Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 10€
από
έκπτωση
κέρδος

25€
60%
15€

Η προσφορά έληξε
1
Αγορά

Χαλαρωτικό μασάζ σώματος ή μασάζ κατά της κυτταρίτιδας σε προσφορά!

Αληθινά μοναδικό χαλαρωτικό μασάζ σώματος με αιθέρια έλαια για να απαλλαγείτε από πόνους, ένταση και στρες ή ένα τοπικό αντικυτταριδικό μασάζ στις περιοχές που υπάρχει πρόβλημα κυτταρίτιδας, από το "Studio Vaila's" στον Άγιο Δημήτριο, έκπτωση έως 60%!!
- 10€ για ένα χαλαρωτικό μασάζ σώματος με αιθέρια έλαια (διάρκειας 45 λεπτών), από 25€
- 12,5€ για ένα τοπικό αντικυτταριδικό μασάζ στις περιοχές που υπάρχει πρόβλημα κυτταρίτιδας (διάρκειας 45 λεπτών), από 30€
Τι αγοράζετε:
 • Ευκαιρία να χαλαρώσετε τους σφιγμένους μύες του σώματός σας και να απαλλαγείτε από πόνους και εντάσεις,  χαρίζοντας στο σώμα σας ηρεμία και γαλήνη!
 • Τα αιθέρια έλαια  όταν συνδυάζονται με το επαγγελματικό μασάζ, έχουν εντυπωσιακά αποτελέσματα στην καταπολέμηση του άγχους και στην βελτίωση της διάθεσης!
 • Το χαλαρωτικό μασάζ σώματος (διάρκειας 45 λεπτών) με αιθέρια έλαια είναι ιδανική ευκαιρία για να απαλλαγείτε από τους πόνους, την ένταση και το στρες! Ιδανικό για γυναίκες και άντρες!
 • Εναλλακτικά, απομακρύνετε την ανεπιθύμητη κυτταρίτιδα από το σώμα σας με ειδική αντικυτταριδική θεραπεία!
 • To τοπικό αντικυτταριδικό μασάζ (διάρκειας 45 λεπτών) εφαρμόζεται στις περιοχές που υπάρχει πρόβλημα κυτταρίτιδας με σκοπό την διάλυση των λιποκυττάρων, την τοπική υπεραιμία, την βελτίωση της εμφάνισης της επιδερμίδας και την σύσφιξη του χαλαρωμένου δέρματος. Η συνολική του διάρκεια είναι 45 λεπτά!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως 31 Ioυλίου 2014.
 • To Deal ισχύει για άντρες και γυναίκες.
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το Deal ισχύει για ένα άτομο και περιλαμβάνει: 
  - με το κουπόνι των 10€:
  ένα χαλαρωτικό μασάζ σε όλο το σώμα, διάρκειας 45 λεπτών ή 
  - με το κουπόνι των 12€: ένα τοπικό αντικυτταριδικό μασάζ στις περιοχές που υπάρχει πρόβλημα κυτταρίτιδας διάρκειας 45 λεπτών. 
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού τουλάχιστον 2 ημέρες πριν στο 2109815867.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών για προσωπική χρήση ή με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
Studio Vaila's

Δαιδάλου 29
Άγιος Δημήτριος - Αττική
2109815867Studio Vaila's
Το "Studio Vaila's" έκλεισε δεκατρία χρόνια λειτουργίας,μέσα σε αυτά μεγάλωσε,ωρίμασε και εξελίχθηκε σε ένα ολοκληρωμένο κέντρο αναζωογόνησης και ομορφιάς. Στις ήδη εξαιρετικές υπηρεσίες κομμωτικής,μοντερνες υπηρεσίες περιποίησης άκρων, αποτρίχωσης προστίθεντε οι υπηρεσίες μασάζ.Πιο αναλυτικά οι υπηρεσίες μας στην υποσελίδα υπηρεσίες.Σας περιμένουμε στον ανανεωμένο χώρο μας με μειωμένες τιμές και πολλές προσφορές..Το άγγιγμα που θα σας απογειώσει!