Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 16€
από
έκπτωση
κέρδος

90€
82%
74€

Η προσφορά έληξε
6
Αγορές

Ολική μεταμόρφωση στα σημεία που θέλετε με ενέσιμες μεσοθεραπείες λιπόλυσης

Σώμα όπως το ονειρεύεστε με αποτελεσματικές ενέσιμες μεσοθεραπείες λιπόλυσης σώματος με σκευάσματα που ανοίγονται μπροστά σας και με δυνατότητα επιλογής της περιοχής που επιθυμείτε να...μεταμορφώσετε, από το ''Βeauty Tec'' στη Θεσσαλονίκη - έκπτωση έως 87%!!!!!!
- 16€ για μία (1) ενέσιμη μεσοθεραπεία λιπόλυσης σώματος σε μία περιοχή της επιλογής σας, αρχικής αξίας 90€
- 95€ για 8 ενέσιμες μεσοθεραπείες λιπόλυσης σώματος σε μία περιοχή της επιλογής σας, για ολοκληρωμένο αποτέλεσμα, αρχικής αξίας 720€
 
Τι αγοράζετε:
 • Υποδεχθείτε την άνοιξη και το καλοκαίρι με το σώμα που πάντα ονειρευόσασταν!!
 • Η ενέσιμη μεσοθεραπεία λιπόλυσης σώματος δεν απαιτεί καμία αναισθησία, είναι ανώδυνη και πραγματοποιείται χωρίς τομές στο δέρμα!
 • Αποτελείται από μια σειρά από ενεσούλες με σκευάσματα - που ανοίγονται μπροστά σας -  οι οποίες γίνονται μέσα στο συσσωρευμένο τοπικό λίπος με την πιο λεπτή βελόνα που διαθέτει το BeautyTec.Το διάλυμα που χρησιμοποιείται περιέχει λιποδιαλύτες όπως η φωσφατιδυλοχολίνη (λεκιθίνη), η καρνιτίνη και το οργανικό πιρύτιο, οι οποίοι ρευστοποιούν το λίπος. Αυτό απομακρύνεται στη συνέχεια με φυσιολογικό τρόπο μέσω της λεμφικής οδού.
 • Με δυνατότητα επιλογής περιοχής ανάμεσα από:
  - Κοιλιά ή
  - Προσαγωγούς ή
  - Απαγωγούς ή
  - Γόνατα ή
  - Γλουτοί ή
  - Μπράτσα ή
  - Γάμπες
 • Η μεσοθεραπεία δεν απαιτεί χρόνο ανάρρωσης, και μπορείτε να επιστρέψετε αμέσως στην εργασία σας ή σε οποιαδήποτε δραστηριότητα! Καλύτερα αποτελέσματα επιτυγχάνονται όταν η θεραπεία συνδυάζεται με καθημερινή ήπια άσκηση (πχ περπάτημα, ποδήλατο, κολύμβηση), αποφυγή καπνίσματος και σωστή διατροφή (αποφυγή αλκοόλ, ανθρακούχων ποτών).
 • ΣημαντικόΓια ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα απαιτούνται 8 συνεδρίες στην κάθε περιοχή που παρουσιάζει πρόβλημα.
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως 31 Μαΐου 2014.
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το Deal ισχύει για ένα άτομο, αφορά μία συγκεκριμένη περιοχή της επιλογής σας (κοιλιά ή προσαγωγούς ή απαγωγούς ή γόνατα ή γλουτοί ή μπράτσα ή γάμπες) και περιλαμβάνει επιλογή ανάμεσα σε:
  - Κουπόνι των 16€: μία (1) ενέσιμη μεσοθεραπεία λιπόλυσης σώματος σε μία περιοχή της επιλογής σας ή
  - Κουπόνι των 95€: 8 ενέσιμες μεσοθεραπείες λιπόλυσης σώματος σε μία περιοχή της επιλογής σας, για ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για κλείσιμο ραντεβού 2-3 ημέρες πριν στο τηλέφωνο 2310 847543.
 • Ο κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για προσωπική χρήση ή με μορφή δώρου προς φίλους ή συγγενείς.
 • Ώρες επικοινωνίας: Καθημερινά από τις 10:00 έως τις 20:30.
Beauty Tec

Δελφών 68
Θεσσαλονίκη - Θεσσαλονίκη
2310847543


Ιστοσελίδα


Beauty Tec
Η Beauty Tec είναι ένα υπερσύγχρονο κέντρο Αισθητικής και Ιατρικής Αισθητικής που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη από το 2010. 
Η πολυετής εμπειρία μας στον τομέα της εκπαίδευσης και στις παροχές υψηλού επιπέδου εγγυάται την υψηλή μας απόδοση στον χώρο της Αισθητικής.
 
Στο νέο μας χώρο μπορείτε να διδαχθείτε τις πιο σύγχρονες μεθόδους αισθητικής, χρησιμοποιώντας υπερσύγχρονα μηχανήματα και δοκιμάζοντας πρακτικά τις μεθόδους εντός του τμήματος.
 
Η γκάμα παροχών της Beauty Tec καλύπτει τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών. Μετά από πολυετή μελέτη και έρευνα έχουμε επιλέξει τις αποδοτικότερες και αποτελεσματικότερες θεραπείες, προκειμένου να δίνουμε λύσεις σε θέματα υγείας και ομορφιάς.