Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 5€
από
έκπτωση
κέρδος

120€
96%
115€

Η προσφορά έληξε
19
Αγορές

Αδυνάτισμα με 3 δεκαήμερα προγράμματα διατροφής μόνο με 5€

5€ για 3 δεκαήμερα προγράμματα διατροφής σχεδιασμένα με βάση το προσωπικό σας διατροφολόγικο αποτύπωμα, 3 προσωπικές συνεδρίες για διαιτητική παρακολούθηση από τους εξειδικευμένους διατροφολόγους των DNA, 3 λιπομετρήσεις και διαγνωστικά test μεταβολισμού, για αποτελεσματική απώλεια βάρους από τα "DNA" σε Αττική και Θεσσαλονίκη, αρχικής αξίας 120€
Έκπτωση 96%!!!!!!
Τι αγοράζετε:
 • Μια ευκαιρία να χάσετε κιλά γρήγορα και οριστικά αλλά και να βελτιώσετε την ομορφιά, την διάθεση και την υγεία σας απολαμβάνοντας ποιότητα ζωής και ισορροπία ψυχής και σώματος!
 • Τα DNA έχουν ως βασική αρχή πως ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και αποτελεί μια μοναδική προσωπικότητα. Για αυτό επέλεξαν για εσάς την αποκλειστική διατροφολογική μέθοδο Dynamic Nutritional Approach!
 • Η Dynamic Nutritional Approach είναι η σύγχρονη μέθοδος, που σας προσφέρει διατροφικές λύσεις σχεδιασμένες και προσαρμοσμένες στις δικές σας ανάγκες!
 • Έτσι επιτυγχάνεται η τροποποίηση των διατροφικών συνηθειών σας, χωρίς όμως να στερήστε τις «μικρές χαρές τις ζωής»!
 • H λιπομέτρηση και τα Διαγνωστικά test των dna είναι το πρώτο απαραίτητο βήμα για το σωστό σχεδιασμό του προγράμματος διατροφής. Βάση αυτών, παρουσιάζεται λεπτομερή εικόνα του σώματος, προσδιορίζοντας τη μυϊκή μάζα, λιπώδη ιστό, τη συγκέντρωση των υγρών του σώματος και το βασικό μεταβολικό ρυθμό. Βασιζόμενοι σε αυτά τα στοιχεία:
  - Προσαρμόζεται τη διατροφική σας συμπεριφορά
  - Τροποποιείται ο μεταβολισμός σας
  - Στοχεύεται ημείωση του ποσοστού λίπους του οργανισμού, χωρίς καμία συνέπεια στο μυϊκό ιστό.
 • Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αναλυτικά:
  -  3 δεκαήμερα προγράμματα διατροφής σχεδιασμένα με βάση το προσωπικό σας διατροφολογικό αποτύπωμα και την διατροφολογική μέθοδο των dna (Dynamic Nutritional Approach)
  3 προσωπικές συνεδρίες για σχεδιασμό διατροφολογίου και παρακολούθηση από τους εξειδικευμένους διατροφολόγους των DNA.
  3 λιπομετρήσεις και διαγνωστικά test μεταβολισμού.
 • Με την Dynamic Nutritional Approach, κάθε μέρα απολαμβάνετε τη ζωτικότητα, την αυτοπεποίθηση και την ισορροπία που αναδύονται αβίαστα από τις νέες σας συνήθειες!
 • Στο πλευρό σας σύμμαχος βρίσκεται πάντα μια ομάδα από κατάλληλα καταρτισμένο επιστημονικό προσωπικό, για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα με επιστημονική φροντίδα και απόλυτη ασφάλεια!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει μέχρι 30 Νοεμβρίου 2014 (καταληκτική ημερομηνία πρώτης επίσκεψης).
 • Το Deal δεν ισχύει για ήδη μέλη των ινστιτούτων DNA.
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το Deal περιλαμβάνει: τρία (3) δεκαήμεραπρογράμματα διατροφής σχεδιασμένα με βάση το προσωπικό σας διατροφολογικό αποτύπωμα και την διατροφολογική μέθοδο των dna (Dynamic Nutritional Approach), τρείς (3) προσωπικές συνεδρίες για διαιτητική παρακολούθηση από τους εξειδικευμένους διατροφολόγους των DNA, τρείς (3) λιπομετρήσεις και διαγνωστικά test μεταβολισμού.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει έως 1 κουπόνι για χρήση από τον ίδιο και απεριόριστα με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς (έως 1 στον καθένα).
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού στο 8011111900, καθημερινές από 11:00 – 18:00.
 • Για ακύρωση ραντεβού απαιτείται επικοινωνία με την επιχείρηση τουλάχιστον 1 ημέρα πριν.
 • Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή 11:00-18:00.
DNA
DNA

4 διαθέσιμα υποκατάστηματα:


Καραγεώργη Σερβίας 2
Σύνταγμα - Αττική
801.11.11.900

www.dna.com.gr


DNA
Τα DNA καλύπτουν όλες τις αισθητικές απαιτήσεις μιας γυναίκας, τόσο στο πρόσωπο, στο σώμα, όσο και στην αποτρίχωση, υποστηρίζοντας τους τρεις αντίστοιχους κλάδους (σώματος, προσώπου, αποτρίχωσης).

Μετά από 15 χρόνια εξειδίκευσης στις υπηρεσίες ομορφιάς, τα dna εξελίσσονται και παράλληλα εξελίσσεται και η εικόνα τους. Η φιλοσοφία των dna είναι ο σεβασμός στη διαφορετικότητα, με θεραπείες προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε περίπτωσης. Η φιλοσοφία αυτή καθόρισε επιτακτική την ανάγκη της δημιουργίας ενός επιπλέον κλάδου που λειτουργεί αυτόνομα  και συμπληρωματικά με τους κλάδους αισθητικής προσώπου και σώματος, τον κλάδο της διάγνωσης. Η υγεία του οργανισμού αποτελεί προϋπόθεση για ένα όμορφο πρόσωπο και σώμα, γι' αυτό είναι απαραίτητη η διάγνωση πριν τη σύσταση της κατάλληλης θεραπείας. Η γνώση της προδιάθεσης αποτελεί τη βάση για την έγκαιρη πρόληψη, ενώ η διερεύνηση της αιτίας είναι απαραίτητη στην  αντιμετώπιση του προβλήματος.

Με το άρτια εξοπλισμένο τμήμα έρευνας και ανάπτυξης (R&D), με επιστημονικό επιτελείο 250 συνεργατών σε Αττική και Θεσσαλονίκη, πρωτοπορούν παρουσιάζοντας, τις πιο σύγχρονες τεχνικές ομορφιάς παγκοσμίως. Τα dna καλύπτουν όλες τις αισθητικές απαιτήσεις μιας γυναίκας, με τρόπο επιστημονικό και σύγχρονο.