Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 85€
από
έκπτωση
κέρδος

190€
55%
105€

Η προσφορά έληξε
0
Αγορές

Ενέσιμη μεσοθεραπεία & LPG για άμεσο αδυνάτισμα σε μεγάλη προσφορά!

85€ για εντυπωσιακά και γρήγορα αποτελέσματα κατά του τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας με μία (1) ενέσιμη μεσοθεραπεία λιποδιάλυσης ή σύσφιξης και μία (1) συνεδρία με αυθεντικό LPG Εndermologie (γαλλικού οίκου), από το εξειδικευμένο προσωπικό του κέντρου κοσμητικής ιατρικής “PS Medical” στο Μαρούσι, αρχικής αξίας 190€
Έκπτωση 55%!!
Τι αγοράζετε:
 • Σώμα απαλλαγμένο από περιττά κιλά και κυτταρίτιδα από το εξειδικευμένο προσωπικό του ''PS Medical''!
 • Iδανική ευκαιρία για όσους επιθυμούν να αποκτήσουν σύσφιξη και να αντιμετωπίσουν την κυτταρίτιδα γρήγορα και αποτελεσματικά! 
 • Επιλέγετε εσείς την περιοχή που επιθυμείτε να γίνει η θεραπεία!
 • Επιλέγετε τον αριθμό των κουπονιών με βάση και το επιθυμητό για εσάς αποτέλεσμα (κάθε κουπόνι περιλαμβάνει 1 ενέσιμη μεσοθεραπεία και 1 συνεδρία LPG)
 • O συνδυασμός Mesotherapy injections και LPG (Endermologie) προσφέρει:
  - Διάσπαση της κυτταρικής μεμβράνης των  λιποκυττάρων και απομάκρυνση του συσσωρευμένου λίπους μέσω της λέμφου.
  - Διάσπαση της κυτταρικής μεμβράνης των  λιποκυττάρων (Μεσοθεραπεία με FDL / L-Karnitine /Kaffeine και LPG ) .
  - Αποκατάσταση της μικροκυκλοφορίας στην περιοχή
  - Απομάκρυνση  των τοξινών και του λίπους μέσω λέμφου ( LPG )
  - Σύσφιξη με μεσοθεραπεία (DMAE / Silico Organico).
  *Διάρκεια θεραπείας: 30 λεπτά περίπου η ενέσιμη μεσοθεραπεία και 30 λεπτά περίπου το LPG.
 • Το LPG γίνεται σε όλο το σώμα με το αυθεντικό LPG Γαλλικού οίκου.
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως 30 Σεπτεμβρίου 2014 (εξαιρούνται επίσημες γιορτές και αργίες).
 • Η επιχείρηση προσφέρει αυτή την τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το κάθε κουπόνι ισχύει για ένα (1) άτομο και περιλαμβάνει αναλυτικά: Διπλή θεραπεία καταπολέμησης κυτταρίτιδας και τοπικού πάχους με α) 1 ενέσιμη μεσοθεραπεία λιποδιάλυσης ή σύσφιξης και β) 1 συνεδρία LPG (Endermologie).
 •  Ο συνδυασμός είναι αποκλειστικά για μια περιοχή σώματος της αρεσκείας σας.
 • Δυνατότητα να πραγματοποιήσετε τις συνεδρίες σε 2 διαφορετικά ραντεβού.
 • Το καλσόν του LPG διατίθεται είτε με χρήση των δοκιμαστικών του κέντρου, είτε με επιβάρυνση για καινούριο.
 • Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη και να χρησιμοποιηθούν από τον ίδιο ή με τη μορφή δώρου.
 • Απαραίτητη τηλεφωνική επικοινωνία τουλάχιστον 1-2 ημέρες νωρίτερα για ραντεβού στο 2106106001. Για ακύρωση απαραίτητη τηλεφωνική επικοινωνία 1 ημέρα πρίν.
 • Ημέρες και ώρες εξυπηρέτησης: Δευτέρα - Παρασκευή: 11:00 - 20:00. (Για τον Αύγουστο το ωράριο λειτουργίας και οι ημέρες θα γνωστοποιηθούν τηλεφωνικά στους ενδιαφερόμενους την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου)
PS Medical

Αλαμάνας 3
Μαρούσι - Αττική
2106106001


Ιστοσελίδα


PS Medical
To  PS Medical αποτελεί ένα σύγχρονο Medical Spa, με βάση τα διεθνή πρότυπα, που συνδυάζει την Πλαστική χειρουργική, τη Δερματολογία την Κοσμητική Ιατρική και την Αισθητική. Πρόκειται για ένα  χώρο αισθητικής περιποίησης και αναζωογόνησης, με σύμμαχο την σύγχρονη τεχνολογία των Laserκαι όλων των νέων τεχνικών  που εφαρμόζονται από την  σύγχρονη Κοσμητική Ιατρική .Επιπλέον αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη  και επιστημονικά τεκμηριωμένη λύση στην γενική αισθητική αποκατάσταση ή βελτίωση καθώς συνδυάζεται επικουρικά η αισθητική Οφθαλμολογία και η αισθητική Οδοντιατρική.
Τα ιατρικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, τα εξειδικευμένα προϊόντα, αλλά και το επιστημονικό προσωπικό του psMedical προσφέρουν όλες τις μεθόδους πρόληψης και αποκατάστασης, με υπηρεσίες και διαδικασίες άκρως χαλαρωτικές, γρήγορες και σε απόλυτα προσιτές τιμές.Το εξειδικευμένο προσωπικό και  οι ιατροί  του psMedical είναι πάντα στη διάθεσή σας για να συζητήσετε τις ανάγκες σας και  σας παρέχει τις κατάλληλες συμβουλές ώστε δημιουργηθεί το προσωπικό σας πρόγραμμα  απόλυτα εναρμονισμένο με τις απαιτήσεις και τις επιδιώξεις σας.