28€
από
έκπτωση
κέρδος

215€
87%
187€

Αγόρασέ το!
Λήγει σε: 00 ημέρες  00 ώρες  00 λεπτά 
6
Αγορές

Κορυφαία θεραπεία σώματος και προσώπου στο Σύνταγμα!

Aποκλειστική προσφορά του Deals365!
28€ για την απόλυτη θεραπεία προσώπου και σώματος Strialia Elxis Therapy, μια νέα πρωτοποριακή θεραπεία διάρκειας 160 λεπτών με μασάζ, peeling, antistress μάσκα και λούσιμο - χτένισμα για την απόλυτη λάμψη και αναζωογόνηση στο "Elxis Spa" στο Σύνταγμα, αρχικής αξίας 215€
Έκπτωση 87%!!!!!!
Τι αγοράζετε:
 • Η απόλυτη antistress θεραπεία προσώπου και σώματος συνολικής διάρκειας 160 λεπτών στο Σύνταγμα!
 • Για το σώμα: 
  *Strialia body therapy:
  - Peeling με yellow cocktails scrub
  - Xαμάμ 20 λεπτα
  - 60 λεπτά μασάζ σε όλο το σώμα με δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε είτε ενισχυτικο προϊόν σύσφιξης body care preming firming είτε σε ενισχυτικο προϊόν καταπολέμησης κυτταρίτιδας body care cellulite care.
 • Για το πρόσωπο:
  *Strialia face therapy
  - ντεμακιγιαζ με λοσιόν pioggia di vigna με αντιοξειδωτική πολυφαινολη σταφυλιού.
  - peeling προσώπου με soft refiner gentle exfoliating gel
  - anti stress μάσκα με λιποσωμματα βιταμινη A&D
  - 30 λεπτα μασάζ κεφαλής προσώπου και αυχένα
  - λούσιμο και χτένισμα
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως 31 Μαρτίου 2017.
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού).Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Kάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο και περιλαμβάνει αναλυτικά: μία θεραπεία προσώπου και σώματος Strialia Elxis Therapy, μια νέα πρωτοποριακή θεραπεία διάρκειας 160 λεπτών 
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει έως 1 κουπόνι για προσωπική χρήση και απεριόριστα με τη μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού στο τηλέφωνο που θα βρείτε στο κουπόνι σας. Σε περίπτωση που επιθυμείτε αναβολή του ραντεβού απαιτείται ενημέρωση του κέντρου τουλάχιστον 1 ημέρα πριν.
Elxis Spa

Μητροπόλεως 3, Σύνταγμα
Σύνταγμα - Αττικής
2107015392


Ιστοσελίδα


Elxis Spa
Αναγνωρίζοντας την ανάγκη για προσωπική χαλάρωση ετοιμάσαμε ένα ταξίδι στη χώρα των πολυαισθήσεων. Ακοή, γεύση, όραση, αφή και όσφρηση συντονίζονται και καταφέρνουμε να βρεθούν σε πλήρη αρμονία για να απολαύσουν οι πελάτες αξέχαστες εμπειρίες υλοποιώντας τις διεθνείς επιταγές του SPA (Sanitas Per Aqua).
 
Tο εξειδικευμένο προσωπικό με τα προϊόντα και τον εξοπλισμό που διαθέτουν θα σας βοηθήσουν να καλύψετε τις ανάγκες χαλάρωσης και αναζωογόνησης.