlotropiki Spa υποστηρίζοντας τη νέα τάση για εσωτερική ευμάρεια, ξεφεύγει από τα βασικά και παρωχημένα Ευρωπαϊκά πρότυπα στον χώρο των προϊόντων spa, ασπάζεται την γνώση αρχαίων μακρινών πολιτισμών και προτείνει θεραπείες που ηρεμούν την ψυχή και ταξιδεύουν το πνεύμα. Η λέξη «Spa» είναι το ακρωνύμιο του λατινικού Sanus Per Aqua που σημαίνει «Υγεία από το νερό». Η λέξη «Μανικιούρ» προέρχεται από τα λατινικά manus, (το χέρι) και cura (φροντίδα).