0
Αγορές

Προσφορά μεσοθεραπείας για αδυνάτισμα και απομάκρυνση κυτταρίτιδας!

99€ για πακέτο με τρεις (3) ενέσιμες μεσοθεραπείες, την απόλυτη λύση στην απομάκρυνση κυτταρίτιδας και τόνωση της επιδερμικής σύσφιξης, με εφαρμογή από ιατρό δερματολόγο ή πλαστικό χειρουργό στο ολοκαίνουργιο ινστιτούτο αισθητικής ''C’est moi Art Beauty'' στην Πατησίων, αρχικής αξίας 300€
Έκπτωση 67%!!!!
Τι αγοράζετε:
 • Aποκτήστε το σώμα που πάντα ονειρευόσασταν!!
 • Η ενέσιμη μεσοθεραπεία λιπόλυσης σώματος δεν απαιτεί καμία αναισθησία, είναι ανώδυνη και πραγματοποιείται χωρίς τομές στο δέρμα!
 • Αποτελείται από μια σειρά από ενέσεις με σκευάσματα - που ανοίγονται μπροστά σας -  οι οποίες γίνονται μέσα στο συσσωρευμένο τοπικό λίπος  από γιατρό δερματολόγο ή πλαστικό χειρουργό. Το διάλυμα που χρησιμοποιείται περιέχει λιποδιαλύτες όπως η φωσφατιδυλοχολίνη (λεκιθίνη), η καρνιτίνη και το οργανικό πιρύτιο, οι οποίοι ρευστοποιούν το λίπος. Αυτό απομακρύνεται στη συνέχεια με φυσιολογικό τρόπο μέσω της λεμφικής οδού.
 • Με δυνατότητα επιλογής περιοχής ανάμεσα από:
  - Κοιλιά ή
  - Προσαγωγούς ή
  - Απαγωγούς ή
  - Γόνατα ή
  - Γλουτοί ή
  - Μπράτσα ή
  - Γάμπες
 • Η μεσοθεραπεία δεν απαιτεί χρόνο ανάρρωσης, και μπορείτε να επιστρέψετε αμέσως στην εργασία σας ή σε οποιαδήποτε δραστηριότητα! Καλύτερα αποτελέσματα επιτυγχάνονται όταν η θεραπεία συνδυάζεται με καθημερινή ήπια άσκηση (πχ περπάτημα, ποδήλατο, κολύμβηση), αποφυγή καπνίσματος και σωστή διατροφή (αποφυγή αλκοόλ, ανθρακούχων ποτών).
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως 30 Νοεμβρίου 2014.
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365(ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Kάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο και περιλαμβάνει: 3 ενέσιμες μεσοθεραπείες.
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού 1-2 μέρες πριν στα 2109926665, 6940407724.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για χρήση από τον ίδιο ή να τα προσφέρει με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
C’est moi Art Beauty

Πατησίων 95
Αθήνα - Αττική
2109926665, 6940407724C’est moi Art Beauty
Το C’est moi Art Beauty είναι ένας νέος χώρος αισθητικής στην Αθήνα ειδικά διαμορφωμένος για να προσφέρει ηρεμία και ζεστασιά.
Οι παρεχόμενες υπηρεσίες περιλαμβάνουν:
- Ενέσιμες θεραπείες προσώπου και σώματος
- Ανάπλαση Προσώπου
- Αντιγήρανση Προσώπου
- Καθαρισμό, θεραπεία, ακμής, ουλών, πανάδων
- Αποτρίχωση
- Laser
- Αδυνάτισμα, Κυτταρίτιδα, Σύσφιξη
- Εναλλακτικές θεραπείες (Hot stones, Αρωματοθεραπεία, Θαλασσοθεραπεία)