Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 78€
από
έκπτωση
κέρδος

780€
90%
702€

Η προσφορά έληξε
4
Αγορές

LipoLaser και αντιμετωπίστε επίμονο πάχος με 8 συνεδρίες σε προσφορά!

78€ για 8 συνεδρίες με το επαναστατικό και μη επεμβατικό μηχάνημα LipoLaser N11, που καταστρέφει το επίμονο τοπικό πάχος & την κυτταρίτιδα άμεσα και θεαματικά, με επιλογή της περιοχής που επιθυμείτε, στο εξαιρετικό “Med Metamorfosis” δίπλα στον σταθμό Αγίου Αντωνίου, αρχικής αξίας 780€
Έκπτωση 90%!!!!!
Τι αγοράζετε:
 • Ο εχθρός της κυτταρίτιδας & του τοπικού πάχους έχει όνομα: LipoLaser!
 • Το Lipolaser αποτελεί ένα 100% μη επεμβατικό σύστημα που μειώνει τοπικά το πάχος και βελτιώνει το περίγραμμα του σώματος!
 • Αντί να προβαίνετε σε ανούσιες τομές για να αφαιρέσετε το ανεπιθύμητο λίπος, το Lipolaser χρησιμοποιεί Φωτονική Red Light Therapy που διαπερνά το δέρμα και στοχεύει σε συγκεκριμένα κύτταρα του λίπους με ασφάλεια και άνεση!
 • Έτσι διεγείρει στην πραγματικότητα το ίδιο το κύτταρο ώστε να απελευθερώσει νερό, ελεύθερα λιπαρά οξέα και γλυκερόλη. Μέσω αυτής της διαδικασίας, τα κύτταρα του λίπους "συρρικνώνονται" σημαντικά, με αποτέλεσμα την απώλεια πόντων!
 • Αναλυτικά τα πλεονεκτήματα του:
  - Μειώνει τα λιποκύτταρα, αναζωογονεί τα κύτταρα, συσφίγγει τους ιστούς του δέρματος και βελτιώνει την κυκλοφορία
  - Βελτιώνει το περίγραμμα του σώματος και μειώνει την κυτταρίτιδα
  - Στοχεύει συγκεκριμένες προβληματικές περιοχές
  - Μη επεμβατικό
  - Χωρίς ενέσεις
  - Βοηθά στην εξάλειψη των ανεπιθύμητων ραγάδων
  - Η θερμότητα και το φως που εκπέμπει διεγείρει την απελευθέρωση ενέργειας και προκαλεί άμεση αλλαγή στο σώμα.
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως 31 Οκτωβρίου 2014 (Το κέντρο θα παραμείνει κλειστό λόγω καλοκαιριού 10-24 Αυγούστου)
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού).Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Kάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο και περιλαμβάνει: 8 συνεδρίες με το μηχάνημα LipoLaser N11, με επιλογή της περιοχής που επιθυμείτε, διάρκειας 20 λεπτών η κάθε μία.
 • Δυνατότητα αγοράς 2 κουπονιών για ατομική χρήση ή απεριόριστα με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς (έως 2 στον καθένα).
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού στο τηλέφωνο που θα βρείτε στο κουπόνι σας. Σε περίπτωση που επιθυμείτε αναβολή του ραντεβού απαιτείται ενημέρωση του κέντρου τουλάχιστον 1 ημέρα πριν.
 • Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα με Παρασκευή: 09:00-20:30, Σάββατο: 09:00-14:00
Med Metamorfosis

Εθνάρχου Μακαρίου 56 (2ος όροφος)
Περιστέρι - Αττική
2105711167-2105742390


Ιστοσελίδα


Med Metamorfosis
Η πολυετής εμπειρία ανθρώπων που μεγάλωσαν επαγγελματικά στον χώρο της ομορφιάς και των υπηρεσιών αισθητικής, συγκεντρώθηκε σε ένα ζεστό, όμορφο και κυρίως φιλόξενο περιβάλλον δίπλα στο μετρό Αγ. Αντωνίου.
 
Το ολοκαίνουργιο κέντρο αισθητικής και Laser, Med Metamorfosis δημιουργήθηκε με μοναδικό στόχο την εξυπηρέτηση των πελατών με παροχή του πιο άρτιου αποτελέσματος σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες του καθενός ξεχωριστά.
 
Το εξειδικευμένο προσωπικό του Med Metamorfosis προσφέρει υπηρεσίες αισθητικής ιατρικής βασισμένες στα νεότερα τεχνολογικά μέσα.
 
Μεταξύ άλλων θα βρείτε στον χώρο υπηρεσίες για:
- Αποτρίχωση
- Σώμα / Αδυνάτισμα
- Εναλλακτικές θεραπείες
- Μασάζ
- Αισθητική προσώπου
- Τμήματα εκπαίδευσης
 
Εδώ όλοι φεύγουν με χαμόγελο!