Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 20€
από
έκπτωση
κέρδος

180€
89%
160€

Η προσφορά έληξε
2
Αγορές

Ετήσιο πρόγραμμα οριστικής αποτρίχωσης με IPL Laser!

Ετήσιο πρόγραμμα οριστικής αποτρίχωσης με IPL Laser για γυναίκες και άνδρες, κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος αποτελεσματικά και οικονομικά (σκούρα και ξανθιά τριχοφυΐα), στο "Mediterranean Corpus", πλησίον μετρό Αγίου Αντωνίου στο Περιστέρι - έκπτωση έως 92%!!!!! 
20€ για μικρές περιοχές γραμμή μπικίνι, στήθος, γραμμή κοιλιάς, άνω χείλος, μεσόφρυο & δώρο 2 συνεδρίες ηλεκτρόλυσης με βελόνα για τις λευκές τρίχες, αρχικής αξίας 180€
39€ για full πρόσωπο ή full μπικίνι & γραμμή string ή μασχάλες, αρχικής αξίας 300€
59€ για γάμπες ή μηρούς ή full χέρια ή κοιλιά, αρχικής αξίας 700€
99€ για full πόδια (για γυναίκες) ή στήθος ή πλάτη (για άντρες), αρχικής αξίας 1000€
Τι αγοράζετε:
 • Απίστευτα συμφέρουσα ευκαιρία για γυναίκες και άντρες που επιθυμούν να απαλλαγούν από την αντιαισθητική τριχοφυία στο σώμα τους!
 • Τη δυνατότητα να δείτε θεαματικά, γρήγορα και απόλυτα ανώδυνα τα αποτελέσματα της οριστικής αποτρίχωσης με παλμικό φως (IPL) το οποίο θα προσαρμοστεί ανάλογα με τον φωτότυπο του δέρματός, το μέγεθος και το χρώμα των τριχών!
 • Με τη μέθοδο IPL (Intense Pulse LightLaser Αποτρίχωσης, άνδρες και γυναίκες μπορούν να εξαλείψουν την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα πρόσωπο και σώμα γρήγορα, ανώδυνα, και αποτελεσματικά!
 • Με ένα κουπόνι των 20€ μπορείτε να επιλέξετε μία από τις περιοχέςγραμμή μπικίνι, στήθος, γραμμή κοιλιάς, άνω χείλος, μεσόφρυο & δώρο 2 συνεδρίες ηλεκτρόλυσης με βελόνα για τις λευκές τρίχες
 • Με ένα κουπόνι των 39€ μπορείτε να επιλέξετε μία από τις περιοχέςfull πρόσωπο ή full μπικίνι & γραμμή string ή μασχάλες
 • Με ένα κουπόνι των 59€ μπορείτε να επιλέξετε μία από τις περιοχέςγάμπες, μηρούς, χέρια (full), κοιλιά
 • Με ένα κουπόνι των 99€ μπορείτε να επιλέξετε μία από τις περιοχές full πόδια ή στήθος* ή πλάτη* 
  *Στήθος ή Πλάτη ισχύουν μόνο για άντρες
 • Το πρόγραμμα της φωτοαποτρίχωσης με IPL είναι για ένα έτος και αφορά αποκλειστικά 6 επισκέψεις!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Η πρώτη συνεδρία απαιτείται να έχει πραγματοποιηθεί έως 31/5/2014. Το πρόγραμμα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί έως 28/2/2015.
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το Deal περιλαμβάνει επιλογή από:
  - Με το κουπόνι των 20€ μπορείτε να επιλέξετε μία από τις περιοχέςγραμμή μπικίνι, στήθος (για γυναίκες μόνο), γραμμή κοιλιάς, άνω χείλος, μεσόφρυο & δώρο 2 συνεδρίες ηλεκτρόλυσης με βελόνα για τις λευκές τρίχες
  - Με το κουπόνι των 39€ μπορείτε να επιλέξετε μία από τις περιοχέςfull πρόσωπο ή full μπικίνι & γραμμή string ή μασχάλες
  - Με το κουπόνι των 59€ μπορείτε να επιλέξετε μία από τις περιοχέςγάμπες, μηρούς, χέρια (full), κοιλιά
  - Με το κουπόνι των 99€ μπορείτε να επιλέξετε μία από τις περιοχές full πόδια ή στήθος(για άντρες) ή πλάτη (για άντρες)
 • Ο αριθμός των συνεδριών που αντιστοιχεί στο ετήσιο πρόγραμμα είναι έξι (6).
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για προσωπική χρήση ή με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
 • Τα κουπόνια μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο συνδυαστικά για περισσότερες περιοχές και όχι αθροιστικά για περισσότερες συνεδρίες από 6.
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού στο 2105761900.
 • Για ακύρωση ραντεβού απαιτείται επικοινωνία με την επιχείρηση τουλάχιστον 1 ημέρα πριν.
 • Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή 10:00-20:00, Σάββατο: 10:00-14:30.
Mediterranean Corpus

Β. Αλεξάνδρου & Επιδαύρου 34
Περιστέρι - Αττική
2105761900


Ιστοσελίδα


Mediterranean Corpus
MEDITERRANEAN CORPUS σημαίνει ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΣΩΜΑ.

Ένα πρότυπο διαιτολογικό με 10 έτη πείρα στη μεσογειακή διατροφή και εξειδίκευση στην παιδική παχυσαρκία με πολλές ομιλίες σε σχολειά στο ιστορικό του και πρωτοπόρος υπεράσπισης της μεσογειακή διατροφή σας προσφέρει ένα ολοκληρωμένο σύστημα φροντίδας εξαιρετικά απολαυστικό!!!

Αφεθείτε στα χεριά του εξειδικευμένου προσωπικού ολιστικής αισθητικής και απολαύστε μια 2ωρη κρουαζιέρα αισθήσεων που περιλαμβάνει μασάζ, υδροθεραπεια, ρεφλεξολογια, αρωματοθεραπεία, υπνοδιαλογισμό, χαμάμ, σάουνα, τροπική βροχή σε όλο σας το σώμα και εν συνέχεια η νέα μέθοδος που έχει κάνει την μεγάλη διάφορά στα δερματολογικά δεδομένα, η επονομαζόμενη δερμοαπόξεση/μικροκρύσταλοι έρχεται για να ολοκλήρωση αυτό το όμορφο ταξίδι. Θεραπεία προσώπου που αντικαθιστά επάξια τον βαθύ καθαρισμό, κάνει ανάπλαση σε δέρματα προβληματικά με ουλές, με πανάδες/υπερμελαχρώσεις και σε τρίτο στάδιο λειτουργεί ειδική θεραπεία λείανσης ρυτίδων με άμεσα και ορατά αποτελέσματα.

ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΑΣ, ΣΑΣ ΜΙΛΑΕΙ!! ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ!!!