Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 9€
από
έκπτωση
κέρδος

30€
70%
21€

Η προσφορά έληξε
13
Αγορές

Αδυνατίστε με σωστό τρόπο, σωστή διατροφή και με super προσφορά!

9€ για να εμφανιστείτε στην παραλία με νέο, αδυνατισμένο σώμα αποχαιρετώντας οριστικά τα περιττά κιλά με 3 (τρία) 10ήμερα προσωπικά προγράμματα διατροφής, 3 προσωπικές συνεδρίες από εξειδικευμένους διατροφολόγους, 3 λιπομετρήσεις & διαγνωστικά τεστ μεταβολισμού, από τα "Medbeauty", αρχικής αξίας 120€
Έκπτωση 70%!!!!
Τι αγοράζετε:
 • Μάθετε να τρώτε σωστά... επειδή το καλοκαίρι του 2014 σας περιμένει!
 • Εξειδικευμένα προγράμματα διατροφής, κομμένα και ραμμένα στα μέτρα σας!
 • Oι εξειδικευμένοι διατροφολόγοι του MedBeauty προσεγγίζουν το θέμα της δίαιτας και του αδυνατίσματος, από την πλευρά της επιστήμης διαμορφώνοντας διατροφολογικά σχήματα βασισμένα στο δικό σας μεταβολικό αποτύπωμα στις δικές σας δηλαδή ανάγκες και προτιμήσεις ώστε να τα τηρείτε με ευκολία και να επιτυγχάνεται άμεση απώλεια λίπους!
 • Σας βοηθούν να κατανοήσετε τις καθημερινές διατροφικές σας συνήθειες, καταγράφοντάς το προσωπικό διατροφολόγικό σας ημερολόγιο. Εντοπίζετε τις αλλαγές που πρέπει να κάνετε και να ακολουθήσετε ένα νέο τρόπο διατροφής υιοθετώντας ένα νέο τρόπο ζωής!
 • Έτσι μαθαίνετε να αγαπάτε το σώμα σας θωρακίζοντας παράλληλα και την υγεία σας!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως 30 Απριλίου 2014 (καταληκτική ημερομηνία πρώτης επίσκεψης).
 • Εξαιρούνται οι επίσημες αργίες.
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού).Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το Deal ισχύει για ένα (1) άτομο και περιλαμβάνει: 3 δεκαήμερα Προσωπικά Προγράμματα Διατροφής, 3 Προσωπικές Συνεδρίες από εξειδικευμένους διατροφολόγους, 3 Λιπομετρήσεις & Διαγνωστικά Τεστ Μεταβολισμού.
 • Η προσφορά δεν μπορεί να συμψηφιστεί με άλλες προσφορές.
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού 2-3 μέρες πριν στο 2106159200, επιλέγοντας ένα από τα ακόλουθα κέντρα:
  Δάφνη: Λεωφ. Βουλιαγμένης 237
  Πατησίων: Λεωφ. Πατησίων 129
  Πατησίων: Κεφαλληνίας 46
  Πειραιάς: Ηρώων Πολυτεχνείου 24
  Περιστέρι: Εθν. Αντιστάσεως & Σεβαστείας 6
  - Xαλκίδα: Τζιαρντίνι 2
  Θεσσαλονίκη: Καρόλου Ντηλ 18 ή Πλ. Δημοκρατίας 1
  Πάτρα: Αγ. Νικολάου 12
  Κόρινθος: Κολιάτσου 63
  Ηράκλειο Κρήτης: Ρούσσου Χούρδου 7
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει ένα (1) κουπόνι για προσωπική χρήση και απεριόριστα με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς (ένα στον καθένα).
 • Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 11.00 - 18.00.
 • Η προσφορά δεν ισχύει για τα ήδη μέλη του MedBeauty.
MedBeauty

11 διαθέσιμα υποκατάστηματα:


Κεφαλληνίας 46
Αθήνα - Aττική
2106159200

www.medbeauty.webnode.gr


MedBeauty
Η ένδειξη "MedBeauty" σε πιστοποιημένους χώρους ομορφιάς προσφέρει υπηρεσίες που στηρίζονται σε ένα ευρύ φάσμα προηγμένων τεχνολογιών με «μη χειρουργικές θεραπείες» με εντυπωσιακά αλλά φυσικά αποτελέσματα.
Υψηλή τεχνολογία, τεχνογνωσία και άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό προσωπικό εξασφαλίζουν την βέλτιστη αποτελεσματικότητα σε υπηρεσίες ιατρικής αισθητικής.
Έτσι ο επισκέπτης αυτών των χώρων γνωρίζει ότι έχει στην διάθεσή του την κορυφαία ιατρική τεχνολογία υπό την εποπτεία, ώστε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να έχει δώσει φυσική λύση στο όποιο αισθητικό πρόβλημα τον απασχολεί.
*Όλα τα πιστοποιημένα κέντρα δεν παρέχουν το σύνολο των υπηρεσιών Medbeauty αλλά μόνο αυτές που συμβαδίζουν με την άδεια λειτουργίας τους.