Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 49€
από
έκπτωση
κέρδος

399€
88%
350€

Η προσφορά έληξε
104
Αγορές

Ετοιμαζόμαστε για... καλοκαίρι με Mega προσφορά γυμναστηρίου για 6μηνο!

49€ για εγγραφή και 6μηνη συνδρομή με απεριόριστη χρήση όλων των οργάνων γυμναστικής, μηχανημάτων αεριοβίωσης, συμμετοχή σε ομαδικά προγράμματα (aerobic, taebo, pilates, yoga, zumba), χρήση σάουνας και αποδυτηρίων, 12 προπονήσεις με TRX - Power Plate - Cross Training και 12 συνεδρίες Solarium στο κορυφαίο γυμναστήριο "INTRO Hall" στο Περιστέρι, αρχικής αξίας 399€
Έκπτωση 88%!!!

Ισχύει τόσο για νέα μέλη όσο και για μέλη των οποίων η συνδρομή έχει λήξει!
Τι αγοράζετε:
 • Το καλοκαίρι πλησιάζει... και είναι καιρός για να "φτιάξετε" το σώμα σας για να είναι έτοιμο για καυτές εμφανίσεις στην παραλία!
 • Αφιερώστε όσο χρόνο επιθυμείτε για 6 μήνες μέσα στα 2.500 τ.μ. που φιλοξενούν το γυμναστήριo “INTRO Hall”!
 • εγγραφή και η 6μηνη συνδρομή περιλαμβάνει:
  - Ελεύθερη χρήση του γυμναστηρίου με μηχανήματα αεροβίωσης, μυϊκής ενδυνάμωσης και σύσφιξης καθώς και ειδικές αίθουσες για ελεύθερα βάρη!
  Απεριόριστη συμμέτοχη σε ομαδικά προγράμματα (AerobicYoga, Pilates, Tae Bo, Zumba)
  - 12 Προπονήσεις με ΤRX, Power Plate και Cross Training (3 φορές/ εβδομάδα για ένα μηνα)
  -
  Προσωπική αξιολόγηση από τον Fitness Trainer (σωμέτρηση, λιπομέτρηση, διατροφικές συμβουλές κ.α.)
  Ελεύθερη χρήση αποδυτηρίων και σάουνας.
  - 12 συνεδρίες Solarium
 • Δείτε το γυμναστήριο και στην σελίδα μας στο Facebook!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει μέχρι 15 Aπριλίου 2014 (καταλυτική ημερομηνία εγγραφής) και η συνδρομή ισχύει για 6 μήνες από την ημερομηνία εγγραφής σας.
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το Deal αφορά μόνο νέα μέλη ή μέλη του γυμναστηρίου INTRO Hall Περιστερίου των οποίων η συνδρομή έχει λήξει.
 • Το Deal περιλαμβάνει αναλυτικά: εγγραφή και εξάμηνη συνδρομή με απεριόριστη χρήση όλων των οργάνων, μηχανημάτων, συμμετοχή σε ομαδικά προγράμματα (AerobicYoga, Pilates, Tae Bo, Zumba), χρήση σάουνας και αποδυτηρίων, 12 προπονήσεις TRX - Power Plate - Cross training και 12 συνεδρίες Solarium
 • Οι 12 προπονήσεις με TRX ή Power Plate ή Cross Training ή συνδυασμό τους, αφορουν 3 προπονήσεις την εβδομάδα διάρκειας 1 μήνα, ανάλογα με τις ανάγκες σας και την αξιολόγηση του προσωπικού σας γυμναστή.
 • Οι συνεδρίες Solarium γινoνται σε όρθια καμπίνα.
 • Ο κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών για προσωπική χρήση με την μορφή δώρου για φίλους ή συγγενείς.
 • Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις υπηρεσίες της συνδρομής, μπορείτε να επικοινωνήσετε στα 2105772490-492
INTRO Hall Περιστερίου

25ης Μαρτίου 126
Περιστέρι - Αττική
2105772490-2INTRO Hall Περιστερίου
Τo γυμναστήριo “Intro Hall” υποδέχεται τα μέλη του σε μια έκταση 2.500 m2, όπου απολαμβάνετε εγκαταστάσεις που περιλαμβάνουν: σάουνα, solarium, ένα ζεστό χώρο κομμωτηρίων, σύγχρονες αίθουσες για ομαδικά προγράμματα, yoga, pilates, tae bo, zumba και άλλα δυναμικά προγράμματα κ.α., άνετα αποδυτήρια άριστης υγιεινής, baby parking.
 
Τo γυμναστήριo Intro πιστό στην αποστολή του να γυμνάσει αποτελεσματικά και σωστά τους ασκούμενους του, προσφέρει ως εξέλιξη της προπονητικής διαδικασίας το κορυφαίο προπονητικό σύστημα ETS.
Είναι η πρώτη φορά που γυμναστήριο μοιράζεται τον στόχο με τον ασκούμενο του.
 
Είστε έτοιμοι να μυηθείτε στη φιλοσοφία ζωής του Ιntro Hall;
Όπου και αν ζείτε και δραστηριοποιήστε, όποιοι και αν είναι οι ρυθμοί σας, σίγουρα στo Intro Hall θα βρείτε μια νέα πρόταση ζωής ικανή να σας παρασύρει στην έντονη και αναζωογονητική της προσέγγιση!