Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 25€
Έκπτωση: 53%
Κέρδος: 56€
49€
από
έκπτωση
κέρδος

105€
53%
56€

Η προσφορά έληξε
8
Αγορές

Πλήρες πενθήμερο διατροφικό πρόγραμμα με παράδοση γευμάτων σπίτι σας!

49€ για ένα πλήρες πενθήμερο & εξατομικευμένο διατροφικό πρόγραμμα αδυνατίσματος, με παράδοση 5 γευμάτων καθημερινά στο χώρο σας (πρωινό, μεσημεριανό, σαλάτα, επιδόρπιο, βραδινό), 1 λιπομέτρηση, έλεγχο μεταβολισμού καθώς και παρακολούθηση από έμπειρη διαιτολογική ομάδα, από την ''Soulution Food & Diet'', αρχικής αξίας 105€
Έκπτωση 54%!!
Τι αγοράζετε:
 • Στην εποχή που το γρήγορο φαγητό και οι «πακεταρισμένες» δίαιτες κυριαρχούν, η Soulution κάνει μια νέα πρόταση στις διατροφικές σας συνήθειες...δεν κάνετε απλά μια οποιαδήποτε δίαιτα. Κάνετε δίαιτα με σωστή διατροφή!
 • Στη Soulution, το μενού σας βγαίνει ύστερα από προσωπική επαφή, μέτρηση του βάρους και έλεγχο του μεταβολισμού σας και όχι από «τυποποιημένα» μενού κατηγοριών. Συζητάμε μαζί σας και σας προτείνουμε εκείνο που σας ταιριάζει καλύτερα, γευστικά αλλά προπάντων σε σχέση με την υγεία του σώματός σας. Η διαιτολογική παρακολούθηση γίνεται καθημερινά και ο έλεγχος βάρους και λίπους σε εβδομαδιαία βάση.
 • Στο χώρο σας παραδίδουμε και τα 5 γεύματα της ημέρας, πρωινό, σαλάτα, μεσημεριανό, επιδόρπιο και βραδινό.
 • Η κουζίνα μας λειτουργεί καθημερινά από τις πρώτες πρωινές ώρες, ώστε το φαγητό μας να παραδίδετε αυθημερόν στο χώρο σας φρεσκομαγειρεμένο σε ειδικές συσκευασίες μεταφοράς και αποθήκευσης. Ο τρόπος μαγειρέματος διασφαλίζει τη χαμηλή θερμιδική αξία των γευμάτων, τη διατήρηση των θρεπτικών συστατικών τους, αλλά και υπέροχο γευστικό αποτέλεσμα.
 • Ένα πλήρως καταρτισμένο επιστημονικό προσωπικό, σεφ ειδικευμένοι σε διαιτητικά εδέσματα, σύμβουλοι διατροφής, διατροφολόγοι και κλινικοί διαιτολόγοι, είναι πάντα δίπλα σας να δώσουν λύσεις. 
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως 18 Ιουλίου 2014.
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού).Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το Deal ισχύει για ένα άτομο και περιλαμβάνει αναλυτικά:ένα 5νθήμερο εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής/αδυνατίσματος με 5 γεύματα ημερησίως (Πρωινό, Μεσημεριανό, Σαλάτα, Επιδόρπιο, Βραδινό), 1 λιπομέτρηση και Διαιτολογική παρακολούθηση.
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού τουλάχιστον 2-3 ημέρες πριν στο τηλέφωνο που θα βρείτε στο κουπόνι σας.
 • Η παράδοση των μενού πραγματοποιείται από Δευτέρα έως Παρασκευή σε περιοχές εντός Αττικής (εξαιρούνται τα Μεσόγεια).
 • Τα όρια των περιοχών εξυπηρέτησης ορίζονται ως εξής: Νότια Προάστια έως Γλυφάδα-Βούλα, Πειραιάς και Δυτικά Προάστια έως το Χαϊδάρι, Βόρεια Προάστια έως τον Άγιο Στέφανο.
 • Επιπλέον έκπτωση 20% για τους κατόχους του κουπονιού που επιθυμούν να ακολουθήσουν ολοκληρωμένο πρόγραμμα (μηνιαίο και άνω).
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει 1 κουπόνι για προσωπική χρήση και απεριόριστα κουπόνια υπό την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς (1 στον καθένα).
 • Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 - 20:00
Soulution Food & Diet

Αλέξη Παυλή 25-27
Αμπελόκηποι - Αττική
2112215641


Ιστοσελίδα


Soulution Food & Diet
Η εταιρία Soulution δραστηριοποιείται τα τελευταία χρόνια στο χώρο της υγιεινής διατροφής και της εστίασης παρέχοντας τις υπηρεσίες της με άξονα τα εξατομικευμένα γεύματα.
Ο καθένας αποτελεί μια ξεχωριστή οντότητα με τις προσωπικές ανάγκες και προτιμήσεις σχετικά με τα γεύματά του, γι’αυτό και το κάθε ένα από αυτά είναι κομμένο και ...μαγειρεμένο στα δικά του μέτρα, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των μετρήσεων θερμίδων και με βάση πρωτοποριακές μεθόδους ανάλυσης σώματος.
Η διαιτολογική παρακολούθηση γίνεται καθημερινά και ο έλεγχος βάρους και λίπους σε εβδομαδιαία βάση. Παράλληλα, το πρόγραμμα μπορεί να  αναμορφώνεται όσο συχνά χρειαστεί, σε άμεση συνεργασία με το διαιτολογικό τμήμα.
Τα γεύματα παραδίδονται στο χώρο υπόδειξης καθημερινά έως και Σάββατο, φρέσκα και υγιεινά.
Είτε λοιπόν θέλετε να αδυνατίσετε είτε να τραφείτε σωστά και δεν προλαβαίνετε, η λύση λέγεται Soulution!

Δείτε τη σελίδα μας στο Facebook