Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 59€
από
έκπτωση
κέρδος

400€
85%
341€

Η προσφορά έληξε
11
Αγορές

Κιλά και κυτταρίτιδα ΤΕΛΟΣ!... φτιάξτε σώμα ΤΩΡΑ!

59€ για 10 συνεδρίες μασάζ για κυτταρίτιδα και αδυνάτισμα με τοποθέτηση λιποδιαλυτικού & τονωτικού serum, διάρκειας 25 λεπτών η κάθε μία, που προσφέρουν λείο δέρμα χωρίς όψη πορτοκαλιού, άμεση μείωση πόντων, λιποδιάλυση & σύσφιξη χωρίς κόπο και στερήσεις, από το ''Βeauty Tec'' στη Θεσσαλονίκη, αρχικής αξίας 400€
Έκπτωση 85%!!
Τι αγοράζετε:
 • Το σώμα που ονειρεύεστε γίνεται τώρα πραγματικότητα χωρίς στερήσεις και εξαντλητικές δίαιτες!
 • Με τις 10 συνεδρίες μασάζ με τοποθέτηση λιποδιαλυτικού & τονωτικού serum αποχαιρετάτε οριστικά το περιττό λίπος και την κυτταρίτιδα!!!
 • Οι συνεδρίες πετυχαίνουν αναλυτικά:
  - εξάλειψη της όψης φλοιού πορτοκαλιού και του τοπικού πάχους
  - θεαματική μείωση πόντων
  - τόνωση του δέρματος
  - ενεργοποίηση της κυκλοφορίας της λέμφου και του αίματος
  - αποβολή των τοξίνων
  - υγιές και ανανεωμένο δέρμα
 • Το περίγραμμα του σώματος σμιλεύεται μοναδικά και τα στενά σας ρούχα εφαρμόζουν καλύτερα, χωρίς κανένα κόπο, χάρη στους ειδικούς του Beauty Tec!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως 30 Ιουνίου 2014 (καταληκτική ημερομηνία πρώτης επίσκεψης).
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το Deal ισχύει για ένα άτομο και περιλαμβάνει αναλυτικά:10 συνεδρίες Μασάζ Κυτταρίτιδας και αδυνατίσματος για άμεση μείωση πόντων, με τοποθέτηση λιποδιαλυτικού και τονωτικού serum, διάρκειας 25 λεπτών η κάθε μία.
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για κλείσιμο ραντεβού 2-3 ημέρες πριν στο τηλέφωνο 2310 847543.
 • Ο κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για προσωπική χρήση ή με μορφή δώρου προς φίλους ή συγγενείς.
 • Ώρες επικοινωνίας: Καθημερινά από τις 10:00 έως τις 20:30.
Beauty Tec

Δελφών 68
Θεσσαλονίκη - Θεσσαλονίκη
2310847543


Ιστοσελίδα


Beauty Tec
Η Beauty Tec είναι ένα υπερσύγχρονο κέντρο Αισθητικής και Ιατρικής Αισθητικής που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη από το 2010. 
Η πολυετής εμπειρία μας στον τομέα της εκπαίδευσης και στις παροχές υψηλού επιπέδου εγγυάται την υψηλή μας απόδοση στον χώρο της Αισθητικής.
 
Στο νέο μας χώρο μπορείτε να διδαχθείτε τις πιο σύγχρονες μεθόδους αισθητικής, χρησιμοποιώντας υπερσύγχρονα μηχανήματα και δοκιμάζοντας πρακτικά τις μεθόδους εντός του τμήματος.
 
Η γκάμα παροχών της Beauty Tec καλύπτει τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών. Μετά από πολυετή μελέτη και έρευνα έχουμε επιλέξει τις αποδοτικότερες και αποτελεσματικότερες θεραπείες, προκειμένου να δίνουμε λύσεις σε θέματα υγείας και ομορφιάς.