Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 35€
από
έκπτωση
κέρδος

250€
86%
215€

Η προσφορά έληξε
12
Αγορές

IPL Laser 6ης γενιάς ιδανικό & για μαυρισμένα δέρματα και τριχοφυΐα τέλος!

Απαλλαγείτε για πάντα από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα με ένα πρόγραμμα  ανώδυνης & οριστικής αποτρίχωσης  με το προηγμένο σύστημα υψηλής  τεχνολογίας IPL Laser 6ης γενιάς με επιλογή του πακέτου που επιθυμείτε, με  την εγγύηση του ινστιτούτου ομορφιάς ''Αlways Βeauty'' - έκπτωση έως 89%!!!
- 35€ για 5 συνεδρίες σε 1 περιοχή μεταξύ γραμμής μπικίνι, άνω χείλος, παρειές, πηγούνι, λαιμός, φρύδια, γραμμή κοιλιάς, γραμμή στήθους, από 250€
- 49€ για 5 συνεδρίες σε 1 περιοχή μεταξύ full μπικίνι, μασχάλες, γλουτοί, οσφύς, κοιλιά, από 350€
- 69€ για 5 συνεδρίες σε χέρια με επιλογή από χέρια-αγκώνα ή αγκώνα-βραχίονα, από 450€
Τι αγοράζετε:
 • Αποκτήστε βελούδινη επιδερμίδα, οριστικά απαλλαγμένη από ανεπιθύμητη τριχοφυΐα!
 • Το IPL Laser είναι ένα μηχάνημα παραγωγής παλμικού φωτός σε διάφορα μήκη κύματος που διοχετεύεται μέσω της μελανίνης της τρίχας στη ρίζα της καταστρέφοντάς την οριστικά, αφού ο θύλακας που πεθαίνει δεν αναπαράγεται ποτέ!
 • Αποτελεί την πιο γρήγορη, ανώδυνη και μόνιμη λύση για κάθε φωτότυπο δέρματος, ανεξαρτήτους μεγέθους και χρώμα τριχών!
 • Ιδανικό και για μαυρισμένες επιδερμίδες!
 • Επιλογή από:
  - Με το κουπόνι των 35€ μπορείτε να επιλέξετε μία από τις παρακάτω περιοχές: γραμμή μπικίνι / άνω χείλος / παρειές / πηγούνι / λαιμός /  φρύδια / γραμμή κοιλιάς / γραμμή στήθους
  - Με το κουπόνι των 49€ μπορείτε να επιλέξετε μία από τις παρακάτω περιοχές: full μπικίνι / μασχάλες / γλουτοί / οσφύς / κοιλιά
  - Mε το κουπόνι των 69€: χέρια με επιλογή από χέρια-αγκώνα ή αγκώνα-βραχίονα
 • Το πρωτοποριακό ινστιτούτο Always Beauty φημίζεται για τους επαγγελματίες θεραπευτές του που θα σας προσφέρουν τις καλύτερες υπηρεσίες υγείας & ομορφιάς!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως 31 Μαΐου 2014 (καταλυτική ημερομηνία πρώτης συνεδρίας). Oι συνεδρίες θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι 30/11/2014.
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το Deal περιλαμβάνει 5 συνεδρίες με IPL σε 1 περιοχή μεταξύ:
  - κουπόνι των 35€: γραμμή μπικίνι / άνω χείλος / παρειές / πηγούνι / λαιμός /  φρύδια / γραμμή κοιλιάς / γραμμή στήθους
  κουπόνι των 49€: full μπικίνι / μασχάλες / γλουτοί / οσφύς / κοιλιά
  κουπόνι των 69€: χέρια με επιλογή από χέρια-αγκώνα ή αγκώνα-βραχίονα
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για χρήση από τον ίδιο και απεριόριστα με τη μορφή δώρου προς φίλους ή συγγενείς
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για κλείσιμο ραντεβού τουλάχιστον ημέρες πριν στο 2310810497.
 • Για ακύρωση ή αλλαγή ραντεβού απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία 1 ημέρα πριν.
 • Ώρες λειτουργίας: Δεύτερα - Παρασκευή 09:00-18.30
Always Beauty

Γραβιάς 37Α
Θεσσαλονίκη - Θεσσαλονίκη
2310810497Always Beauty
Στο Always Beauty περιποιούνται τον κάθε επισκέπτη σαν μια ξεχωριστή οντότητα χαρίζοντας του φροντίδα με αξιοπρέπεια και σεβασμό, ποιότητα, απόλαυση και παροχές αποκλειστικές και εξατομικευμένες. Το πολύπειρο προσωπικό, με την σωστή εφαρμογή των τελευταίων επιστημονικών και υγιεινών μεθόδων, δίνει οριστικές λύσεις σε θέματα ομορφιάς και υγείας.

Ένας υπέροχος χώρος με υψηλή αισθητική και ανέσεις του οποίου σκοπός και φιλοσοφία είναι να παρέχει όλες τις σύγχρονες υπηρεσίες σε εξαιρετικές τιμές ώστε να μπορούν όλοι να απολαύουν τις υπηρεσίες του. Ένας χώρος ικανός να αντιμετωπίσει τις ανάγκες σας και να σας χαρίσει ευεξία και ευτυχία.

Το επαναστατικό μηχάνημα του Always Beauty με την νέα τεχνολογία στις θεραπείες παλμικού φωτός IPLaser, σας προσφέρει οριστική αποτρίχωση στις περιοχές που επιθυμείτε. Ελάτε και επωφεληθείτε της αποτελεσματικής τεχνολογίας του IPLaser.

Είναι ωραίο να είστε όμορφοι!